shakur_45 Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 dzisiejszy odpowiednik mojego roweru kosztuje ok 3000-4000zl (pelny Deore LX) a przypuszczam ze 10 lat temu to osprzet shimano musial byc troche drozszy niz dzis :D mam katalog z 99 i ceny sa identyczne ( tycch grup ktore zostaly jeszcze ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diesel Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 JA BYM PROPONOWAL Z SILNIKIEM HONDY ! mozna by bylo 50km na godzine wyciognac! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zafiel Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Panowie jakimi wy tu kwotami operujecie :!: :!: 8O ....."Jubilat" rulezz :D :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 No to i ja się pochwale ;) Update nowe foto słąba jakość ale lepszego niemam.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 hehe jak niezdecydoewanie to na calego :D postanowilem wbic we wszystkie marki i zamowilem czzesci o to co nastepuje : Rama : Accent m003 Widelec : Suntour XC PRO NS Stery : zintegrowane z rama Mostek : zobaczy się Kierownica : alu prosta Sztyca : alu Siodelko : jeszcze nie wybrane Piasty : deore Obrecze : Rigida Zac 19R Opony : IRC Mythos XC Manetki : deore Prz. Przod : deore Prz. Tyl : deore Dzwignie : deore Hamulce : deore Korby : deore Suport : deore Pedaly : alu + noski tryb/lancuch : deore w ty tygoddniu beda je mial !!!! juz sie doczekac nie moge !!!!! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Jeszcze nie mam ale już się pochwalę moim przyszłym (oby ;)) cackiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Jeszcze nie mam ale już się pochwalę moim przyszłym (oby ;)) cackiem. miedzy nogi i bedziesz z tym biegal tak ?? JOKE :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Jeszcze nie mam ale już się pochwalę moim przyszłym (oby ;)) cackiem. miedzy nogi i bedziesz z tym biegal tak ?? JOKE :wink: Milcz P R O F A N I E :D. Również JOKE ;) :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Jeszcze nie mam ale już się pochwalę moim przyszłym (oby ;)) cackiem. miedzy nogi i bedziesz z tym biegal tak ?? JOKE :wink: Milcz P R O F A N I E :D. Rówież JOKE ;). hmm no zarty na bok, ale co ta maszyna ma miec na pokladzie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 ja tam nie mam wypasionego rowerka [później dam zdjęcie] ale zbliża się "osiemnasta" i chyba se coś sprawie. A tu moje marzenie ODLOTOWE !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Jeszcze nie mam ale już się pochwalę moim przyszłym (oby ;)) cackiem. miedzy nogi i bedziesz z tym biegal tak ?? JOKE :wink: Milcz P R O F A N I E :D. Rówież JOKE ;). hmm no zarty na bok, ale co ta maszyna ma miec na pokladzie ? Na razie to co uzbieram z mojego roweru i zabiore z brata :), a później wraz z przypływem kasy... hohoho :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 czyzby downhill ? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Cholera cos sie z kłotami popieprzyło :), ale nie chce mi sie naprawiać :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Cholera cos sie z kłotami popieprzyło :), ale nie chce mi sie naprawiać :P. u mnie jest ok, ale dalej nie wiem jaki masz osprzet ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Mój nowy nabytek, jak za niewiele ponad 1000PLN to spoko rowerek... BTW: Jakie macie max speed?? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Cholera cos sie z kłotami popieprzyło :), ale nie chce mi sie naprawiać :P. u mnie jest ok, ale dalej nie wiem jaki masz osprzet ;) Ja też jeszcze nie wiem :P jaki będę miał osprzęt ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayek Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Mój nowy nabytek, jak za niewiele ponad 1000PLN to spoko rowerek... BTW: Jakie macie max speed?? :] Oooo widze ze zakupiles 575SX :) Ja tez mam takiego od tygodnia - wkurza mnie troche siodelko, raczki za twarde i pedaly nie trzymaja dobrze. Ale juz czesci kupilem i bedzie wymiana :) BTW. Czy tobie tez tak nie bardzo chce wejsc tylni 7 bieg na 2 przedzie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Oooo widze ze zakupiles 575SX :) Ja tez mam takiego od tygodnia - wkurza mnie troche siodelko, raczki za twarde i pedaly nie trzymaja dobrze. Ale juz czesci kupilem i bedzie wymiana :) BTW. Czy tobie tez tak nie bardzo chce wejsc tylni 7 bieg na 2 przedzie?? Kupiłem z wyprzedaży 20% taniej.... ;) siodełko to porażka, a po godzinnej jeżdzie na dłoniach mam taki fajny odcisk medrida, lol :] Biegi wchodza bez problemu, sprzedawca mi wszystko ładnie wyregulował Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Mój nowy nabytek, jak za niewiele ponad 1000PLN to spoko rowerek... BTW: Jakie macie max speed?? :] ja mam 56km/h... zjezdzalem Tamką w dol :D (kto z warszaway to wie o co chodzi :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Mój nowy nabytek, jak za niewiele ponad 1000PLN to spoko rowerek... BTW: Jakie macie max speed?? :] ja mam 56km/h... zjezdzalem Tamką w dol :D (kto z warszaway to wie o co chodzi :D) 56 km/h Na zwyklych pedalach 66 km/h na SPD Ulica Warcisława Szczecin