Sir_emak Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Czy obudowy midi tower firmy tracer maja dobra wentylacje? Chodzi mi glownie o otwory w sciance bocznej takie jakie ma codegon. Czy te zasilacze 350W w koncu dobrze trzymaja napiecia czy nie. Spotkalem sie z bardzo rozbierznymi opinniami(czy sa lepsze od codegonow czy nie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Codegen to z pewnoscia gorsze zasilacze (choc trafiaja sie niezle egzemplarze) i kiepska wentylacja. Tracer to kiepska wentylacja + lepsze od Codegenow zasilacze. Napisalem to jasno? Bo cos mam watpliwosci... ;) Ciutke zmeczony jestem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 mam tracera i w nim dwa dodatkowe wentyle (przy tych otworach) na obieg powietrza nie moge narzekac. co do zasilacza mam 300W, a napiecia ma takie: Właściwości czujnika Typ czujnika ITE IT8705F Dostęp do czujnika ISA 290h Nazwa płyty głównej ECS K7S5A Wartości napięć Napięcie rdzenia procesora 1.73 V +2.5 V 2.46 V +3.3 V 3.26 V +5 V 5.00 V +12 V 12.42 V +3.3 V podczas wstrzymania pracy 3.47 V +5 V podczas wstrzymania pracy 5.05 V czy to dobrze czy zle? nie wiem... wazne ze wszystko smiga bez problemow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_emak Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Chodzi mi o te otwory: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Chodzi mi o te otwory: Te otwory gowno daja... Tracery takze ja zazwyczaj maja. Taka wentylacja to zadna wentylacja. Musisz wymusic jakis obieg... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_emak Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Wymuszenie obiegu wiaze sie z nastepnym wentylatorem. Staram sie zredukowac ilosc warczacych wentylatorow. Chyba ze jest jakis wydajny i cichy(ponizej 17dB). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Wymuszenie obiegu wiaze sie z nastepnym wentylatorem. Staram sie zredukowac ilosc warczacych wentylatorow. Chyba ze jest jakis wydajny i cichy(ponizej 17dB).No to kolego od czego masz 5 i 7V? Co? 8O :D :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Chodzi mi o te otwory: heh nawet do glowy mi nie przyszlo ze moze chodzic o te dziurki ;) to raczej w celach kosmetycznych niz w celu wymuszenia obiegu powietrza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Po co komu otwory w bocznej ściance. Najlepiej postawić bude bez scianek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...