Skocz do zawartości
mikaelus

Co byście kupili najpierw gdybyście wygrali w Totka :D

Rekomendowane odpowiedzi

wymieniam : od najwazniejszych (dla mnie ) rzeczy

:arrow: zabezpieczylbym rodzine

:arrow: kupilbym sobie naj naj naj kompa i do tego jakies kosmiczne chlodzenie (bude bym zostawil - bo wyglada coraz bardziej zajebiscie)

:arrow: jakas hayaboose lub CBR'ke 1200

:arrow: ubralbym sie od stop do glow i to samo z moja dziewczyna

:arrow: kupilbym sobie siakas bejce - moze 8-mke z najnowszej rev. :P

:arrow: dom

:arrow: zorganizowalbym megabalange

trudno wszystko wymienic ale nierealne dla mnie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Starą 911 ( z lat 80tych ewentualnie wczesne 90 ) dla siebie

Land Rovera ( dla ojca)

Mieszkanie w kamienicy( na pracownie malarską )dla matki

Zorganizowałbym wyjazd dla znajomych połączony ze "świętowaniem" wygranej ;)

Bym zapomniał , Canona Eosa 1d + 0biektyw 50mm f1 (L) + 75-300 ze stabilizacją +17-35 f.2,8 (L)+400 f.2,8 USM II (L)+ lampka speedlite 550EX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm... pierwsze to chyba jacka danielsa zeby uczcic wygrana no a potem to napewno skompletowalbym sobie zajebistego kompa, kupilbym sobie golfa (to raczej nie szczyt marzen ale samochod zajebisty) i pojechal do barcy na mecz przeciwko realowi w lozy honorowej:]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Ładny dom gdzieś w cichej okolicy

2. Udziały w dużym koncernie komputerowym

3. Komp full wypas, albo najlepiej coś do każdego pomieszczenia :lol: :lol:

4. Samochody:

a) Porsche do poszalenia

B) nowa Laguna do szkoły

5. Coś tam jeszcze

6. Datek na biedne dzieci

Ale tak na serio to najpierw wolałbym mieć tą kasę, a dopiero ją dzielić.........

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... i pojechal do barcy na mecz przeciwko realowi w lozy honorowej:]

Ooooo! Ooooo! Ooooo! Ja bym sobie wykupił oficjalne członkostwo w klubie - pełnoprawy socio :D. Potem jakąś chatkę na przedmieściach Barcelony i apartament z widokiem na Camp Nou :twisted: Obowiązkowo co kolejkę bym wszędzie za Barcą jeździł na mecze :D :twisted: :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 - wykszatalcenei nie w sensie na stadionie tylko poszedlbym do najlepszej szkoly prywatnej w kraju ;]

2- cos dla starszego aby juz nie musial tak charowac jak teraz tz pracowac w nocy czyli splacilbym krdyty i zatrudnil kogos na miejsce ojca ..

3-

4-

5- itd . tajemnica a na bank niebylo by wielkiej imprezy ...o takich rzeczach sie nie rozgaduje po calym miescie jak sie rodzinke ma tz siostre czy cos .... jesli cos to mala 10 osobowy wpad po najlepszych klubach dyskach itp .. ( burdeli na mysli nie mialem ;) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe... no to bym sobie kupił SGI Octane2 albo Fuel'a, do tego zrobił bym sobie mały render farm w domu no i jak by cosik zostało to pewnie ładny samochodzik a reszte do banku :P Aha! No i piwko DUUŻE bym sobie kupił ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsze kupił cysterne piwska [of course Tyskie] i pociągnoł rurki do kabiny "pilota" i sobie ciągnoł i jeździł po świecie : )

Po 2 kupił bym wszystkie akcje Tyskiego i mianował bym się na prezesa : ))))

reszta na konto i nic więcej do szczęścia nie potrzebuje....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja najpierw bym sie urznal jak swinia, a potem bym myslal :D

Podobnie jak kolega .... :) do zgonu, a potem od nowa :) i tak po 5 imprezkach byloby spoko :D

No to by byla pierwsza czynnosc jaka bym zrobil :) Potem bym zaczal kombinowac jaki by tu domek sobie postawic. Zeszlo by sie z pare lat a potem bym sobie go urzadzal czyli komp w kazdym pokoju i takie tam.

Potem jakis samochodzik do garazu no i jakis motorek. A potem bym sie zanudzil na smierc bo tak samemu w domu siedziec przed kompem to swira latwo mozna zalapac :)

Pozdro

Dexter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja wypiłbym piwo i odwiedzał każdy burdel w mieście a jak bym wszystkie odwiedził to wtedy bym pomyślał :)

byś pomyślał w jakim szpitalu najlepiej było by wyleczyć te syfy ktorymy zaraziłeś się od dziwek :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IMHO w polskiego totka(duzy lotek ) to choc bym wygral z 10 mln pln to nie wiem czy by mi na zajebistego kompa starczylo :) co innego totek w stanach jak bym skosil ze 180mln $ po odje baniu podatku ze 110mln$na reke to juz mozna pomyslec nad czyms konkretnym

a tak na serio to jak bym wygral cos powyzej 1mln pln to podzielil bym kaske na jakies 3 banki 1 polski i 2 zagraniczne (najlepi swicerlandzkie:)

i zyl bym se z % a przy okazji moja rodzinka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja wypiłbym piwo i odwiedzał każdy burdel w mieście a jak bym wszystkie odwiedził to wtedy bym pomyślał :)

byś pomyślał w jakim szpitalu najlepiej było by wyleczyć te syfy ktorymy zaraziłeś się od dziwek :D
a pozniej juz nie mialbys ani grosza :mrgreen:

Co do pytania w temacie: Gdyby to byla dosc duza kwota, to ulokowalbym to gdzies na lokacie, i zyl z procentu :D

Co bym kupil? Moze nowego proca, plyte glowna, dysk do kompa, i kilka katod.

Poza tym malucha + fele OZ 14 cali, opony toyo na te felgi, lakier kameleon, zamowil ospoilerowanie wg wlasnego projektu, silnik cos miedzy 1.8- 2.5 litra (cos by sie znalazlo) , nagloesnienie od Clariona, fotele; kierownice MOMO, skorzana tapicerke na zamowienie, dalbym autko do blacharza, a potem wrzucil zdjecia na www.tuning.pl (no i tu na forum :D )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja bym sobie kupil nissana skyline R32  :D oraz toyote supre  8)

Mamy podobny gust co do samochodów, Nissan Skyline R32 jest nie samowitą maszyną :) , zakupiłbym sobie zajebistego kompa i zrobił full moda, kupe narzędzi, skuter Yamaha i wiele innych.....

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwsze co to zabezpieczył bym je :) Pozniej kupwał regularnie i sukcesywnie wspaniałosci tego swiata lecz niestety musia bym się ostro ograniaczac.... bentley'a bym nei kupił :( :D

Kompa, drugiego na serwer.. koniec z komputerów ;) No jeszcze laptopa. Dom, mieszkanie dla braciaka zeby sie wreszcie od.. tegocił :) A i chyba wszytko ;) Zył z procentów i juz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi