SambaVerde Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2016 Nie pomyślałeś o tym, że ja i pitras mogliśmy napisać to równocześnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2016 A co to ma do rzeczy? Ameryki nie odkryłeś tym, że można zainstalować od razu 8.1. Pytałem o aktualizację 8 do 8.1 bo mam kupionego 8 i od dwóch lat używam go zaktualizowanego do 8.1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SambaVerde Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2016 Za service pack kiedyś płaciłeś osobno?Chyba oczywiste, że zainstalujesz .1 skoro masz oryginalny Windows 8? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2016 Dobra, skończ. 8.1 to nie jest 8 z SP. Można mieć w pełni zaktualizowanego W8 nie aktualizując go do 8.1. Aktualizacja 8 do 8.1 to była i jest dobra wola M$. Skoro M$ wszędzie (W7, W8, W8.1) wpycha W10, nie zdziwiłbym się, gdyby aktualizacja W8 do W8.1 była zniesiona z możliwa tylko do W10. Stąd pojawiło się moja pytanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
USB Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Nie mogę zaktualizować 8 do 8.1 poprzez sklep microsoftu, zatrzymuje się na 82% i stoi w nieskończoność... Próbowałem kilka razy, czytałem o tym problemie w sieci i żadne rozwiązanie nie pomaga.Zatem mam pytanie - jeśli ściągnę obraz (np z msdn) i zrobię aktualizację z płyty to będzie działało tak samo jak bym aktualizował przez sklep? Chodzi mi o to, czy będzie system aktywowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2016 a nie możesz ściągnąć aktualizacji i manualnie zainstalować ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
USB Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2016 To znaczy jak manualnie? Robię to poprzez sklep systemowy. Po ściągnięciu danych, komputer restartuje się i zaczyna aktualizować system. Staje przy 82% i nic się nie dzieje. To ponoć znany problem.Jak inaczej "ręcznie" zainstalować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specdriver Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2016 Panowie, potrzebuję kupić oryginalny win 8.1 box, najlepiej sam klucz albo na USB. Sklep z płatnością paypal żadna inna. Już znalezienie win 8.1 jest problemem a jak już znajduje to nie ma płatności paypal. Pomoże ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2016 No masz do wyboru zaledwie milion różnych ofert na ebay-u Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specdriver Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2016 (edytowane) Nie mam konta więc tam nie szukałem. Czy tam można podróbki trafić? Szukam i widzę miliony aukcji, ale jakieś nielegalne chyba skoro za 50-100pln można już dostać. Kolejna sprawa box nic mi nie znajduje. Będzie ktoś dobry i podrzuci linka z pewniakiem? Edytowane 14 Maja 2016 przez specdriver Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2016 Kup boxa pewniaka od autoryzowanego dostawcy, a nie zablokują ci klucz po kilku miesiącach i tylko stracisz kasę ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specdriver Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2016 Taki mam zamiar tylko z moimi wymaganiami nie mogę nic znaleźć . W tym problem a nie, że chce tanio czy pirata. DVD odpada, płatność paypal, żaden OEM, bo sprzęt często zmieniam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2016 A masz jakikolwiek argument za 8.1? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specdriver Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2016 Używałem 7 jak i 10 i tylko ten mi przypasowal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...