m4r Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 I widzicie, tu jest pies pogrzebany. Niby nie zależy Wam na zarobku, a jednocześnie tak się zachowujecie, jakbyście niedługo mieli wznosić peany na cześć każdych 500kr zarobionych na 8/9 tierze przy użyciu ammo za 1000kr. To dla mnie co najmniej niezrozumiałe, a już na pewno śmieszne. Tak samo ja mogę napisać, że zarobiłem (bo zarobiłem na paru bitwach) w KT 30k na czysto. Teraz zarabiam też na E-75... tylko w przeciwieństwie do innych nie chwalę się tym dookoła, jakbym był jakimś bogiem. Dla mnie 3000 kredek do przodu na bitwie to nie jest zarobek. Śmieszy mnie takie pseudo- usprawiedliwianie wysokich kosztów amunicji tym, że czasem da się zarobić. I śmieszy mnie przeliczanie wszystkiego, a przede wszystkim robienie z tej gry symulatora ekonomicznego. Ogólnie śmieszy mnie jeszcze parę innych rzeczy, ale nie chce mi się o nich pisać. Powiedzmy sobie wprost - Tierem 8+ bez premium nie da się zarobić. Dla mnie to aksjomat. A teraz słowa do tych z drugiej strony barykady, którzy myślą, że mniejszy kaliber działa jest fajny i ekonomicznie usprawiedliwiony - w E-75 można założyć 88L71, a w T34 T5E1. Tylko dlaczego nie spotkałem jeszcze takiego czołgu w bitwie? __ @kiisiio, nim się nie jeździ na stocku. Powinieneś mieć 90 mm z M6. Jeżeli nie odblokowałeś, to zrobiłeś błąd i będziesz się męczył. Tak samo radzę odblokować na T29 od razu T5E1 przed kupnem T32. Stockowe działa to straszne padaki u Amerykańców. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 I widzicie, tu jest pies pogrzebany. Niby nie zależy Wam na zarobku, a jednocześnie tak się zachowujecie, jakbyście niedługo mieli wznosić peany na cześć każdych 500kr zarobionych na 8/9 tierze przy użyciu ammo za 1000kr. To dla mnie co najmniej niezrozumiałe, a już na pewno śmieszne. Tak samo ja mogę napisać, że zarobiłem (bo zarobiłem na paru bitwach) w KT 30k na czysto. Teraz zarabiam też na E-75... tylko w przeciwieństwie do innych nie chwalę się tym dookoła, jakbym był jakimś bogiem. Dla mnie 3000 kredek do przodu na bitwie to nie jest zarobek. Śmieszy mnie takie pseudo- usprawiedliwianie wysokich kosztów amunicji tym, że czasem da się zarobić. I śmieszy mnie przeliczanie wszystkiego, a przede wszystkim robienie z tej gry symulatora ekonomicznego. Ogólnie śmieszy mnie jeszcze parę innych rzeczy, ale nie chce mi się o nich pisać. Powiedzmy sobie wprost - Tierem 8+ bez premium nie da się zarobić. Dla mnie to aksjomat. A teraz słowa do tych z drugiej strony barykady, którzy myślą, że mniejszy kaliber działa jest fajny i ekonomicznie usprawiedliwiony - w E-75 można założyć 88L71, a w T34 T5E1. Tylko dlaczego nie spotkałem jeszcze takiego czołgu w bitwie? __ @kiisiio, nim się nie jeździ na stocku. Powinieneś mieć 90 mm z M6. Jeżeli nie odblokowałeś, to zrobiłeś błąd i będziesz się męczył. Tak samo radzę odblokować na T29 od razu T5E1 przed kupnem T32. Stockowe działa to straszne padaki u Amerykańców. Nie wiem u kogo przeczytałeś peany na temat zarobków wysokimi tierami. Wszyscy wiedzą, że wysokimi nie zarabia się na grę. O to chodziło w dyskusji co podkreśliłem na czerwono, że śmieszne jest patrzenie na ceny ammo i robienie symulatora ekonomicznego z tej gry, zamiast się dobrze bawić. