Skocz do zawartości
Marcin_gps

Problemy w budzie

Rekomendowane odpowiedzi

Ale sie dzisiaj wkur.wilem :evil:

Przychodze do budy, zagladam do dziennika, przegladam i co widze??

Z j.polskiego mi baba 2 olowkiem wstawila. Nie byloby w tym nic dziwnego, ale ja mam takie oceny 3+,3+,2. Z czego 3+ z pracy klasowej.

Malo tego. Baba mi jakies "nb" dowalila, bo mnie na ostatniej lekcji nie bylo. Tylko, ze nic na tej lekcji nie bylo (jakis film wlaczyla). Najlepsze jest to co kobieta powiedziala: "ja wstawiam do dziennika co chce i kiedy chce" 8O 8O 8O . Myslalem, ze wstane i jej placka sprzedam, ale sie powstrzymalem. Srednia 4.0 poszla w las :(

Czy ktos sie orientuje na jakiej podstawie nauczyciel moze wstawic "nb"?

Teraz to juz i tak musztarda po obiedzie, bo nic nie wskuram. Z reszta olalem babe. Jestem pewien, ze obnizyla mi ocene za to, ze mnie czasem na lekcjach nie ma (ale nie czesto). Tak to juz jest. Nie bede wojny teraz wszczynal, bo za rok mnie matura czeka, ale jakbym juz konczyl ta szkole to bym nie podarowal :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nic musisz sie jej poki co podlizywać.

Nie da rady inaczej. Tak to ją możesz w <span style="color:red;">[ciach!]</span>.. mieć ale przxy niej to bądz wrodzone dobro. Uśmiechaj sie do niej mów dzieńdobry.

Dobrze będzie chyba że sie zaparła na ciebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wow ale nowość mnie nie było tydzień w budzie i dzisiaj mi qmpel pisze że dostałem kape z bioli bo nie napisałem kartkówy. Kartkówa była we wtorek, baba powiedzaiła że wszyscy mają napisać do końca tygodnia, nawet w dziennik nie zajrzał i kape mi wstawiła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może winiesiemy do sejmu projekt ustawy o "Bronni uczniowskiej". Proste każdy uczeń LO może nopiś ostrą broń, ąle tylko i wyłącznie na terenie szkoły. To by sie nauczyciele troche zastanawiałi zanim by kogoś w ch... zrobili

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakbym byl psycholem i na niczym by mi nie zalezalo, to wzial bym baseballa i ladnie twarz przerobil, ale ze mi zalezy na maturze, wiec zadne akcje w gre nie wchodza.

Nicky - tylko, ze jak dostalem nb, to nie bylo zadnej kartkowy, zadnej lektury nie przerabialismy, nic. Nawet nikogo nie pytala, a nb szmata wstawila.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moj ojciec chcial sie do niej przejsc, ale wybilem mu to z glowy, bo pogorszylby tylko sytuacje. Tak juz musi zostac, trzeba sie pogodzic z tym, ze umiem na 4, a mam 2, a takie ciolki, co to liza dupe na kazdej lekcji maja piatki, a przed lekcja biologii pytaja mnie czy umiem cos o koniu trojanskim :lol: (chodzilo o ewolucje konia)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co to jest NB??

Jak to co? NORTH BRIDGE :lol: :lol: :lol:

A tak w realu to chodzi o nieobecnosc. Niektorzy nauczyciele maja zwyczaj wstaiwac take "znaczki", a wsrod nich sa tacy, co to traktuja jak zwykla 1. Pewnie wlasnie Marcin_gps trafil na taki "egzemplarz".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co to jest NB??

nie obecny

wstawia sie takie cos do rubryki z ocenami

Dziwne szkoły macie u mnie jak nie mam 45% nieobecności ti mi mogą naskozyć. Wiec do szkoły chodze niezbyt często, a tak poważnie to ostatbie pół roku często chrowałem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eh... przesrane masz u nas w gimnazjum jest jeszcze gorzej np w sklepiku na samym dole szkoly idziesz se po w-f zmeczony jak swinia i mowisz oranzadke prosze :) a baba nie ma :D bedzie o 14 no i cie szlak trafia :/ za teren szkoly gdzie najblizszy sklep jest 100m dalej nie mozna wyjsc bo sie dostanie -100 pkt. za zachowanie i to jest banalne:/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...) ale ja mam takie oceny 3+,3+,2. Z czego 3+ z pracy klasowej.

