takise Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2011 (edytowane) Witam. Przejdę do rzeczy :) W GTA4 znikają mi tekstury - dosłownie! Niko chodzi po niebie jak i inni przechodnie , samochody jeżdżą w powietrzu itp! Nie wiem co robić , próbowałem już chyba wszystkich patchy itp!Do tego licznik pamięci w opcjach pokazuje że gra używa 293MB pamięci na 103MB dostępnej przez co nie można zmienić detali , choć po kliknięciu w opcje auto ustawienia detale zmieniają się na medium. Mój komputer: Intel Pentium D CPU 2.80GHz 2GB RAM KINGSTON ATI HD 4550 Hyper Memory 512MB Modecom Feel 350W ;/ Proszę pomóżcie , dodam iż mam tak tylko w tej grze Do tego po włączeniu gry w głośnikach słyszę szum i nic więcej ;/ Moja karta dźwiękowa jest ze stajni SoundMax czy coś takiego :P więcej szczegółów nie znam. Edytowane 4 Lipca 2011 przez takise Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2011 Za mało ramu. Gta 4 - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takise Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2011 Niee to raczej nie jest wina ramu , inne wymagające produkcje typu assasins creed (max 1024*768) czy ACreed 3 (1024*768 low-medium) działają ładnie , więc takie GTA też powinno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2011 (edytowane) To po co się pytasz skoro wiesz lepiej? Potwierdzam zdanie @zzizzy, za mało ramu na karcie i w systemie (co to jest 2GB na dzisiejsze standardy?). W dodatku Twoja karta używa ramu systemowego. W GTA4 na tym komputerze wygodnie nie pograsz. Edytowane 4 Lipca 2011 przez OCM4n14k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2011 U sąsiada z tą samą kartą i e5200+3GB RAM jest to samo. Ta karta ma 128MB RAM (rozszerzenie do 512MB z RAMU) więc o GTA możesz zapomnieć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takise Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2011 O Boże :( A nie ma jakiegoś sposobu? Bardzo mi zależy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2011 512 MB Vram hypermemory... Czyli de facto dostępne 1.5GB RAM, co ledwo spełnia minimalne wymagania, które i tak nie pozwalają na płynną akceptowalną rozgrywkę. Temat do zamknięcia. Na forum GRY obowiązuje reguła 1 gra = 1 temat. Zanim założysz nowy temat o grze sprawdź w INDEKSIE GIER, czy taki temat już nie istnieje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2011 W związku z kolejnym wykroczeniem o tym samym charakterze user dostaje bonus do warna. Blok proporcjonalnie odwrotny do zachowania i pojęcia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...