arthy Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2012 Witam, Jaki można kupić w miarę tani procesor do tej karty graficznej żeby cały zestaw miał sens? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2012 Mistrzowskie pytanie:) Po pierwsze, na jaki socket?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthy Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2012 Mistrzowska odpowiedź :P "żeby cały zestaw miał sens", wiadomo, że 256 GB ramu czy procesor 286 będą bez sensu, chodziło mi o proporcjonalne dobranie komponentu peace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2012 Ale nie napisałeś nic na temat zestawu,a na temat procesora. Czy masz już komputer,czy chcesz złożyć cały od nowa. Jeżeli masz,to jakie graty itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2012 Mistrzowska odpowiedź :P "żeby cały zestaw miał sens", wiadomo, że 256 GB ramu czy procesor 286 będą bez sensu, chodziło mi o proporcjonalne dobranie komponentu peace Bąbelku: 1. Budżet całkowity 2. Socket preferowany 3. Pewnie BF3 jako docelowa giera? 4. OC? 5. I pewnie więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obijak Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2012 Pewnie chodzi o zestaw procek + płyta.Może i3 2120 na h61.to ok. 750 PLN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthy Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2012 (edytowane) Bąbelku: 1. Budżet całkowity 2. Socket preferowany 3. Pewnie BF3 jako docelowa giera? 4. OC? 5. I pewnie więcej. No wiec Panie Moderator pytanie jest proste jak but, a robicie z tego jakas mega rozkmine. Uscisle wiec: wokol czego bardziej szukac i7 2600K czy np. i3 2100 czy moze FX QUAD 4x3,8GHz, X6 1055T 6x2,8GHz, II X4 4x3,0 GHz - chodziło mi o konkretna odpowiedz tego typu wlasnie. Wiem, ze podanie wiekszej ilosci szegolow pomoglo by Wam mi pomoc, ale ja sie pytam tak ogolnie, a jak juz musze cos dodac to niech bedzie, ze do grania, bo to chyba wymaga sporej mocy przerobowej sprzetu. Pewnie chodzi o zestaw procek + płyta.Może i3 2120 na h61.to ok. 750 PLN Dzieki za odpowiedz, chociaz myslalem, ze troszke mocniejszy procesor bylby lepszy. Edytowane 14 Stycznia 2012 przez arthy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2012 Jak do grania I5 2500K, jakieś mobo i 8GB najtańszego ramu 1333MHz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthy Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2012 Witam, wiem ze temat byl juz nie raz walkowany, ale dawno nikt o plytach nie pisal. Potrzebuje porady jaka plyte glowna kupic pod intela. Plyta ma byc przede wszystkim stabilna, dopiero w drugiej kolejnosci ewentualnie do krecenia. budzet najlepiej jak najmniejszy, ale moge za plyte dac do 800zł. Polecono mi takie 2 plytki: ASROCK Z68 Extreme4 Gen3 ASUS P8Z68-V PRO/GEN3 Ktora lepsza i dlaczego i czy do tych 800zł nie ma czegos lepszego z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackMachine Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2012 Odrobinę lepiej wypada chyba Asus, tak jest przynajmniej w wersji tych płyt ze "starym" PCI-E. Poniżej masz test tych płyt: Test płyt głównych LGA 1155 z chipsetem Z68 pod Sandy Bridge | PurePC.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...