maxymili Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 T32 - dla mnie najlepszy HT amerykanski... pozniej juz tylko gorzej... Nie zgodzę się. Owszem po przesiadce na goły T34 można pożałować całej wyprawy, ale po zamontowaniu modułów, lepszych gąsienic, wieży, silnika, a przede wszystkim działa 120mm (pociski tylko 50kr droższe) gra daje sporo radości. No i nie zapominajmy, że po przesiadce załoga traci 10% i zanim odzyska pełną sprawność gra się trochę gorzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 Właśnie, co zrobić z załogą z T29? Na pewno zostawię na razie T29 bo bardzo dobrze mi się nim gra i mogę odkryć silniki dla T32 grając równolegle. Co się będzie działo z załogą T34 po zamianie na premium? Przenosić załogę z T32 na T34 czy ją tam zostawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 Załoga przechodzi do T34 a w nowym czołgu dostaniesz moduły z T34 i nową załogę 100%. Wg mnie warto przerzucić załogę z T29 do T32 i olać silniki. Czołg nie jest gorszy, ale rób jak uważasz. W t32 nie założysz armaty bez gąsienic więc warto władować w to free expa bo bez 105mm gra nim jest męcząca. Przełożona armata to oszczędność 150k kr. Też więc warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 Ale T29 mogę na razie zostawić z załogą na 75% żeby odkryć silniki do T32 szybciej. Zostawić wymaksowaną załogę w T32 czy przenieść do T34? 150k kredytów to nic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 No to przenieś do T32, po 20k expa odzyskają 100% i dalej będą się szkolić a i tam musisz jeszcze sporo nabić na tym czołgu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 Jak zrobisz 105tke w T-29 to ja bym sprzedal. Te silniki nie sa jakos niezbedne do zycia (80HP roznicy az tak duzo nie robi), a gry w T32 sa na tyle dlugie, ze rzadko masz czas na nabijanie expa T32 - lepiej czyms szybszym pojechac i nafarmic kredytow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 Przy T29 przerwy umilam sobie T-50 :D To jest sama radość z grania i wkurzania art i TDków :D Generalnie cokolwiek nie ma obracanego działa. Najczęściej udaje mi się spokojnie ubić dwie arty i jakiegoś TDka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 Ja tak wczoraj ubijem Jagdtigera pantera :D Przytulilem sie do boku i krecilem razem z nim ladujac w boki z L100 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 Dokładnie tak, przytulając się do boku można ubić w zasadzie wszystko, zwłaszcza, że to działko ma wcale niezłą penetrację. Byle tylko koledzy (jego) nie byli w pobliżu albo moi nie walili na oślep artą :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sturmovik Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 Pytanie który "złoty" czołg lepiej zarabia T-25 czy Matilda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 Cholera jasna! Włączyłem grę T34 wyskoczyły mi 2x T92 na Malinówce to sobie powiedziałem, że w końcu mi się uda jadę ze spokojem i nagle ginę :/ T92 zjadł mnie jednym strzałem :damage_wall: :damage_wall: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 Pytanie który "złoty" czołg lepiej zarabia T-25 czy Matilda? Olej i zrob Panzer IV/ktoregos z Shermanow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 Jakie do t-50 są tanie moduły! :D a w promocji to już w ogóle taniej niż ammo do pełna dla T29. Tylko nie wiem co ma w tym czołgu sens poza wentylacją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 (edytowane) Pytanie który "złoty" czołg lepiej zarabia T-25 czy Matilda? Miałem premium stuarta M3 ale sprzedałem. Zarobek był 6-8k na bitwę, przyjemność z gry żadna, nie warte zachodu. Patrząc po polach bitw, myślę, że podobnie jest z tymi, które podałeś. Jak już premium to Typa albo Lowe. Ewentualnie amerykański M6A2E1 ale nie wiem jak zarabia. Osobiście zgadzam się z przedmówcami, na KW potrafię wyciągnąć do 48k na bitwę, a 15-25 to norma. Nawet na przegranej się zarabia. Podobno Sherman E8 jest jeszcze lepszy w zarabianiu. Edytowane 5 Grudnia 2011 przez Sławomir Guzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulik_ Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 Panowie zorganizujmy coś może klanowo w końcu. Bez żadnej napinki, ale każdy coś ma czym może się zaprezentować więc czemu by