USB Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2010 Nagrywarkę kupiłem nową ze sklepu. Płyty czyta prawidłowo, ale nie mogę nic nagrać. Próbowałem nagrywać przy pomocy CD Burner XP oraz Ultra ISO. W tym pierwszym otrzymuję taki komunikat natomiast w Ultra ISO taki Napęd ma najnowszy firmware, płyty są ok, bo na starej nagrywarce wypalają się bez problemu... W czym może być problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fokusmok Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2010 najnowszy fw jest SB03 u ciebie widze SB02 więc wgraj 3 i sprawdz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
USB Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2010 najnowszy fw jest SB03 u ciebie widze SB02 więc wgraj 3 i sprawdz Hmm, dlaczego w takim razie na stronie producenta nie ma tego FW dla mojego modelu? LINK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZlyUser Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2010 Bo polskie strony są ostatnim miejscem na których się szuka czegokolwiek... SAMSUNG ODD SERVICE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
USB Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2010 Upgrade zrobiony, błąd nadal występuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PCGustaw Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zobacz czy Nero da rade (trial 15 dni) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
USB Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2010 Nero wypalił płytę, ale co ciekawe na nośniku DVD-R mogłem wypalić jedynie obraz DVD, obrazu CD nie chciał mi wypalić twierdząc, że nośnik jest nieodpowiedni. Na poprzedniej nagrywarce nie było takich ograniczeń. Poza tym wolałbym używać darmowego CDBurnerXP zamiast płatnego kombajnu Nero... Czy tylko ja mam takie problemy z tą nagrywarką? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2010 Wg mnie wygląda na problem z obsługą sprzętu przez program. Sprawdź inne darmówki - np. Burn 4 Free czy jakoś podobnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
USB Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2010 (edytowane) Udało mi się rozwiązać problem. Musiałem w biosie opcję SATA TYPE zmienić na Native IDE (miałem wcześniej AHCI). Edytowane 16 Grudnia 2010 przez USB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...