Hmmm.... No to fess. Ja mam 1,1,1,1,4,5,5, i mi dała 3 na koniec z czego nie mam ani jednej poozytywnej oceny z prac klasowych albo cuś. A co do nb - u nas babka z matmy wstawia nb tylko jak kogoś nie ma na kartkówce. Później to jush jego wola czy będzie chciał pisać czy nie, bo ona nie będzie się prosić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moj kolega w gimnazjum mial sytuacje ze mial w 1 i 2 klasie dopuszczajacy i na polrocez w 3 klasie tez dopa, a w 2 semestrze wcyhodzilo mu 5, a ona chciala mu dac dwa na koniec. Porozmawialismy troche na lekcji o tym ze jak nauczyciel jest troche pierd... to trzeba sie tym inaczej zajac tzn. chyba nie chciala by miec pani rys na samochodzie, albo opon bez powietrza:) Jeszcze na dowidzenia dostala samolotem w glowe. Przychodzimy nastepnego dnia do budy, a tu ma moj qmpel olowkiem juz 3 wpisane :) ZADZIALALO !! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hyhy...widze,ze za dobtrzy to Wy w szkole nie jestescie:)ja z hiry cale gimnazjum 3 mialem i mi tera 4 pierdzielnela:)super z Polaka to kazdy ma wszystkie rubryki zapelnione! 8O a gosciowa jest taka porabana,ze np.wzrokiem wie,kto nie ma zadania albo kto nie umie! :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety tacy nauczyciele sie zdarzaja :? :? :?

Najgorsze jak to cos nie umie jeszcze uczyc.

Moja "nauczycielka" od geografii notorycznie na kazdego rodzaju powtorzeniach przed pracami klasowymi, kartkowkami, zamiast nam cos przypomniec, wytlumaczyc, siada sobie za biurkiem i cala lekcje gada z dziewczynami z klasy :x

O innych nauczycielach nie chce nawet wspominac, bo to juz jest totalna zenada, przy nich geograficzka to aniol... :x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam w poniedzialek najprzyjemniejszy egzamin; siadam na sali, puszczaja muzyke, pisze co to jest, czyje i cechy charakterystyczne, wylaczaja muzyke, cykl sie powtarza 10x i wychodze; calosc trwa 25min i jest to ostatni egzmin w tym roku; 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh ja niestety tez mam takie przypadki.Np z angola umiem lekko na 5 i nauczycielka o tym doskonale wie ,Ale cuż zabrakło mi 4 ptk (mamy system pounktowy) do 4 (no a dyro powiedział że teraz jest tydzień poprawiania ocen) a ona mi nie da poprawic bo za 4 ptk to nie ma mnie z czego pytac czy czegos zadać no myślełem ze ja zajebie powiwedziała ze wie ze ja umiem lekko na 5 ale mi nie da .Normlanie pójde do dyra z tym i niech ją o<span style="color:red;">[ciach!]</span>li .A np. babka z chemi dała mi poprawić na 4 a brakuje mi 6 ptk .Albo baba z poloka lekko miałem mieć 4 a teraz jej wielce nie było w szkole a miał mi oddac 2 rozprawki i jeszcze pytać .A rozprawki trzyma juz ponad miesiąc a jak poszlismy z tym do naszej pani wychowawczyni to poźniej baba z poloka nam z wielka gębą wywaliła ze ona nie ma obowiązku sprawdzać bo nie ma czasu .Ale sie wkorwiliśmy (no i podjeliśmy pewne radykalne kroki) no i zaczeła sprawdzać ,a obecywała oddać w wtorek a cały tydzien jej nie było .Po<span style="color:red;">[ciach!]</span>leni są niektórzy nauczyciele

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh rozumiem ten ból, ale jak powiedziała moja ticzer od historii, To co w dzienniku nie jest tak ważne, jak to co masz w głowie. Ważne, abyś w głowie umiał na 5, a niekoniecznie 5 w dzienniku było, ze ci zabraknie paru pktów.

ja się w Piatek wkurzył.em na faceta od W-Fu. Chodziłem na każdy turniej kosza, w którym występowała nasz drużyna z LO, uszestniczyłem w lekcjach i k.u.r.wa 5 mam :evil: :evil: :evil: No krcze kolega musiał pordzycić połkę na kark i zrobić 10 pompek i ma 6 na konieć, a Ja sie starałem przez cały rok szkolny i dooooooopa. :evil: Zrobiłbym mu wsad z zamknętymi oczami i jestem tego pewny, żę bym miał 6 na koniec.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...) ale ja mam takie oceny 3+,3+,2. Z czego 3+ z pracy klasowej.

Hmmm.... No to fess. Ja mam 1,1,1,1,4,5,5, i mi dała 3 na koniec z czego nie mam ani jednej poozytywnej oceny z prac klasowych albo cuś. A co do nb - u nas babka z matmy wstawia nb tylko jak kogoś nie ma na kartkówce. Później to jush jego wola czy będzie chciał pisać czy nie, bo ona nie będzie się prosić.

Ale ja bym z wielka checia napisal, czy odpowiadal.

Od 3 miesiecy chodze do kolesiowy, czy bede mogl wiersz zaliczyc, a ta mnie zawsze z kwitkiem odsyla :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi