mikaelus Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Ja bym od razu sobie ściągnął z USA super kompa z kilkoma Opteronami na serwer i kupił stałkę 10Mb/s :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 a ja bym sobie kupil nissana skyline R32 :D oraz toyote supre 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 wymieniam : od najwazniejszych (dla mnie ) rzeczy :arrow: zabezpieczylbym rodzine :arrow: kupilbym sobie naj naj naj kompa i do tego jakies kosmiczne chlodzenie (bude bym zostawil - bo wyglada coraz bardziej zajebiscie) :arrow: jakas hayaboose lub CBR'ke 1200 :arrow: ubralbym sie od stop do glow i to samo z moja dziewczyna :arrow: kupilbym sobie siakas bejce - moze 8-mke z najnowszej rev. :P :arrow: dom :arrow: zorganizowalbym megabalange trudno wszystko wymienic ale nierealne dla mnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Starą 911 ( z lat 80tych ewentualnie wczesne 90 ) dla siebie Land Rovera ( dla ojca) Mieszkanie w kamienicy( na pracownie malarską )dla matki Zorganizowałbym wyjazd dla znajomych połączony ze "świętowaniem" wygranej ;) Bym zapomniał , Canona Eosa 1d + 0biektyw 50mm f1 (L) + 75-300 ze stabilizacją +17-35 f.2,8 (L)+400 f.2,8 USM II (L)+ lampka speedlite 550EX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Piwo zimne bym sobie kupil, a nawet szesciopak :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 -Dom -Audi S3 + Tuning -CBR900ZZ -Reszta na konto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Ooo właśnie sobie przypomniałem: - Ford Shelby Mustang - Desert Eagle :twisted: (to dwa marzenia moje i mojego kumpla :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 hmm... pierwsze to chyba jacka danielsa zeby uczcic wygrana no a potem to napewno skompletowalbym sobie zajebistego kompa, kupilbym sobie golfa (to raczej nie szczyt marzen ale samochod zajebisty) i pojechal do barcy na mecz przeciwko realowi w lozy honorowej:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 - siakis stary Amerykanski wozik.. - frezarke CNC :D - nowy komp ;) - no i pare drobiazgow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 1. Ładny dom gdzieś w cichej okolicy 2. Udziały w dużym koncernie komputerowym 3. Komp full wypas, albo najlepiej coś do każdego pomieszczenia :lol: :lol: 4. Samochody: a) Porsche do poszalenia B) nowa Laguna do szkoły 5. Coś tam jeszcze 6. Datek na biedne dzieci Ale tak na serio to najpierw wolałbym mieć tą kasę, a dopiero ją dzielić......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 ... i pojechal do barcy na mecz przeciwko realowi w lozy honorowej:] Ooooo! Ooooo! Ooooo! Ja bym sobie wykupił oficjalne członkostwo w klubie - pełnoprawy socio :D. Potem jakąś chatkę na przedmieściach Barcelony i apartament z widokiem na Camp Nou :twisted: Obowiązkowo co kolejkę bym wszędzie za Barcą jeździł na mecze :D :twisted: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 1 - wykszatalcenei nie w sensie na stadionie tylko poszedlbym do najlepszej szkoly prywatnej w kraju ;] 2- cos dla starszego aby juz nie musial tak charowac jak teraz tz pracowac w nocy czyli splacilbym krdyty i zatrudnil kogos na miejsce ojca .. 3- 4- 5- itd . tajemnica a na bank niebylo by wielkiej imprezy ...o takich rzeczach sie nie rozgaduje po calym miescie jak sie rodzinke ma tz siostre czy cos .... jesli cos to mala 10 osobowy wpad po najlepszych klubach dyskach itp .. ( burdeli na mysli nie mialem ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Ja najpierw bym sie urznal jak swinia, a potem bym myslal :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Wygrali w totka? Hmmmm, a ile? :P Bo ja wygralem kiedys... Ale 2 zlote :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 No tak ja tez,trafiłem kiedys czwórke i dostałem 10zyli(wtedy to była lipa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Ja najpierw bym sie urznal jak swinia, a potem bym myslal :DPodobnie jak kolega .... :) do zgonu, a potem od nowa :) i tak po 5 imprezkach byloby spoko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Hehe... no to bym sobie kupił SGI Octane2 albo Fuel'a, do tego zrobił bym sobie mały render farm w domu no i jak by cosik zostało to pewnie ładny samochodzik a reszte do banku :P Aha! No i piwko DUUŻE bym sobie kupił ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Po pierwsze kupił cysterne piwska [of course Tyskie] i pociągnoł rurki do kabiny "pilota" i sobie ciągnoł i jeździł po świecie : ) Po 2 kupił bym wszystkie akcje Tyskiego i mianował bym się na prezesa : )))) reszta na konto i nic więcej do szczęścia nie potrzebuje.