Feluke Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 23% no calkiem niezle ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Jak na razie vhyba ja jestem najbardziej hetero hehehe :]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 10% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 23% :P - :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 36% :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Jak na razie vhyba ja jestem najbardziej hetero hehehe :].Już nie :twisted: 10%Pit :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 o fuck jestem gejem 50% porazka :cry: - i have nothing else to say coz i am gay :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 o fuck jestem gejem 50% porazka :cry: - i have nothing else to say coz i am gay :)nie martw sie to [podobno] mozna leczyc [joke] ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 widze ze jestem liderem poki co Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 ja mam 30% :) 1/3 mnie to gej hehehe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Hehe 20%. Ten wskaźnik animowany przerażający jest :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 33% Aaaaaaaa :P Ale mnie ten wskaznik wystraszyl ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 widze ze jestem liderem poki co spoko tyle samo mialem za 1 razem 8) na szczescie wynik sie obnizyl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 widze ze jestem liderem poki co spoko tyle samo mialem za 1 razem 8) na szczescie wynik sie obnizyl taaa tyle ze ty jak sam mowiles nie czytales pytan a ja wszystkie dokladnie looknolem :x a tak BTW za drugim razem wyszlo mi 56% :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 :lol: myslalem ze dostane zawalu jak zobaczylem ten licznik co do 100 leci :P wyszlo mi 30% wiec nie jest zle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Dexter is 20% gay. Mogloby byc lepiej ale coz nikt nie jest doskonaly :) Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 żałosny trochę ten test, ale trochę :lol: przy rozwiązywaniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 10%Pit :twisted: :twisted: :twisted:nic na to nie poradze.....nie posiadam zestawu "lucky underwear" , ani nie jestem w stanie wydac 100$ na bluzke ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Fuck ,16% ,ale kilku pytan nie zakumalem do konca i walnalem trochu na odlew :-]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 13% :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 eee tam zaloze sie zewszyscy sobie odejmujecie tak z 50% :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 13........... i mi dopisał ze nie jestem na te czasy...hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 hahaha 40% :oops: ale od razu mowie,ze jestem normalny 8) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 23 % prawie dobrze :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Garth^ Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 mam 10 % :) ale i tak za duzo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 12% spoko myślałem że będzie gorzej//////// Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregK Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 30%, ale moglo byc gorzej :D Wskaznik mogli by zmienic :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 o fuck jestem gejem 50% porazka :cry: - i have nothing else to say coz i am gay :)tylko nas tu nie podrywaj :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 "]moja dziweczyna hyhy rozwiazywala test dla facetow i jest w 79 % gejem hehehehhehehehe :lol: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Kurna....46 ?!!!!!!! Kilka pytań jest trochę nie zrozumiałych- spróbuję jeszcze raz :| No już lepiej- 33% 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...