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 No nie odblokowałem na M6, bo chciałem jak najszybciej dobić do t29 ;/ teraz nie mam wyboru, qrcze nie popatrzyłem na drzewko, zawaliłem sprawę. Teraz już odblokuję T5E1 ale to prawie połowa expa do T32 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 A teraz słowa do tych z drugiej strony barykady, którzy myślą, że mniejszy kaliber działa jest fajny i ekonomicznie usprawiedliwiony - w E-75 można założyć 88L71, a w T34 T5E1. Tylko dlaczego nie spotkałem jeszcze takiego czołgu w bitwie?Bo koszt naprawy T34 z wyposażeniem to 18,5 k ;) słabe działo ozbacza tylko tyle, że częściej zginiesz, a to oznacza wyższe koszty naprawy i oszczędność na ammo nie jest tego warta. Jeżeli do mnie uderzyłeś, ze wychwalam, jak to się cudnie zarabia na T34, bo wkleiłem kilka bitew gdzie zarobiłem nawet kilka kredytów. Chmm. chyba nie załapałeś ironii, może miałem zbyt poważna minę :P Miałem na myśli: -patrzcie, tym zjadaczem forsy też da się czasem wyjść na plus, jaja nie? Tak, na T8 i T9 traci się kredyty bez premki. Nawet z premium kontem czasem można wyjść na minus... ale gramy tymi czołgami dla zabawy, bo strasznie lubię ubić 7 czołgów w bitwie ISem-3 albo pięć T34. I to nie jakiś tam leszczy, ale E100, JagTigera, i parę innych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Bo koszt naprawy T34 z wyposażeniem to 18,5 k ;) słabe działo ozbacza tylko tyle, że częściej zginiesz, a to oznacza wyższe koszty naprawy i oszczędność na ammo nie jest tego warta. Jeżeli do mnie uderzyłeś, ze wychwalam, jak to się cudnie zarabia na T34, bo wkleiłem kilka bitew gdzie zarobiłem nawet kilka kredytów. Chmm. chyba nie załapałeś ironii, może miałem zbyt poważna minę :P Miałem na myśli: -patrzcie, tym zjadaczem forsy też da się czasem wyjść na plus, jaja nie? Tak, na T8 i T9 traci się kredyty bez premki. Nawet z premium kontem czasem można wyjść na minus... ale gramy tymi czołgami dla zabawy, bo strasznie lubię ubić 7 czołgów w bitwie ISem-3 albo pięć T34. I to nie jakiś tam leszczy, ale E100, JagTigera, i parę innych. Dokładnie i to tyle w tej dyskusji, każdy gra jak chce i lubi. Jedni kierują się sercem inni rozumem, a inni kupują Lowe :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 No nie odblokowałem na M6, bo chciałem jak najszybciej dobić do t29 ;/ teraz nie mam wyboru, qrcze nie popatrzyłem na drzewko, zawaliłem sprawę. Teraz już odblokuję T5E1 ale to prawie połowa expa do T32 :/Jeżeli chcesz zdążyć do T34 to radził bym wykupić miesiąc premium. Nie wiem dokładnie kiedy wejdzie 7.1 ale ma wejść w tym roku jeszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Nie wiem u kogo przeczytałeś peany na temat zarobków wysokimi tierami. Wszyscy wiedzą, że wysokimi nie zarabia się na grę. O to chodziło w dyskusji co podkreśliłem na czerwono, że śmieszne jest patrzenie na ceny ammo i robienie symulatora ekonomicznego z tej gry, zamiast się dobrze bawić. Czytaj ze zrozumieniem. "Jakbyście niedługo mieli wznosić peany" nie jest równoznaczne z "wznosicie peany". Nigdzie tego nie przeczytałem, ale mam dość czytania co rusz tekstów w stylu "na bitwie 9 tieru z uber działem i ammo za 1000 kredytów da się zarobić". Jasne że się da. Tylko że ja w przeciwieństwie od Was nie traktuję tego jako czegoś niebywałego i nie rozgłaszam wszem i wobec. Maxymili, mniej więcej o to chodzi. Wyłapałem delikatną nutę ironii, ale... gdybym miał tu wstawiać wszystkie bitwy, na których zarobiłem parę kredek (mistrzostwo to było 10 kredytów in plus po przeliczeniu wszystkiego), to by mi miejsca na screeny brakło na dysku. Mogę Wam robić same screeny z akcji Hummelem, gdzie czyszczę sobie ammo rack do zera, potem ginę jako ostatni skaut, a jestem do przodu 20-30k. Byłoby tego ze trzy- cztery dziennie. Tylko po co? Btw, nie pisałem o tym wcześniej - słowa kumpla n.t. jego T30: "dobry do podziwiania w garażu". To tak na przyszłość, gdybyś go chciał kupować :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 (edytowane) Czytaj ze