ArtZz Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2011 Witam. Dziś gdy włączyłem laptopa, zobaczyłem, że grafikę mam ustawioną na 16-bitową (a nie wygląda to za ładnie) i chciałem zmienić na 32bitówke, ale gdy chciałem włączyć panel sterowania, i personalizacja, i gdy kliknąłem w jej ikonkę okno pojawiło się i zaraz zniknęło, i za każdym razem gdy próbuje włączyć personalizację tak jest. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2011 Antywirusa jakiegoś masz? Bo wygląda mi to na infekcję jakimiś gnidami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2011 1. Nieprecyzyjny temat 2. Brak detali w poście 3. Nieregulaminowa sygnatura Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2011 Mi raczej wygląda na uszkodzony sterownik, który (chyba w każdej obecnie karcie) dodaje swoje zakładki do tego panelu. Zainstaluj sterowniki jeszcze raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...