Turkina Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Bitwa przegrana ale medal jest Porażka Bitwa: Murowanka 3 października 2012 16:48:18 Czołg: VK 3001 (H) Doświadczenia: 500 Kredytów: 12 470 Osiągnięcia w walce: Medal Lehväslaiho ps. dzięki maxymili wiem że nick był od nas z forum, btw napisałem prośbę o klan w wolnej chwili plox o rozpatrzenie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Oberschlesien to ze slaskiego (wywodzi sie z niemieckiego) Gorny Slask ;) widze ze kolega poluje swoja arta na wszystkich wspolklanowiczow :P 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 (edytowane) I'm back! Hellcat został bez amunicji, a ja ostatni AP wpakowałem w ich KW-3. Typ bardzo dobrze ogarnął temat - rozwalił wszystko, co przeszło przez nasze lemmingi w wąwozie. Edytowane 3 Października 2012 przez m4r 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Trawienny to przypadek :) M4r gz naprawdę ładny dmg i końcowy wynik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 przed chwila miałem ciekawą bitkę grając t-44, lemmingi poszły za mną, druga strona praktycznie otwarta... po jakimś czasie się to zemściło - przeciwnik capował bazę :D, to ja zawracam ...strzelam i niszczę elc, później rozpierdzielam kv3 ostatecznie udało mi się zbić z 99% :D ludzie się podniecili, komplementując mnie, ktoś mi jeszcze wyznał miłość... blee :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Victory! Map: Malinovka 3 października 2012 23:26:17 Vehicle: M46 Patton Exp: : 1 984 Credits: : 63 277 Achievements: : Mastery Badge: "Ace Tanker" Tak juz praktycznie na koniec kariery pattona(zostało 4k do next) udało mi sie zrobić acera...może jeszcze wyrównam do 50% bo poprzednie 2 tyg miałem takiego pecha do składów, że gwiazdki nim zaliczałem po np 4-8 porażkach z rzędu, obojętnie co bym robił... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 (edytowane) Ot takie tam wygłupy maluczkich Edytowane 3 Października 2012 przez jurek911 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 (edytowane) Oberschlesien to ze slaskiego (wywodzi sie z niemieckiego) Gorny Slask widze ze kolega poluje swoja arta na wszystkich wspolklanowiczow Kolega nie jest jeszcze w klanie M4r wrzuciłbyś repleya? Edytowane 4 Października 2012 przez ShaoLee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryndza Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 jurek, co to za fioletowe napisy masz u góry? Jakiś mod czy programik? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 M4r wrzuciłbyś repleya? Nawet dwa, bo jeszcze mi się trafiła mocna (tzn śmieszna) bitwa na IS-8, tylko jej nie wrzucałem: Roznieśliśmy na Himmelsdorfie jakieś pojedyncze czołgi na górce, a potem wpadliśmy z dwóch stron między resztę ich teamu (10-12 gości) capujących flagę. I to była mega rzeźnia... chyba nie byli do końca świadomi, co się dzieje :lol: Btw, ustawiałem grafikę... na high 30-40fps i jakiś dziwny, bliżej niesprecyzowany lag (np. strzelałem, to było słychać wystrzał, po czym z zauważalnym opóźnieniem pojawiał się ogień w lufie). Na very high było 30-40fps, czyli praktycznie tak samo. Oprócz tego mapki są "przepalone" światłem - straszny kontrast (chyba wina postprocessingu), za jasno, no i tragicznie to wygląda. Straciłem na testowanie różnych ustawień z godzinę, po czym... wróciłem do ustawień grafiki sprzed patcha. 90+ fps, brak laga, wszystko widać idealnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Nawet dwa.... Dawaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 @bryndza MSI Afterburner On Screen Display pzd 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Gra ktoś T30 po patchu? Nie wiem co robili przy nim, ale taka ilość rykoszetów lub strzałów krytycznych po których delikwenci dalej mieli tyle HP ile mieli to tego jeszcze nie było. Win ratio mi spadło o 1% po patchu. I najlepsze że nie wchodzą strzały w bok! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 @ShaoLee Też stwierdzam, że T30 po ostatniej akualizaji dostał ostro po [gluteus maximus]. Tak jak zawsze lubiłem ten czołg i praktycznie codziennie grałem nim 2-3 bitwy to teraz stoi i czeka na lepsze czasy. Jesli sytuacja się nie poprawi to dobije nim do tieru X i wymieniam na kredki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Ja póki co nie zauważyłem trochę może słabiej, a co dzień robię na nim *. Może to kwestia farta, macie na nim 155mm? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 (edytowane) Stockowa Pamtera Zwycięstwo! Bitwa: Karelia 4 października 2012 17:23:42 Czołg: PzKpfw V Panther Doświadczenia: 808 Kredytów: 32 184 Osiągnięcia w walce: Odznaka mistrzowska:II klasy Zwycięstwo! Bitwa: Zatoka rybacka 4 października 2012 17:50:04 Czołg: PzKpfw VIB Tiger II Doświadczenia: 1 135 Kredytów: 36 870 Osiągnięcia w walce: Snajper 4394 dmg to chyba mój najlepszy wynik dźiś Edytowane 4 Października 2012 przez Turkina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 jak zwykle...wczoraj win ratio gdzieś 70% dziś same wtopy obojetnie co założe. Bezmozgi, strzały za zero, strzały za min dmg... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkkam Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Info o 8.1 http://worldoftanks.eu/pl/development http://worldoftanks....ks-and-more-pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Ogólnie, to teraz jest w cholerę strzałów za 0. Jeśli jest penetracja to powinien być dmg, w przeciwnym wypadku brak penetracji. Albo to jest zamierzone albo cos znowu im nie wyszło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 (edytowane) Dawaj Proszę uprzejmie: IS-8 T34 Btw, trochę niemrawe działanie gracza i/albo skoki wieży, tudzież kamery to wina laga i skoków pingu. Wot jako-tako sobie z tym daje radę, ale często mnie wkurza, jak jestem 100ms do tyłu z pingiem i tam, gdzie normalnie bym kolesia zmiótł, on wprasowuje mi kulkę w weakspot, po czym ja strzelam na wiwat. No, ale mniejsza, rozpisałem się. Strzały za zero - mam, mam. Wczoraj trzy razy w IS-4, kilka w IS-8, kilka w pomniejsze wynalazki. Na replayu IS-8 pierwszy mój strzał to piękne zdjęcie gąsienicy + 0hp... w plankton, który normalnie by spłonął żywym ogniem. -=--==--=-==-- Whahah, akcja roku chyba: Wzięliśmy w kleszcze (ja w JT, i AMX 50 100) Leoparda. 50-100 przestrzelił go na wylot i zdjął mi gąsienicę :lol: Edytowane 4 Października 2012 przez m4r 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 (edytowane) ferd czy isu? czy też dać se spokój i czekać z kasą na brytów? oho, zjebotrain wrocił znow wtopy takie że aż żal... Edytowane 4 Października 2012 przez Gregu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Ja się bardziej isu boję niż freda. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 ISU zdecydowanie ISU. Jebnięcie od Isu urywa jaja a Ferd to albo się odbije albo jak wejdzie to nie narobi za wiele. Poza ty, czemu chcesz przez Ferda a nie JPII? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 ISU dwoma strzałami zdmuchuje Ferdasa. Ferdowi brakuje czasu na trzecie przeładowanie, żeby wykończyć ISU. Sprawdzone nie raz i nie dwa. Przed tymi wszystkimi patchami jeszcze Ferd miał jak dingować, ale od jakiegoś czasu wchodzi wszystko (nie wiem jak w 8.0). Zagadka: - Co jest wredniejsze, niż Jpz E-100? - dwa/trzy Jpz E-100 Tak, miałem w teamie (na szczęście). Klękajcie narody, jaką rzeźnię zrobili. Spotowałem im w E-50. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Jesli masz zamiar isc w brytole przy pomocy free expa to ja bym jednak sie wstrzymal. Jak nie to sobie powoli dozbierasz grindujac je ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 (edytowane) Ja póki co nie zauważyłem trochę może słabiej, a co dzień robię na nim *. Może to kwestia farta, macie na nim 155mm? Przecież dostaliśmy go od razu z takim działem. Miałem go zostawić bo T110E4 dostał nerfa, ale od patcha jest z nim masakrycznie. Zostało mi 4k exp do T110 i sprzedaje T30 na żyletki. Zabierają się za brytole, a reszta dalej leży. ferd czy isu? ISU bez dwóch zdań. Jak dla mnie lepszy niż Ob.704 tylko bardziej papierzany ;) Edytowane 4 Października 2012 przez ShaoLee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Kila osób grało z 120mm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 (edytowane) Kila osób grało z 120mm. 120 nawet nie mam kupionej. P.S. Kolejna bitwa strzał w bok E100 " w dziesiątkę " i co i g..... 0 hp mu zeszło, Edytowane 4 Października 2012 przez ShaoLee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Z E100 to jest w ogole dziwna historia. On ma niby spaced armor i zauwazylem ze czesciej wchodzi w dolna plyte z przodu nizli w bok.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 Kolejny rekord... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...