zrozumieniem. "Jakbyście niedługo mieli wznosić peany" nie jest równoznaczne z "wznosicie peany". Nigdzie tego nie przeczytałem, ale mam dość czytania co rusz tekstów w stylu "na bitwie 9 tieru z uber działem i ammo za 1000 kredytów da się zarobić". Jasne że się da. Tylko że ja w przeciwieństwie od Was nie traktuję tego jako czegoś niebywałego i nie rozgłaszam wszem i wobec. Czytam ze zrozumieniem.Sam sobie przeczysz, piszesz, że nigdzie nie przeczytałeś , a potem cytujesz "na bitwie 9 tieru z uber działem...." czyli gdzieś przeczytałeś. Ale nie u mnie i nie u Sławka. Więc pij do tych, którzy coś takiego piszą. Tylko że ja w przeciwieństwie od Was nie traktuję tego jako czegoś niebywałego i nie rozgłaszam wszem i wobec. A tu piszesz do nas, więc zacytuj te nasze peany, które tak rozgłaszamy. Nie zacytujesz, bo jak wcześniej napisałeś , nic takiego nie przeczytałeś. Więc wyluzuj i przeczytaj ze zrozumieniem to co napisaliśmy wcześniej a propos patrzenia na koszty ammo. Edytowane 30 Listopada 2011 przez SilaHD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 T30 pójdzie do TD Tier IX. dlatego chcę go kupić, czołg gratis i nie trzeba brnąć całej linii. IS-4 będzie Tier X a kosztuje tyle co tiery IX więc tez jest to powodem, dla którego chcę go kupić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Jeżeli chcesz zdążyć do T34 to radził bym wykupić miesiąc premium. Nie wiem dokładnie kiedy wejdzie 7.1 ale ma wejść w tym roku jeszcze. Od kilku dni właśnie mam premkę, tylko jak na złość zaraz po jej włączeniu nie było za bardzo czasu grać. Mam trochę uciułąnego free expa więc jak się okaże, że 7.0 wychodzi pewnie brakujący exp skonwertuje za złoto z gazetek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 No i kasa potrzebna bo T32 2500k, T34 3500k. Swoja droga na razie moim magicznym T34 trace kase nawet na premium. Nie ma to jak Tier 9 z dzialem tier 7, predkoscia zolwia i papierowym kadlubem ;) A no i ladownosc stokowych gasek jest tak zajebista , ze nawet rammer sie nie zmiescil nie wspominajac o wentylacji i stabilizatorze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 7.0 nie ma zamieniać T34 w premium tanka. To dopiero w 7.1 prawdopodobnie na gwiazdkę albo w okolicy nowego roku. Jak z premką dobrze przyciśniesz i na prawdę się na to nastawisz, to jeszcze zdążysz. @m4r ok, mój styl nie liczenia się specjalnie z kasą i grania mimo strat T34 i IS-3 dla expa ma też swoje wady. Nie stać mnie na wentylacje do wszystkich czołgów albo rammer do ISa-3. Ale mimo to lubię grę wysokimi tierami i to jest powód, dla którego jak tylko mogę gram w plutonie na tych tierach. Swoja droga na razie moim magicznym T34 trace kase nawet na premium. Nie ma to jak Tier 9 z dzialem tier 7, predkoscia zolwia i papierowym kadlubem ;) A no i ladownosc stokowych gasek jest tak zajebista , ze nawet rammer sie nie zmiescil nie wspominajac o wentylacji i stabilizatorze.Ze 120mm będzie lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Chcialbym podziekowac wszystkim ktorzy namowili mnie na 105mm w M4 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 (edytowane) Czemu tak ciśniecie te T34 skoro i tak się zmienią w premium? Nie lepiej je zostawić na stocku? Eh.. Su85 zawsze poprawi mi humor, 9 killi, z czego 8 z jednego strzału (9ty zabrał 99% hehe) edit: kasę na t32 już mam, na t34 spokojnie dozbieram równo z expem. Edytowane 30 Listopada 2011 przez kiisiio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Zeby miec T30 ktory przeskoczy do drzewa TD a w jego miejsce wpadnie M110 z darmowym slotem :) cisnac! