Tomeczek Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2012 (edytowane) Witam wszystkich milosnikow i Fanow plyt z seri Asus Rampage wczoraj wlasnie zaczolem powoli skladac systemik i wodowac plyte ponizej zamieszczam foty ale jakosc nie jest najleprza bo robione byly wnocy to by bylo natyle CDN..... czekam jeszcze na bloki na pamiec od EK----------EK Water Blocks EK-RAM Dominator X4 - Acetal+++++ Oraz dwa zestawy CORSAIR DOMINATOR GT DHX 2x[4x4GB]RAM DDR3 16GB / 2133Mhz razem 32 Gb Edytowane 26 Lutego 2012 przez Tomeczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marantz5003 Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2012 po co bloki na pamięci? tak wyglądają super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2012 Blok od koolance fajny, daje ciekawe opcje połączeń. Nie wodujesz graf? Z tego całego towarzystwa to właśnie one najbardziej chciałyby wody :wink: (bloki są drogie, ale zgaduję że po tym co już masz nie cierpisz na brak gotówki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeczek Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2012 mysle ze jeszcze lepiej bedzie wygladac ale juz jest zapuzno wycofac to z projekut bo mam juz zamowione i zaplacone Blok od koolance fajny, daje ciekawe opcje połączeń. Nie wodujesz graf? Z tego całego towarzystwa to właśnie one najbardziej chciałyby wody :wink: (bloki są drogie, ale zgaduję że po tym co już masz nie cierpisz na brak gotówki) masz racje grzeja ale niestety nie chcem inwestowac teraz juz wnie bo za miesiac mam zamiar je sprzedam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marantz5003 Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 (edytowane) czy te radiatory po pamięciach będą pasować na inne ramy? jak tak to bym je odkupił od cb bo raczej nie będą ci już potrzebne. w co ty będziesz grał że potrzebne ci 4 gpu? Edytowane 27 Lutego 2012 przez marantz5003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elder Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 (edytowane) Dwie szt GTX590 to opcja do grania? Możliwe... Jednak taki konfig jak dla mnie jest idealny do zastosowań Folding@Home. Edytowane 27 Lutego 2012 przez Elder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marantz5003 Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 (edytowane) taki konfig bardzo obciąży cpu np w grze fsx było by tragicznie.. 10fps:) a na jednej karcie z jednym gpu było by minimum 60 fps wiem bo sprawdzałem ale to tylko ta gra taki wyjątek:) gra wyciągnie wszystko nawet z ośmiu wątków a od karty wymaga nie wiele.. ale nie zmienia to faktu że taki konfig to marzenie każdego na tym forum:) Edytowane 27 Lutego 2012 przez marantz5003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elder Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Generalnie dwa GTX590 w grach sprawiają raczej problemy,jest o tym nieco info w necie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeczek Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 hmmm niec mi niewiadomo moze jakis link podasz chetnie przeczytam naten temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elder Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Google GTX590 QUAD SLI PROBLEM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeczek Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 Reaktywacja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 GRUBO, TŁUSTO! YEAH! Boję się tylko, że "weżykologia" popsuje efekt wizualny- dużo odcinków węża, małe odległości- będzie plątanina. Grafik nadal nie wodujesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 Ale widzę, że nie tylko ja oczekiwałem na Raystorma. Kiedy zamawiałeś swojego (ja czekałem od listopada prawie do końca lutego :) )? A ten konfig wygląda okrutnie :D , choć moim zdaniem te bloki na pamięci to raczej niepotrzebne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeczek Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 Ale widzę, że nie tylko ja oczekiwałem na Raystorma. Kiedy zamawiałeś swojego (ja czekałem od listopada prawie do końca lutego :) )? A ten konfig wygląda okrutnie :D , choć moim zdaniem te bloki na pamięci to raczej niepotrzebne. Bloki to tylko tak dla bajeru. Raystorma zamawialem w pazdzierniku a dostalem w polowie Listopada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 To gdzieś Ty go zamawiał? Ja się nie mogłem doczekać ani jednej sztuki (w całej europie był brak). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeczek Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 Ja zamawialem w niemczech Aquatuning - Der Wasserkühlung Vollsortimenter - XSPC RayStorm CPU Intel 775/1366/1156 XSPC RayStorm CPU Intel 775/1366/1156/1155/2011 10402 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elder Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Tomek kiedy zobaczymy kolejne foty i info z postępu prac nad LC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...