czullo Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2013 War Thunder pokazuje screeny z "czołgów"http://warthunder.com/en/news/159/current/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2013 Nie rozumiem, wszyscy czekają na czołgi w WT a narzekają na artę w WoT. Ciekawe jak szybko będą się domagać zlikwidowania samolotów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2013 Nie wiesz jak to będzie wyglądać a już narzekasz. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2013 Gdybam tylko, gdzie tu narzekanie? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2013 To powiem tak, jak widzę t69 to strzelam w obrys i zawsze wchodzi. Jak się będę brał za tą linię to chyba przeskoczę t21.. Wysłane z SGS@cm 10.1 / Tapatalk 2 T21 to prawdziwa moc - matchmaker jakbys byl 7 tierowym medium a na pokladzie dzialo jak Shermanie E8 tylko wolniej strzelajace i dluzej celujace :D Jeszcze mi 20k do wyskipowania te gowna brakuje ehh. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2013 Dzisiaj się po prostu nie da grać, win ratio -50. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2013 Cholera, ale mi Jonathan wywaliłeś plombę na randomie Laga złapałem, gdybym tylko nie wysunął łba.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2013 Jakby co to pojawił się test, ale pewnie już wiecie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2013 Nie :) Dzięki za info. Jak to teraz działa? Ściąga się innego klienta czy tylko patch? Da się po staremu, skopiować obecny katalog (żeby nie ściągać znów instalatora) i do niego wgrać co trzeba? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2013 (edytowane) jak masz na dysku stary test, to teraz uruchamiasz wotlaunchera, test sie sciagnie jak aktualizacja tutaj jest wszystko opisane http://worldoftanks.eu/news/7539-public-test-update-86-pl/ Edytowane 30 Maja 2013 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2013 Cholera, ale mi Jonathan wywaliłeś plombę na randomie Laga złapałem, gdybym tylko nie wysunął łba.. Ale z czego?? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2013 (edytowane) Twoje T29 vs moje Su-122-44. Linia zygfryda. Nie zauważyłem Panthery chyba i połakomiłem się na twoje 120hp.. Grał już ktoś artą na testowym? Edytowane 30 Maja 2013 przez Havoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heex307 Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2013 Spodziewałem się, że będzie sama artyleria w drużynie, tak jak było podczas testów gdy wprowadzili 8 tier spg, a tu tylko 2 na stronę. Zagrałem jedną bitwę gw panther, 2k dmg wpadło. Bardzo powolna teraz jest, reload długi, a kółko rozjeżdża się poza ekran. Mapka była dosyć mała, więc spadek celności nie był zbyt odczuwalny. Może później sprawdzę sobie te różnice dokładniej na treningówce, ale decyzja o sprzedaży już zapadła, załoga przyda się na leoparda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2013 czy też tak macie na teście? wrogie czołgi pojawiają się po 5-10s? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2013 wczoraj wieczorem kupiłem sobie t-54 spędziłem nockę przy wocie 36 bitew prawie 3 tys średniego dmg średnio 1.83 fraga win ratio 14% ... btw zajebisty czołg a jak jestesmy top tankiem to dopiero jest miazga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2013 Taki dobry na stocku, czy wymaxowałeś free xp ? ;) Wysłane z SGS@cm 10.1 / Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2013 Twoje T29 vs moje Su-122-44. Linia zygfryda. Nie zauważyłem Panthery chyba i połakomiłem się na twoje 120hp.. Grał już ktoś artą na testowym? Polasil sie jeszcze jeden, niestety glupio zrobilem i wpakowalem sie miedzy ogien krzyzowy ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2013 Taki dobry na stocku, czy wymaxowałeś free xp ? za free exp wynaleziona wieża i działo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2013 Spodziewałem się, że będzie sama artyleria w drużynie, tak jak było podczas testów gdy wprowadzili 8 tier spg, a tu tylko 2 na stronę. Zagrałem jedną bitwę