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Aaaaaa.. no tak :D zapomniałem o T30 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Zeby miec T30 ktory przeskoczy do drzewa TD a w jego miejsce wpadnie M110 z darmowym slotem :) cisnac! Wystarczy odkryć T30 czy trzeba go mieć w garażu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 (edytowane) Zeby miec T30 ktory przeskoczy do drzewa TD a w jego miejsce wpadnie M110 z darmowym slotem :) cisnac! I jeszcze jedna załogą na 100% :D (T110, nie M110). Wystarczy odkryć T30 czy trzeba go mieć w garażu? Chyba trzeba mieć, tak wynika z opisu: 2. USA: M26 Pershing zostanie zastąpiony M45 Patton, T23 zostanie zastąpione przez M26 Pershing. Osoby, które będą mieć w swoim garażu M26 Pershing zamiast niego dostaną M46 Patton z analogicznymi modułami (z możliwością pewnych zmian w nazwach) oraz taką samą załogą i doświadczeniem. Ci, którzy będą mieć T23 dostaną na jego miejsce M26 Pershing z analogicznymi modułami (z możliwością pewnych zmian w nazwach), taką samą załogą i doświadczeniem. Nie przewiduje się żadnych innych odszkodowań. T34 zostanie zastąpione przez M103 Osoby, które będą mieć w swoim garażu T34 zamiast niego dostaną M103 z analogicznymi modułami oraz załogą na 100%. Dodatkowo ich T34 stanie się czołgiem Premium ze starą załogą oraz dodatkowym miejscem w garażu. Nie przewiduje się żadnych innych odszkodowań. T30 zostanie zastąpione przez T110, a T30 zostanie przesunięte do linii niszczycieli czołgów Osoby, które będą mieć T30 zamiast niego dostaną T110 z załogą na 100%. Otrzymają też dodatkowe miejsce w garażu, w którym ich T30 stanie się niszczycielem czołgów z najlepszymi modułami i starą załogą. Nie przewiduje się żadnych innych odszkodowań. Ale T30 zamieniają dopiero w q1 2012 więc będziesz miał już T34 premium do zarabiania kasy. Damy radę :) Edytowane 30 Listopada 2011 przez Sławomir Guzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Ja czekam z orką na M103, na razie i tak nie mam tyle czasu na WoT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 I jeszcze jedna załogą na 100% :D (T110, nie M110). Chyba trzeba mieć, tak wynika z opisu: Ale T30 zamieniają dopiero w q1 2012 więc będziesz miał już T34 premium do zarabiania kasy. Damy radę :) Hehe. oby. Mniej seriali więcej plutonium :wink: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Czytam ze zrozumieniem.Sam sobie przeczysz, piszesz, że nigdzie nie przeczytałeś , a potem cytujesz "na bitwie 9 tieru z uber działem...." czyli gdzieś przeczytałeś. Ale nie u mnie i nie u Sławka. Więc pij do tych, którzy coś takiego piszą. Nie przeczytałem. Wysnułem wnioski z kilku postów z poprzedniej strony (stron?), gdzie pisaliście (nie pamiętam kto, a szukać nie mam zamiaru, bo jestem w pracy), że te czołgi zarabiają. I chyba między wierszami (albo wprost) przytaknąłem nawet. Za to Ty ciągle udowadniasz, że jednak ze zrozumieniem czytać nie potrafisz. O co mi chodzi, a z czym najwidoczniej masz problem: Cudzysłów nie służy (jak niektórzy sądzą) jedynie do cytowania, ale też do zaznaczenia przenośni, tudzież dania do zrozumienia osobie czytającej "nie bierz tego całkiem serio". Innymi słowy, to takie pokazanie rozmówcy, gdzie potraktować tekst z przymrużeniem oka. Niniejszym przepraszam za Twoje błędne rozpoznanie zamysłu tej konstrukcji. Więcej się ona nie powtórzy- od dzisiaj będę pisał prościej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Nie przeczytałem. Wysnułem wnioski z kilku postów z poprzedniej strony (stron?), gdzie pisaliście (nie pamiętam kto, a szukać nie mam zamiaru, bo jestem w pracy), że te czołgi zarabiają. I chyba między wierszami (albo wprost) przytaknąłem nawet. Za to Ty ciągle udowadniasz, że