mikaelus Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 No to beka... :D Chciałem się zarejestrować na Ebay'u. Jeden nick zajęty, drugi nick zajęty, trzeci nick zajęty... grrr.... Cóż kiedyś robiłem różne głupstwa - rejstrowałem się gdzie się da :P Pomyślałem sobie, że może i tu tak było, więc wziąłem opcję przypomnienia hasła. Zgadłem jakoś odpowiedź na pytanie "mój ulubiony kolor". Zaglądam do danych i patrzę - ups... to chyba nie ja :D Ale co tam, kolega widzę zupełnie nieaktywny to powiedzmy, że "przejmę" sobie "swojego" nicka :D :twisted: Ciekawe jaką kolega z Chile będzie miał minę jak zobaczy, że zmiana danych nastąpiła z "as3-176.starogard.dialup.inetia.pl" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 buhehehe jeszcze dostaniesz bana za przechwytywanie czyis kont na e-bayu :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 No, no niezły numer.. w sumie nigdy nie wpadłem na takie coś :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Nieźle wykombinowałeś... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 hehe, haxorze:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Chilijczyk? To pewnie mafiozo :P Na Twoim miejscu uwazalbym na siebie od dzisiaj :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Mądre to nie było... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 eh ja bym tak nei robił :/ Dlagłupiego nicka?? :/ Ale gratuluje sszczęscia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 dobrze ze nie kolumbijczyk bo by cie znalezli i rozstrzelali. a ten chilijczyk pewnie koke zbiera caly dzien i dlatego nic nie zamawia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Albo się z bakał :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 o! mamy na forum hakiera 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 to ja chce miec tutaj nicka reed albo marco :lol: zalatw to jakos - postawie Ci pivko :P ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 to ja chce miec tutaj nicka reed albo marco :lol: zalatw to jakos - postawie Ci pivko :P ;) Nie no banana to ja sobie wolę kupić w sklepie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 o! mamy na forum hakiera 8) heh.............. Znowu ta ortografia :wink: Pisze sie : chakier :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Mi ktoś zap. konto na Allegro i wcale mi nie do śmiechu :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Mi ktoś zap. konto na Allegro i wcale mi nie do śmiechu :?Może mikaelus ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...