Yog-Sothoth Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Phi, ostatnio miałem 9 killi M7 Priest ale zginąłem zabity przez ostatniego przeciwnika, na szczęście capem zwyciężyliśmy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2013 MM w tej grze nie ma sensu, albo ja czegoś nie rozumiem. Gram z kolega w plutonie, on M41 ja amx 12t i przydziały są super, ciągle na 7 czasami na 8 i 6. Jak zmienię czołg na np. Kv1-s albo arl44 to natychmiast nas rzuca na 9 czasami na 8. Jak wybiorę T34 to rzuca na 8, a znowu jak wybiorę kv3 to lądujemy ciągle na 9. Wtf? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Subiektywne odczucie, mąż za mała próbkę żeby coś wnioskować o rozkładzie statystycznym meczów. Wysyłane z mojego Nexus 7 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Ja odnosze wrazenie ze napewno prem tanki maja inne losowania. Jako przyklady sa moje pershingi jeden zwykly drugi super. Zwykly ma czesto losowania z 9 tierem i czasem z 10. Jak gram sp to zadko widze 9 tier a 500 gier nim rozegranych. To powtarza sie to w plutku, puki nie zmienie sp na inny 8 tier to gramy z maks 8 tierami(2 w plutku jest przewaznie humel). Wysłane z mojego XT910 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Hitler gra w WOTa :) 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Dlaczego przed kazdym strzalem oddalal celownik? Mialem wrazenie ze przynajmniej w polowie przypadkow ruszyl myszka i pocisk nawet nie dosiegnal celu. Jak w taki sposob strzelac w weakspoty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Ja odnosze wrazenie ze napewno prem tanki maja inne losowania. Jako przyklady sa moje pershingi jeden zwykly drugi super. Zwykly ma czesto losowania z 9 tierem i czasem z 10. Jak gram sp to zadko widze 9 tier a 500 gier nim rozegranych. To powtarza sie to w plutku, puki nie zmienie sp na inny 8 tier to gramy z maks 8 tierami(2 w plutku jest przewaznie humel). Wysłane z mojego XT910 To akurat łątwo sprawdzić, wiele (jak nie wszystkie) prem tanki ma swoje odrębne wpisy w tabeli MM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2013 wszystkie premium 8 tieru maja preferencyjny MM i nigdy nie trafią na 10 tiery 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Dlaczego przed kazdym strzalem oddalal celownik? Mialem wrazenie ze przynajmniej w polowie przypadkow ruszyl myszka i pocisk nawet nie dosiegnal celu. Jak w taki sposob strzelac w weakspoty? Ja gram w ten sam sposób, strzelam i od razu wychodzę z trybu snajperskiego, niestety na replayach wygląda to jakby się wychodziło ze snajpera przed oddaniem strzału. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2013 wszystkie premium 8 tieru maja preferencyjny MM i nigdy nie trafią na 10 tiery No offence, ale bullshit. Grajac tier9/10 ZAWSZE jest minimum po jednym premium tanku na team. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2013 No i wiadomo, że taki KW-5 ma inne losowania niż T34. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2013 @quo: Nie wszystkie, tylko niektóre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2013 gdzies czytałem że teraz już wszystkie a jeśli grają na tiery 10 to pewnie dlatego że są w plutonie z tier 8 lub wyższym 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2013 To nie czytaj takich pierdół, żaden czołg w ostatnich patach nie zmienił swojego MM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 wszystkie premium 8 tieru maja preferencyjny MM i nigdy nie trafią na 10 tiery Szczególnie T34 i Lew :lol: To, że ciach!iany KW-5 jest ciach!iany i tak samo jak Super Pers liczy tylko na pancerz z dingium, albo na premium ammo, nie znaczy, że inne premium czołgi są do nich równane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 wszystkie premium 8 tieru maja preferencyjny MM i nigdy nie trafią na 10 tiery Właśnie że trafiają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Plotki głoszą iż jutro będzie dostępny test serwer ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) Ja mam propozycję do Wargaminga. Proponuje Lowe zabrać działo i wlepić krótką 88mm. Wtedy czołg będzie z[ciach!]y totalnie. Przed chwilą załapałem pożar 2 razy. Po prostu cudownie, Oczywiście spaliły się niemal wszystkie moduły. Jciach!oTiger zresztą podobnie dzisiaj ma. Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez tom256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zrób sobie może (chyba u kierowcy) preventive maintenance. Ja tego nie mam, bo... nie potrzebuję. Mam Lwa wyłożonego azbestem, a silnik spala JP-7, więc ostatni raz czołg palił mi się gdzieś tak w lutym. Zwykle ginę nim przez zużycie HP, albo od bomby artyleryjskiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Nie spac! zwiedzac! Public Test: http://worldoftanks.eu/news/6733-public-test-update-85/ Nowe Helmuty: http://worldoftanks.eu/news/6724-german-tanks-update-85/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Gdzie moje TDki, ja się pytam? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 normalni poszli siedzą na teście, a na normalnym serwerze zostali same debile = same przegrane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Może ktoś podrzucić staty działa topowego Leoparda z testu? Info z postu na stronie WoT wygląda jak same ochy i achy :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 http://ftr-wot.blogspot.cz/2013/04/85-test-vehicles-stats-pics.html @m4r: Tu masz screeny z chyba wszystkich nowych czołgów. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 warto jakiś czołg zakupić przed aktualizacja żeby coś zarobić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hellucinate Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Czy jest ktoś chętny (ktoś kto nie posiada jeszcze konta w WoT) i chciałby otrzymać kod na 1200 Golda? Kod jest możliwy do wykorzystania tylko przy założeniu nowego konta (został mi z CD-Action i szkoda, żeby się zmarnował). Jeżeli jest ktoś chętny to proszę o PM - Kto pierwszy ten lepszy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 (edytowane) Od godziny 7:10 6 kwietnia do godziny 7:00 9 kwietnia w grze będą dostępne następujące bonusy: Polowanie na medale: Służba patrolowa Ruszajcie na pole bitwy i przystąpcie do zwiadu! W ten weekend każdy Dowódca, który rozpozna pozycje przynajmniej sześciu pojazdów przeciwnika w ciągu jednej bitwy, tym samym pomagając swojej drużynie w ich zniszczeniu, otrzyma – oprócz odznaczenia Służba patrolowa – aż 25 000 kredytów! Bonus ten zostanie automatycznie przesłany na Wasze konto po otrzymaniu odznaczenia. Dwukrotnie więcej doświadczenia dla załogi Czas podszkolić załogę i przygotować ją na wspaniałe bonusy, które pojawią się w następnym tygodniu. 50% zniżki na zakup materiałów eksploatacyjnych Pora przygotować zapasy na imprezę! Wszystkie towary są teraz tańsze o połowę, zarówno przy płatności kredytami, jak i złotem! 50% zniżki na zerowanie umiejętności załogi Potrzebujecie dodatkowego miejsca dla gości? Teraz możecie rozbudować swoje koszary, nie wydając przy tym dużych pieniędzy! 50% zniżki na zakup miejsc w koszarach Potrzebujecie dodatkowego miejsca dla gości? Teraz możecie rozbudować swoje koszary, nie wydając przy tym dużych pieniędzy! Mamy kolejny nie za specjalny event ale co zrobić może uda mi się dobić załogę w 50-100 do 4 skilla ;] Edytowane 5 Kwietnia 2013 przez Borys-Tech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 No dla mnie specjal w sam raz, akurat trzymałem na to golda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zagrałem sobie Leopardem I i jest super. Bardzo dobry jest prototyp Leoparda tier IX natomiast to coś co jest za VK3002Db jest hmmm słabe raczej... Ale daje rady grać tym. Samo przejście z DB na to ustrojstwo kosztuje 80k expa! Mam nadzieję, że jakaś zniżka dla posiadających to coś będzie. Co do samej gry wydaje mi się, że zrobili jakąś optymalizację aczkolwiek, może mi się to tylko wydawać. Generalnie patch na plus dla gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 fajnie by było jakby dali darmowego vk3001d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...