jednak ze zrozumieniem czytać nie potrafisz. O co mi chodzi, a z czym najwidoczniej masz problem: Cudzysłów nie służy (jak niektórzy sądzą) jedynie do cytowania, ale też do zaznaczenia przenośni, tudzież dania do zrozumienia osobie czytającej "nie bierz tego całkiem serio". Innymi słowy, to takie pokazanie rozmówcy, gdzie potraktować tekst z przymrużeniem oka. Niniejszym przepraszam za Twoje błędne rozpoznanie zamysłu tej konstrukcji. Więcej się ona nie powtórzy- od dzisiaj będę pisał prościej. Pisz, tylko najpierw ze zrozumiem przeczytaj co inni piszą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Może przenieście tą rozmowę na PW? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Koledzy.. umówcie się na bitwę w przeciwnych drużynach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 @m4r - :lol: sprawa ceny ammo do armatek wydaje się nieco zagotowała atmosferę miedzy skądinąd sympatycznymi użytkownikami. dajże spokój m4r, czy masz rację czy nie... ustalmy to co jest oczywiste -na Tier 8, 9 traci się sporo kasy bez premium -działa na ammo po 256 kr w tier 8 i 9 to kompletna pomyłka, ponieważ koszty napraw pochłoną oszczędności na ammo z nawiązką, -działa z kosztem amunicji po 1000 kr są tego podstawową przyczyną, druga przyczyna to koszt naprawy w razie zniszczenia -mniejsze straty dają działa 120mm w T34 i 122mm BL-9 w IS-3, większa celność i penetracja, większe zniszczeni ana jeden pocisk -gra z czołgami wyposażonymi w armatki na ammo po 1000kr może dawać więcej radości, pociski częściej wchodzą w cel, zabierają więcej HP -gra tierami 5-6 z ammo po 1000 kr to raczej zabawa dla funu bo z uwagi na łatwych do ubicia przeciwników bardziej ekonomiczne jest założenie szybszej armatki na tańszą amunicję. Tak czy się zgodzimy z takim podsumowaniem? @M4r możemy sobie sami kreować swoją ścieżkę rozwoju w grze, wydaje mi się, że to dobrze, że ty wybrałeś inaczej a SilaHD inaczej ja jeszcze inaczej. W różnorodności jest potencjał. I w ogóle nie wiem, co jest powodem tej słownej przepychanki, która stała się trochę niemiła. Wytykanie, że nie umiemy czytać, noszenie się w chmurach jak to ty czy ja nie będziemy już tak pisać, aby czytający umiał to zrozumieć. Proszę Cię, nie tak. Szanujmy się. Koledzy.. umówcie się na bitwę w przeciwnych drużynach :) A to niezły plan, m4r na ammo po 256kr i my na ammo po 1000kr ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Jak to niemiłej przepychanki? Ja się dobrze bawię. A to niezły plan, m4r na ammo po 256kr i my na ammo po 1000kr Jeżdżę ze 105-kami. Fail. Niniejszym uważaj, co piszesz i do kogo, bo mógłbym się przyczepić, że wkładasz mi w usta słowa, których nie wypowiedziałem. Na szczęście jestem miły, więc się nie przyczepię. Pisz, tylko najpierw ze zrozumiem przeczytaj co inni piszą. Prosiłbym o to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Koledzy.. umówcie się na bitwę w przeciwnych drużynach :) Ja do m4r nic nie mam, jeśli ktoś się poczuł urażony przepraszam, nie chodziło o obrażenie kogokolwiek. Wkurza mnie tylko jak wsadzane mi jest w usta coś czego nie powiedziałem, ot i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Niniejszym uważaj, co piszesz i do kogo... :legal: to się musi skończyć na placu boju dziś w 21:00 masz czas? Proponuję czołgi do wyboru: USRR: KW, KW-3, IS-3 Niemcy: PZIV, USA: T34 Dla lepszej gry zapraszam do walki treningowej 1vs 1 albo 2 vs 2. Costi, pomożesz m4r? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Mogę pomóc, ale T34 mam na stocku i nie mam IS-3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 KW wszyscy mamy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...