dr.elich Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2011 Witam, piszę w imieniu młodszej siostry - matula oblega jej kompa, ponieważ na swoim laptopie nie ma internetu i łoi non stop w głupkowatą grę MojeGry.pl - Kulki Mam prośbę - czy da się ten twór wyciągnąć tak by grać offline? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2011 MarBit :: ALLPlayer Kultowy Odtwarzacz, Gry Logiczne, Legendarne Komputery! (htmlpages) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.elich Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2011 Problem w tym, że ma to być dokładnie ta gra do której dałem linka..wiem, że to idiotyczna prośba, ale obiecałem siostrze.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2011 (edytowane) Ta gra nie ruszy bez połączenia z siecią (nawet w oknie przeglądarki). EDIT: Z resztą sam się przekonaj http://94.23.202.185/kfgz/kulki.swfhttp://94.23.202.185/kfgz/kulki.mht Edytowane 13 Lutego 2011 przez kfgz 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snups Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2011 Nie da rady, gra ciągle doczytuje dane z serwera. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.elich Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2011 No to lipa, siostra będzie rozczarowana..tak właśnie też sam wywnioskowałem jak sam próbowałem. W kazdym razie dzięki za próby.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2011 Kulki - Download - Instalki.pl MarBit :: ALLPlayer Kultowy Odtwarzacz, Gry Logiczne, Legendarne Komputery! (htmlpages) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...