Skocz do zawartości
SlaveBlade

OCeny z Fizyki :) pani nie umieje liczyc i mówić :p

Rekomendowane odpowiedzi

przeżyłem dzisiaj napad śmiechu na fizyce kiedy to babka stwierdziąła że z moich ocen (3,5,+5,6,5,5) wychodzi mi między 3/4 8O

liczyła to pół lekcji potem wyciągnęła kalkulator i za każdym razem wchodził jej inny wynik L :lol: L potem nie potrafiła wymówić słowa "wektorowy" i cała klasa tarzała sie ze śmiechu, potem kiedy oddawała sprawdziany pomyliła nazwisko mjego kumpla i zamiast Szurek

Przeczytala Sczurek co kompletnie mnie odbiło... myślałem że zdechne z braechtania na tej lekcji... szkoda że nie widzieliście jej miny :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez mam taka jedna nauczycielke od towaroznawstwa - wymyslila kiedys nowy produkt: futro z kaczki i mowila to calkiem serio, nie zeby sie z tego smiala. Na lekcji wogole jest jakas dziwna piszczy, skrzeczy i robi sie czerwona jak sie denerwuje.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taki bonus to ja kiedyś miałem na Historii w podstawówce, ale tu akurat chodziło o łapówkę (miałem "5, 5, 5, 5, 5, 3" i dostałem 4) - OMIJAJCIE SZKOŁĘ PODSTAWOWĄ NR 47 NA ULICY GOSZCZYŃSKIEGO W KRAKOWIE - ŁAPÓWKARSTWO JAK NIE WIEM.

Ale teraz juz jestem po podstawówce, a nawet po Liceum (juz normalnym). I na studiach już jest idealnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I na studiach już jest idealnie.

Piszesz o lapowkarstwie czy o ogolnych wrazeniach wiazacych sie ze studiowaniem? Bo u mnie (AE K-ce) ani pod pierwszym , ani pod drugim wzgledem jest hmm... przecietnie :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dawno temu ( w liceum) jak bylem w pierwszej klasie to z biologii mialem takie oceny :2,2,3,4,4. Czyli 3 jak nic no ale dostalo sie 4 i bylo sie bardzo happy. Jakie bylo moje zdziwienie gdzy zobaczylem ocene BARDZO DOBRA z biologi na swiadectwie:) Pani wychowaczyni widocznie sie pomylila ( lub postanowila mi zawyzyc ocene :lol:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mialem fajny przypadek z biologii.

Wychodzilo mi 1,5 i pytam czy nie moge poprawiac.

Babka sie zgodzila i za tydzien napisalem poprawke(z pomoca qmpla zreszta)

Ocenila i wpisala mi z poprawki 5. Potam patrzy na oceny i mowi: "wiesz, wychodzi ci teraz 4, ale nie moge tak wpisac. Moze byc +3 ?" Normalnie mnie zgiela :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moj nauczyciel od fizy tez jakis dziwny jest, mowi " cechi blachi" . a piszac na tablicy jakos dziwnie wykrzywia gebe. fizycy chyba tak maja wszyscy

nie wszyscy, większość moich wykładowców tak nie ma i ja też nie ( a jestem na fizyce na uwr) :P :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moj nauczyciel od fizy tez jakis dziwny jest, mowi " cechi blachi" . a piszac na tablicy jakos dziwnie wykrzywia gebe. fizycy chyba tak maja wszyscy

nie wszyscy, większość moich wykładowców tak nie ma i ja też nie ( a jestem na fizyce na uwr) :P :roll:

ejejejejejejjjj :P

bez takich tam - wszyscy - akurat się tak skłąda, że ja jestem fizykiem :P (WSP 8) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moja <span style="color:red;">[ciach!]</span>a od fizyki postawiala mi 3 pomimo ze innej osobie z takimi ocenami 4 wystawila :evil: nastepna <span style="color:red;">[ciach!]</span>a od polskiego postawila mi 3 tez 4 wychodzilo a osoba ktora miala same laski napisala klasoweczke by to poprawic i co 3 ma na koniec jak ja. Nie znosze tego <span style="color:red;">[ciach!]</span>ionego liceum nauczyciele to s<span style="color:red;">[ciach!]</span>ysyny i suki mam nadzieje ze przez te wakacje cos im sie stanie bo inaczej ja cos z nimi zrobie :evil: oczywiscie z P.O. mam 5 a mialem miec 4 to jedyny dobry przypadek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, pamiętam staaaaaaaare czasy. Koniec 8. klasy podstawówki. Kumpel chodził i bajerował wszystkich po kolei, że mu brakuje "tylko jednej" oceny do czerwonego paska. Poszedł też do fizyczki. Jego oceny to - 3+, 1, 3+, 1 . I z czym skończył fizykę ??? 4 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wy już dajcie spokój z fizyką. Najbardziej poje**** przedmiot. Moja baba zawsze nie może wymówić mojego imienia. Zamiast Witek, mówi Wiktor, Wojtek. Raz była taka sytuacja, że coś pisało ważnego i potrzebowała "poważne" imiona. Patrzy na mnie, całkiem poważnie i pyta się jakie jest moje imie nie zdrobniałe. Normalnie zamarłem. Mówie jej że mam na imię Witold ;) , a ona "A nie Wiktor?? " Myślałem że się leje, a ta na serio. Mówie jej ża posługuje się już nickiem ;) 15 lat. A ona uparcie, że ją bajeruje, a ona jest sprytna i wie że mam Wiktor.

Ja nie wiem, te nauczycielki od fizyki wychodzą chyba z jednej wylęgarni :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ja zrobiłem mały myk

miałem z bilogi 3/4 na swiadectwo maturalne

dostałem 4 ale stwierdziłem że że to za mało

i gdy oceny były wystawione babka z biologi wyjechała gdzieś

ja dopisałem B. przed dobry i tym sposobem mam 5 z biologi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam takiego gostka z fizyki ktory uwaze ze:

na 6 umie Pan Bog

na 5 Einstein (yyy jak to sie pisze??))

na 4 on

na3 dobry uczen

a na reszte ocen sieroty (czyli reszta klasy) ->tak nas nazywa

Ja mam 3 :D w klasie jest jedna 5 i kilka 4 reszta to 3 i 2

VII LO w Gliwicach Rulleeezzzzzzzzz

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fiza suxxxxx 3,3,3,3,3,3,3,3,2 no i 3 na koniec :P ale olewalem caly rok 0 nauki tylko sciagi :-D gimnazjum bosh....ale z infy 6 :P byl jakis smieszny obrazek ktory mial zle powklejane jakies czesci powycinalem wszystko dopasowalem i elegancko a to wszystko w PAINT'cie :P hyh kumple sie gloowkowali i nie wiedzieli a ja ale z was lole hiah hiah

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam bdb [thx witch ;)] pierwszy raz w zyciu w III klasie gimnazujum, bo normalnie to mialem dst - nauczycielka mnie nie lubila, bo sie smialem jak mylila parkiet z podloga i pilke z kulka (opisywala to sama sytuacje...), a juz w ogoole mielismy jako klasa przesrane jak elektryzowala szklana pale i ebonit :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi