dumpmuzgu Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2012 w nastepnym patchu maja dodac panel ze statystykami z bitwy. fajnie wyglada i oby byl lepszy od bazy online z wot loggera :) http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/137121-80-work-in-progress-post-battle-stats/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2012 (edytowane) 1. Pantera II lepsza z 75/100 czy 88/71 W sensie koszt pestek / celność a zyski z obrażeń. Pytam żebym nie miał takich jaj jak na VK z tą 88. 2. Jakie modyfikacje najlepiej w niej montować? Wiatrak, stabilizator, dosyłacz? Edytowane 5 Sierpnia 2012 przez Szawel 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zdecydowanie i jedynie 88/L71 bardzo dobre działo, super celność i penetracja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Hm jakieś niespodziewane wysypanie się serwerów, czy tylko ja się nie mogę połączyć ? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo.k Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2012 ja tez nie moge sie polaczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Tia ja także nie mogę, mam nadzieję iż bitwy zresetują szkoda by było za naprawę płacić:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2012 A już myślałem, że to u mnie :) Dobrze, bo akurat dostałem za 60% HP od arty ;/ 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Akurat, jak w E-50 bawiłem się z T34 i KW-5 w akcji, która tutaj by miała replay :mur: :mur: :mur: Najśmieszniejsze, że chwilę wcześniej padł mi net i myślałem, że to przez to - poszedł szybki restart sieciówki, routera i gry... a tu dalej Zonk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2012 u mnie to samo. a wlasnie sie do gry przygotowywalem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Hehe widzę, że wszyscy w pracy. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Oj tam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Pojawiło się info o pracach konserwacyjnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Chyba po tym weekendzie nie bede mogl patrzec na Panzer IV przez kilka tygodni. Juz prawie 2 miliony nafarmilem od wczoraj :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Co Ty gadasz, przecież to najlepszy med swojego tieru. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2012 (edytowane) Ja jak kiedyś narobiłem 1mln shermanem, to już miałem dość tej gry, a co dopiero 2mln o_0 ? Jeżdzi ktoś amx17/90 po patchu, warto odkryć za free exp 90mm? Bo zwykłą 75 nic nikomu nie mogę zrobić ... źle zrobili, że przesunęli w górę te czołgi ;/ Edytowane 5 Sierpnia 2012 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Panowie farmię KV1, i PzIV i też mam już ich dosyć. Ale jest plus po tym evencie mam zakupione moduły do Tygrysa II i IS 3 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zdecydowanie i jedynie 88/L71 bardzo dobre działo, super celność i penetracja. Potwierdzam, właśnie zostałem posądzony przez T-54 o złotą amunicję ;) pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2012 No faktycznie działko ma on niczego sobie. Jednak dziś cały dzień albo mam pecha na takie losowania, albo w klasach 8-10 grają sami idioci. Miałem dzisiaj może 6 sensownie rozegranych rund. Reszta to albo kampa albo pęd w jedną stronę zostawiając arty lub bazę pustą. Ja wiem, że HT tier 9-10 ruchawe nie są zbytnio, ale żeby kampić tym w krzakach z tyłu planszy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Przez weekend expiłem Ferdka... konkretnie najlepsze działo. Ze 105-ką jest to co najwyżej średni TD. Szczerze mówiąc dużo przyjemniej grało mi się JagdPantherą z 88-ką. Ferdek vel Elefant ze stockowym silnikiem jest wolny jak słoń. Dwa razy niestety poległem w bliskim starciu z T-50-2 i nowym ELC... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Z nimi to chyba mało kto nie polegnie. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Chyba ze nowe Tdeki francuskie Ace 46,48 bardzo dobre bardzo szybkie nie jeden cwaniaczek się zdziwił że nie można tego objechać. Nawet w t-44 kiedy zobaczył że nie przelewki uciekł ale go dogoniłem i ubiłem. Naprawdę dobrze się nimi gra tylko trzeba przejść przez piekło niższych tierów bo lipa totalna ale już ac 46 daje frajdę z gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Rozwaliłem wczoraj GW panterą AC MLE '48 w 1v1. Byłem ostatni vs 7 kolesi. Chciałem niniejszym podziękować wiatrakowi na wzgórzu kampinovki za perfekcyjną osłonę przeciwko artylerii, oraz całemu jego teamowi - za niebywałą precyzję strzelecką m.in. trzech artylerii, KW-3 oraz T28 (krwa, jakim cudem oni wygrali?). Miałem 10 hitów na 14 strzałów... Dobił mnie dopiero E-50, jak pojechałem zresetować bazę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Ja jak kiedyś narobiłem 1mln shermanem, to już miałem dość tej gry, a co dopiero 2mln o_0 ? Jeżdzi ktoś amx17/90 po patchu, warto odkryć za free exp 90mm? Bo zwykłą 75 nic nikomu nie mogę zrobić ... źle zrobili, że przesunęli w górę te czołgi ;/ Do konca weekendu dobilem juz do prawie 3 mln :) Po czym stwierdzielem, ze wywalam GW Panter i M103 i kupilem T110. Dzisiaj znowu farmimy bo trzeba na IS-3 i VK4502 zebrac. PS. Przy okazji 20 epkow gundama obejrzalem na drugim monitorze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 (edytowane) Ciekawy screen znalazłem. Chyba lekka przesada z taką ilością arty. Edytowane 6 Sierpnia 2012 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Przy takim pingu i fps'ach to i tak nie ma znaczenia. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Do tego tylko ci po prawej mają spota. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 (edytowane) chcialbym replaya z tego obejrzec. oto jak poprawili MM w 7.5 ;] przyznam sie ze od wejscia patcha nie wsiadlem w pojazd wyzszy niz T8 :) Edytowane 6 Sierpnia 2012 przez Sarkazm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Niestety replay'a nie ma bo gość szybko zginął, ale podobno arta się w ciemno wykańczała:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Przed chwilą nasza arta dostała od innej arty centralnie pestkę i okazało się, że pojawiła się nowość po naprawie strzałów za zero w paczu 0.7.5 a mianowicie strzały od arty w artę za zero.... Ciekawe co jeszcze nam zaserwują, uprzedzając pytania nie nie miał zniszczonego żadnego modułu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Ja chyba mam jakiś koszmar. Od wczoraj co losowanie, to 50% moich ginie w pierwszej minucie. Najczęściej na początku lecą tier IX i X. Reszta potem to tylko kwestia czasu. Najdłużej żyje arty, bo zwykle nie ma spotera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...