gw panther, 2k dmg wpadło. Bardzo powolna teraz jest, reload długi, a kółko rozjeżdża się poza ekran. Mapka była dosyć mała, więc spadek celności nie był zbyt odczuwalny. Może później sprawdzę sobie te różnice dokładniej na treningówce, ale decyzja o sprzedaży już zapadła, załoga przyda się na leoparda Przy okazji SPG. Jakieś info jakie będą ceny po zmianie tieru ? Konkretnie po sprzedaży GW T brakowało mi 1mln do GW E (~3,5mln) i zastanawiam się czy po przerzuceniu na 10 tier będzie kosztowała 6mln jak inne 10 tierowe czołgi czy mniej czy tyle samo co teraz. pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2013 Od jutra zniżka na KT, E-75 i E-100. http://worldoftanks.eu/news/7574-big-and-heavy-part-3-pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2013 wczoraj wieczorem kupiłem sobie t-54 spędziłem nockę przy wocie 36 bitew prawie 3 tys średniego dmg średnio 1.83 fraga win ratio 14% ... btw zajebisty czołg a jak jestesmy top tankiem to dopiero jest miazga Tia.. odkąd kupiłem T110E5 to mam winratio na poziomie 17%... każda bitwa to po 4-5 art na stronę i ameby w mojej drużynie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2013 widzę, że nic się nie zmieniło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2013 Tia.. odkąd kupiłem T110E5 to mam winratio na poziomie 17%... każda bitwa to po 4-5 art na stronę i ameby w mojej drużynie.. Dlatego odpuszczam X. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heex307 Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2013 Przy okazji SPG. Jakieś info jakie będą ceny po zmianie tieru ? Konkretnie po sprzedaży GW T brakowało mi 1mln do GW E (~3,5mln) i zastanawiam się czy po przerzuceniu na 10 tier będzie kosztowała 6mln jak inne 10 tierowe czołgi czy mniej czy tyle samo co teraz. pzd Ceny się trochę zmieniły, wszystko jest tak jak z supertestów ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2013 (edytowane) Tia.. odkąd kupiłem T110E5 to mam winratio na poziomie 17%... każda bitwa to po 4-5 art na stronę i ameby w mojej drużynie.. ja na bat chacie mialem na poczatku cos kolo 30% ale wtedy zwyczajnie slabo go ogarnialem teraz dobilem do 52% i ciagle rosnie za to na kv-13 t-43 i t-44 mam okolo 60% bardzo fajne czolgi a szczegolnie dobrze mi sie gralo na t-43 Edytowane 31 Maja 2013 przez quo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2013 Gramy dziś kompanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2013 Tia.. odkąd kupiłem T110E5 to mam winratio na poziomie 17%... każda bitwa to po 4-5 art na stronę i ameby w mojej drużynie.. ja na bat chacie mialem na poczatku cos kolo 30% ale wtedy zwyczajnie slabo go ogarnialem teraz dobilem do 52% i ciagle rosnie za to na kv-13 t-43 i t-44 mam okolo 60% bardzo fajne czolgi a szczegolnie dobrze mi sie gralo na t-43 T-43 ma kozak losowania, mam go od ostatniego promo i daje rade mimo słabego działka. Wysłane z SGS@cm 10.1 / Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2013 Dzisiaj wysyp debili.. icopico jakis ciach!y rusek, ktory zniszczyl moje T-44 bo kierowalem sie w strone miasta... nastepna bitwa jakis debil z Polski ktory co chwila blokowal mnie i podjezdzal pod lufe az zarwal ;/ no ludzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2013 ostatnimi czasy zauważyłem u siebie dość znaczny wzrost skilla, przekłada się to na topowe miejsca na tablicy wyników (regularne wyniki +3k dmg), jednocześnie wzrasta frustracja dzisiaj is3 grałem na kampinówce, oczywiście górkę musiałem zdobyć sam, jeżdżę jak debil po całej mapie, a jedyny poza artami tedek [gluteus maximus] nie ruszy, stoi skampiony za kościołem i wyzywa mnie od debili, bo on gra tedekiem i musi stać w krzakach... wynik: on 0 fragów 1200dmg, ja 5 fragów i 3700 dmg... a gdyby ruszył dupę to byśmy wygrali btw, jeszcze niecałe 100 punktów i będę zielony w xvm ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2013 Ja to nie chcę dobijać do niebieskiego i stać się celem nr 1 u wrogiej piętnastki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...