tomekaa Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Chciałbym na swojej stronce otworzyć jakieś fajne forum np. takie jak na TWEAKU (które jest hiper), czy może wiecie gdzie lub jak coś takiego zrobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 tylko nie rob za duzej konkurencji :twisted: co do forum :arrow: patrz stopka na dole kazdej strony - wszystko pisze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Jak chcesz robic forum to polecam bardzo dobry scrypt a mianowicie http://www.invisionboard.com/, możesz tez uzywac phpBB ale ja uwazam ze jest o wiele gorszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Wchodzisz na www.phpbb.com scaigasz Fprum phpbb 2.0.4 (chyba janowsze) instalujesz, ustawiasz wszystko, odpowiednią ilość działów co wolno userom a czego nie, instalujesz skin jesli potrzebujesz odpowiedni i hulasz po necie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 po pierwsze to juz bylo o phpbb na tweaku'u, opcja szukaj sie klania (i nie ma tego wcale tak duzo do przegladania), co do phpbb nie zawsze jest tak rozowo http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=33384&highlight=, a invision z tego co wiem to jeszcze "nie dorobil sie" polskiej nakladki, a phpbb tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Czy moglibyście napisać coś więcej o instalacji i konfiguracji, bo niestety się na tym nie znam?? Mam tam pliki PHP i nie wiem jak je otworzyć a tym bardziej coś zainstalować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Czy moglibyście napisać coś więcej o instalacji i konfiguracji, bo niestety się na tym nie znam?? sciagnij serwer www obslugujacy php (np. apache), zainstaluj mysql, rozpakuj forum do glownego katalogu ze stronami, odpal instalacje, wszsytko pisze w readme :) oczywiscie to dotyczy phpbb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Phranzee moze masz gg to bym z tobą pogadał na ten temat, bo sam chyba nie dam rady!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Phranzee moze masz gg to bym z tobą pogadał na ten temat, bo sam chyba nie dam rady!!! http://forum.purepc.pl/profile.php?mode=vi...wprofile&u=4555 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 po pierwsze to juz bylo o phpbb na tweaku'u, opcja szukaj sie klania (i nie ma tego wcale tak duzo do przegladania), co do phpbb nie zawsze jest tak rozowo http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=33384&highlight=, a invision z tego co wiem to jeszcze "nie dorobil sie" polskiej nakladki, a phpbb takTo źle wiesz, bo już jakiś czas jest owa nakładka na invisionboard. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 dobra poradziłem sobie już z tym. zalozylem konto na lycosie , nie wiem tylko jak to trzeba skonfigurowac. moze wiecie jak albo znacie strone gdzie jest napisane A i wyskakuje mi bład Warning: Supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in mysql4.php on line 330 Warning: Supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in mysql4.php on line 331 phpBB : Critical Error Could not connect to the database coś takiego, czy wiecie dlaczego?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 jezu czlowieku..... www.phpbb.pl wchodzisz na forum POMOC i tam sie ich pytasz o bb a nie tu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 kto zna się na krasnalu???????/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 dobra poradziłem sobie już z tym. zalozylem konto na lycosie , nie wiem tylko jak to trzeba skonfigurowac. moze wiecie jak albo znacie strone gdzie jest napisane A i wyskakuje mi bład Warning: Supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in mysql4.php on line 330 Warning: Supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in mysql4.php on line 331 phpBB : Critical Error Could not connect to the database coś takiego, czy wiecie dlaczego?? Wpisałeś złe dane o MySQL, i forum nie może się połączyć i to wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 O rany boskie!! i powiedziec ze ja też tak zaczynałem ;) !! Taki zamotany i wogole ;) 1. www.krasnal.4.pl - masz słabą pamiec.. ;) 2. apache + mysql + php + phpbb2 - minimum ale powinno dziaac ;) 3 lycos i temu podobneadziewia najgorze rozwiazanie jakie moze byc :? Lecz jak cos to pogadaj sobie z ludzmi(mzoe takze i ze mna jak się złapiemy ;) ) na www.phpbb.pl I wieszm szukaj... to draznijuz ostro ludzi :) Tam będziesz mieć instrukcję instalacji na serwerze dobry jak i darmowym :D Good Luck ;) ps. Pablo zna najlepiej krasnala ... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 http://alfa.darkside.la/tweak2/index.php tomakaa, masz tu swoje forum ;) Wkrotce bedzi epo poslku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...