geforc Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2011 Witam, mam pytanie odnosnie sterownikow do karty graficznej, moje obecne stery maja juz kolo 2 lat albo i 3 nawet... nic nie zmienialem, nie instalowalem nowszych poniewaz wszystko chodzi tak jak powinno, ale tak sobie pomyslalem ze 3 lata to troche duzo... i teraz pytania do was : 1. Czy dla karty Asus 7600GT najlepsze sa stery te NAJNOWSZE, czy troszkę starsze ale bardziej "dopracowane" ? 2. Czy sterowniki do karty graficznej maja cos wspolnego z szybkoscia dzialania systemu i ogolnie komputera oraz np filmow czy nie ? 3. Jesli juz mam instalowac nowsze sterowniki to jak sie calkowicie pozbyc tych starych ? normalnie odinstalowac z dodaj/usun programy ? czy sa jeszcze do tego jakies specjalne aplikacje badź tutoriale ?? ps. wiem ze jest podpięty na górze temat o sterownikach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2011 Wiesz i mimo to dublujesz temat? :blink: Po prostu pobierz najnowsze i je zainstaluj. Ad2. w zasadzie nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geforc Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2011 a co z deinstalacją starych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2011 Driver cleaner. 1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...