się spróbować zdobyć jakiejś prowincji. Myślę że 15 osób jest się w stanie dogadać na 1 termin żeby wszystkim pasowało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 T29 odblokowany :D Strasznie mułowaty, czuję się jakbym jeździł KV :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 Może i mułowaty ale p...cie ma :D Odboluj 105 to zasmakujesz w pojedynkach z Lwami 1:1 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 Panowie zorganizujmy coś może klanowo w końcu. Bez żadnej napinki, ale każdy coś ma czym może się zaprezentować więc czemu by się spróbować zdobyć jakiejś prowincji. Myślę że 15 osób jest się w stanie dogadać na 1 termin żeby wszystkim pasowało. Zdobycie prowincji to jakieś 4 wygrane z rzędu. Bo są eliminacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 Jakie do t-50 są tanie moduły! :D a w promocji to już w ogóle taniej niż ammo do pełna dla T29. Tylko nie wiem co ma w tym czołgu sens poza wentylacją. Ja dałęm Rammera i osłonę przeciwodłamkową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2011 Hey a kiedy te t34 ma być premium? bo nie wiem czy sie spinac, na razie mam m6 i spooro do t34... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2011 Biorąc pod uwagę, że 7.0 wprowadzają już prawie dwa tygodnie to nie wiem czy tak prędko jak straszą. Zresztą obstawiam, że ogłoszenie, że T34 zostanie premium to jedno z lepszych ich posunięć marketingowych w połączeniu z wrażeniem presji czasu ;) Myślę, że takie 'eventy' będą się pojawiać regularnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sturmovik Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2011 Kiedy ma wejść ten patch dający 2 osobowe plutony bez premium? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrak_ Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2011 Ja dałęm Rammera i osłonę przeciwodłamkową. zamiast osłony mam osłoniętą optykę Kiedy ma wejść ten patch dający 2 osobowe plutony bez premium? weszły w 6.7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2011 Dziś kończy się trzeci test patcha 7.0 więc w przeciągu tygodnia powinniśmy mieć do zaciągnięcia patch 7.0 dla WOTa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2011 W tym tempie to amerykanskie Tier 10 bede mial zanim wprowadza zmiany w drzewku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2011 (edytowane) Ja dałęm Rammera i osłonę przeciwodłamkową. osłonę przeciwodłamkową do T-50? To już więcej było by pożytku z siatki. Ja brał bym rammer, wentylację i lornety. Hey a kiedy te t34 ma być premium? bo nie wiem czy sie spinac, na razie mam m6 i spooro do t34... Na razie jest termin do końca roku +/- kilka dni i aby jeszcze zdążyć musisz się na prawdę ostro spiąć i na cały czas mieć premium. Nie wykluczone, że przełożą na początek 2012 ale póki co nic o tym nie mówią. Ja bym się nastawiał na 24-12-2012 niby prezent na święta ;) Edytowane 6 Grudnia 2011 przez Sławomir Guzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2011 Ja bym się nastawiał na 24-12-2012 niby prezent na święta ;) No to sobie jeszcze poczekamy trochę :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrak_ Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2011 Wróciłem do wota po ponad 2 tygodniach przerwy, i nie wiem o co chodzi. Co to za nowa taktyka na kampinówce z odpuszczaniem sobie wzgórza i kampieniem przy kościele, i w lesie za nim? Przecież to nie ma żadnego sensu bo oddaje się we władanie przeciwnikowi praktycznie całą mapę, nie wspominając o tym, że atak ze wzgórza w takiej sytuacji kończy się w 90% przypadków szybkim wystrzelaniem grupy w okolicach kościoła z praktycznie zerowymi stratami własnymi. Opracowano: Czołg T30 został opracowany. Wydano doświadczenia: 191 100 pkt, wolnego doświadczenia 0 pkt. B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2011 No to sobie jeszcze poczekamy trochę :lol2: 2011 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2011 osłonę przeciwodłamkową do T-50? To już więcej było by pożytku z siatki. Ja brał bym rammer, wentylację i lornety. Siatka do czołgu, którego główna funkcja jest bycie cały czas w ruchu? Osłona przeciwodłamkowa zmniejsza szanse zerwania gąski od splasha artylerii. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...