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Ja najpierw bym sie urznal jak swinia, a potem bym myslal :DPodobnie jak kolega .... :) do zgonu, a potem od nowa :) i tak po 5 imprezkach byloby spoko :D No to by byla pierwsza czynnosc jaka bym zrobil :) Potem bym zaczal kombinowac jaki by tu domek sobie postawic. Zeszlo by sie z pare lat a potem bym sobie go urzadzal czyli komp w kazdym pokoju i takie tam. Potem jakis samochodzik do garazu no i jakis motorek. A potem bym sie zanudzil na smierc bo tak samemu w domu siedziec przed kompem to swira latwo mozna zalapac :) Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Ja bym wszystko dal na procent i zyl z procentow :D. Wtedy bym sobie spełniał kazdy moj kaprys, a bylo by ich BARDZOOOOOOOOO DUZOOOOOOOO :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 ja wypiłbym piwo i odwiedzał każdy burdel w mieście a jak bym wszystkie odwiedził to wtedy bym pomyślał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 ja wypiłbym piwo i odwiedzał każdy burdel w mieście a jak bym wszystkie odwiedził to wtedy bym pomyślał :)byś pomyślał w jakim szpitalu najlepiej było by wyleczyć te syfy ktorymy zaraziłeś się od dziwek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabull the Conquerer Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 A ja chciałbym dorwać gościa który dzisiaj podpier.dolił mi portfel z wszystkimi dokumentami i ostatnim 46gr. :evil: A tak właściwie to dał bym wszystko komuś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 IMHO w polskiego totka(duzy lotek ) to choc bym wygral z 10 mln pln to nie wiem czy by mi na zajebistego kompa starczylo :) co innego totek w stanach jak bym skosil ze 180mln $ po odje baniu podatku ze 110mln$na reke to juz mozna pomyslec nad czyms konkretnym a tak na serio to jak bym wygral cos powyzej 1mln pln to podzielil bym kaske na jakies 3 banki 1 polski i 2 zagraniczne (najlepi swicerlandzkie:) i zyl bym se z % a przy okazji moja rodzinka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 i kasy by starczyło by syfy leczyć buhahahaha :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 ja wypiłbym piwo i odwiedzał każdy burdel w mieście a jak bym wszystkie odwiedził to wtedy bym pomyślał :)byś pomyślał w jakim szpitalu najlepiej było by wyleczyć te syfy ktorymy zaraziłeś się od dziwek :Da pozniej juz nie mialbys ani grosza :mrgreen: Co do pytania w temacie: Gdyby to byla dosc duza kwota, to ulokowalbym to gdzies na lokacie, i zyl z procentu :D Co bym kupil? Moze nowego proca, plyte glowna, dysk do kompa, i kilka katod. Poza tym malucha + fele OZ 14 cali, opony toyo na te felgi, lakier kameleon, zamowil ospoilerowanie wg wlasnego projektu, silnik cos miedzy 1.8- 2.5 litra (cos by sie znalazlo) , nagloesnienie od Clariona, fotele; kierownice MOMO, skorzana tapicerke na zamowienie, dalbym autko do blacharza, a potem wrzucil zdjecia na www.tuning.pl (no i tu na forum :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 no wiec nie bede sie moze rozwodzil ale : Link albo Link 2 a komp to prawie na ostatnim miejscu :) no i zapomnialem jeszcze o jakies katanie do obrony przed drechami jak wyjade na czyms takim :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 małą bezludną wyspe na ciepłym morzu, za reszte kasy dostawy zywności raz na miesiąc i miałbym w du.pie całą cywilizacje :cool: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 a ja bym sobie kupil nissana skyline R32 :D oraz toyote supre 8)Mamy podobny gust co do samochodów, Nissan Skyline R32 jest nie samowitą maszyną :) , zakupiłbym sobie zajebistego kompa i zrobił full moda, kupe narzędzi, skuter Yamaha i wiele innych..... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Pierwsze co to zabezpieczył bym je :) Pozniej kupwał regularnie i sukcesywnie wspaniałosci tego swiata lecz niestety musia bym się ostro ograniaczac.... bentley'a bym nei kupił :( :D Kompa, drugiego na serwer.. koniec z komputerów ;) No jeszcze laptopa. Dom, mieszkanie dla braciaka zeby sie wreszcie od.. tegocił :) A i chyba wszytko ;) Zył z procentów i juz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...