Ciezko bylo bo mam opony 2,35 cala... duzy opor stawiaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 no to ja tez sie pochwale (chociaz nie ma specjalnie czym) http://www.giant-bicycles.com/pl/030.000.0...e=33&model=9751 tyle ze mam z tyłu sram 7.0 z przodu neosa, wilgripera z tyłu, sporo rys i obtłuczeń, inną kasete z tyłu, suport i łańcuch; a jak ktoś z lodzi albo okolic chce pojeździc to dajcie znac; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 Jeszcze nie mam ale już się pochwalę moim przyszłym (oby ;)) cackiem. A jak się do tej ramy montuje siodełko? Bezpośrednio do ramy - bo otworu na sztycę nie widzę? No, chyba że bez siodełka będziesz jeździł :wink: Po kilku wypowiedziach w tym temacie cieszę się, że nie kupiłem tanich hamulców tarczowych, ale lepsze V-ki. A co mi tam, pochwalę się: (zastanawiam się, czy nie przesadziłem z czarnym, ale lubię ten kolor) Rogi pomalowałem na czarno, ale zastanawiam się, czy się ich w ogóle nie pozbyć - jednak czasem wygodnie się ich trzymać. Nie mogę się tylko na pedały zdecydować - czy SPD, czy platformy, czy może jeszcze inne. Na razie mam takie za 30zł - jeździ się nawet ok, ale... Przydało by się też nowe siodełko - tylko co wybrać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 Varrrol, jasne że bez siodełka :D :D. BTW już dziś pewnie będe mógł jeździć na mojej nowej maszynce :>. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 A jak się do tej ramy montuje siodełko? Bezpośrednio do ramy - bo otworu na sztycę nie widzę? No, chyba że bez siodełka będziesz jeździł :wink: Po kilku wypowiedziach w tym temacie cieszę się, że nie kupiłem tanich hamulców tarczowych, ale lepsze V-ki. Rogi pomalowałem na czarno, ale zastanawiam się, czy się ich w ogóle nie pozbyć - jednak czasem wygodnie się ich trzymać. Nie mogę się tylko na pedały zdecydować - czy SPD, czy platformy, czy może jeszcze inne. Na razie mam takie za 30zł - jeździ się nawet ok, ale... Przydało by się też nowe siodełko - tylko co wybrać. No siodelko do tej ramy to przyspawac trzeba :D:D:D... powiem wam ze trial coraz bardziej zaczyna mnie krecic... dirt mnie troszke ciagnie (normalnie mam taka ochote kupic sobie Leader Fox'a ramke Dragstar... tak mi sie podoba... ze normalnie jak widze goscia jakiegos na tej ramce to mowie sobie ze jak najszybciej musze hajs skolowac na taki sprzecik :D) a co do pedalkow to ci powiem ze ja jezdze na platformach VP za 50zl... i ci powiem nawet niezle sie jezdzi. napewno lepiej niz na moich starych Deore LX'ach... I jeszcze jedno... do wszystkich zapalonych biker'ow z wawki...pamietajcie o masie krytycznej !!! Kazdy ostatni piatek miesiaca... godzina 18:00 spotykamy sie pod kolumna zygmunta i ruszamy na drogi blokowac samochody !!! Yeah.. tha.. tha...that's all folks !! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Hehe, złożyłem wczoraj rower do kupy i pojeździłem sobie całe dwie godziny bo złamałem hak :P :P :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 I ja teżdodam do galerii mojego smiga :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 no to i ja dam jakies fotki, a przy okazji zobaczycie wilczka :D (fotki sa bardzo duze wiec uwaga :D) http://members.lycos.co.uk/miwi69/Fotki/DSCF0027.JPG http://members.lycos.co.uk/miwi69/Fotki/DSCF0019.JPG http://members.lycos.co.uk/miwi69/Fotki/DSCF0033.JPG http://members.lycos.co.uk/miwi69/Fotki/DSCF0021.JPG http://members.lycos.co.uk/miwi69/Fotki/DSCF0018.JPG milego ogladania, jak ktos chce to mam jesczze mase fotek z ostatniej masy krytycznej, ale musial bym je na serwer wrzucic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirhel Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 fajnie wyglada, jak troche pojezdzisz to napisz jak sie jezdzi:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 no to i ja dam jakies fotki, a przy okazji zobaczycie wilczka :D (fotki sa bardzo duze wiec uwaga :D) http://members.lycos.co.uk/miwi69/Fotki/DSCF0027.JPG http://members.lycos.co.uk/miwi69/Fotki/DSCF0019.JPG http://members.lycos.co.uk/miwi69/Fotki/DSCF0033.JPG http://members.lycos.co.uk/miwi69/Fotki/DSCF0021.JPG http://members.lycos.co.uk/miwi69/Fotki/DSCF0018.JPG milego ogladania, jak ktos chce to mam jesczze mase fotek z ostatniej masy krytycznej, ale musial bym je na serwer wrzucic Masz za wysoko siodłełko :P. I przydługi łąńcuch :P. Wiemwiemczepiamsie :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 ... i za duza rame :D siodelko bylo wysuniete tak bo wczesniej zrobilismy ponad 30 km po lasach a tak sie lepiej jezdzi, jak chce sobie poskakac to zazwyczaj troche spuszczam. lancuch to faktycznie jest za dlugi ale nie mam czasu jechac zeby mi skrocili a sam nie mam tej zaciskarko-wyciskarki (glupio to brzmi :) ) PS: na pierwszej fotce nie wskakuje na ten murek, pomimo ze tak wyglada i kazdy tak mysli :D to bylo jakies 160 * na przednim kole ladowanie za murkiem na tylnim (tu jest wlasnie fotka) a potem jaszcze jakies 60 * na tylnim tak zeby zeskoczyc przednim z murka :twisted: mial byc filmik ale kolega zrobil fotke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...