Gość Harry Lloyd Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Ogląda/śledzi ktoś? Co to za mega debilny nowy przepis, że już pierwszy falstart dyskwalifikuje? Porażka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Pieniądz i reklamodawcy rządzą więc się nie dziw. Bolt nie Bolt. Jak wygra na 200m to się okaże że ma mocną psychę. Jak nie to lipa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Przecież ta zasada dyskwalifikacji po pierwszym fall starcie już chyba obowiązuje od jakiegoś czasu...żadna nowość, niech ktoś mnie poprawi jeśli się mylę. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Tak, ta zasada obowiązuje i jakoś zawodnicy nie sprzeciwiali się jej. Wczoraj zawiodły tyczkarki, myślałem, że stać je na medal. Liczyłem po cichu na medal Lewandowskiego na 800 m, ostatecznie 4 miejsce nie jest złe. Na razie mamy tylko lub aż jeden medal - Pawła Wojciechowskiego w skoku o tyczce. Swoją drogą mamy w tej dyscyplinie solidnych, młodych chłopaków, którzy pewnie jeszcze pokażą w przyszłości na co ich stać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 (edytowane) Ja oglądam tylko mistrzostwa, dwa lata temu jeszcze jej nie było. Jak dla mnie porażka. Niech zrobią w innych sportach że każde przekroczenie przepisów cie natychmiast eliminuje. Albo w innych dysplinach lekkiej atletyki zabrać pozostałe pieć prób i zostawić jedną, to dopiero będzie motywacja. Czemu tak nie jest? Bo zawsze coś może nie wyjść. W przypadku biegów powinno być tak, że różnicę miedzy falstartem a najszybszą reakcją dodaje sie do końcowego czasu. Skoro to mierzą, to z tego skorzystać. Edytowane 31 Sierpnia 2011 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 A czy w plywaniu przypadkiem tez tego nie wprowadzili? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 IMO jest to totalne przegięcie żeby rujnować zawodnikowi parę lat przygotowań przez taki durny przepis. Było do dwóch razy i nagle okazało się, że jest źle? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2011 Ktoś widział jak Majewski rzuca mięsem? ;-) Sent from my HTC Desire using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2011 Poza tym przekroczonym rzutem to pokazali któryś z pozostałych dwóch faili? Nawet w kwalifikacjach rzucił przyzwoicie. Ogólnie klęska polskich sportowców, a tak ładnie było dwa lata temu. Dziś chociaż fajne konkurencje do oglądania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...