Victoria Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2012 Bardzo potrzebuję przenieść sms na komputer, ale nie wiem jak to zrobic ;[ wiem ze sa rozne programy, ale nie wiem czy dzialaja na moja komorke itp mam sony ericsson w595, jesli ktos by mi mogl pomoc to bede bardzo wdzieczna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2012 (edytowane) FJ Software Development Powinno się dać tym programem. Edytowane 20 Maja 2012 przez zzizzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Victoria Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2012 zainstalowałam ten program i podlaczylam telefon kablem usb i jak wcisnelam w programie synchronizuj to mi wyskakuje bład, ze polaczanie z telefonem nie moglo zostac nawiazane ;/ probowalam tez przez bluetooth to tez nic ;[ ma ktos jakies pomysly co zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2012 Masz zainstalowane sterowniki do telefonu? Przy podłączonym telefonie w menadżerze urządzeń nie ma żadnych znaków zapytania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Victoria Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2012 cięzko powiedziec co do tych sterownikow bo sie na tym nie znam i nie wiem jak to sprawdzic itp, w programie tym wyswietlily mi sie wskazowki dotyczace ogolnego bledu czyli np jesli uzywasz kabla usb, upewnij sie czy masz zainstalowane do niego sterowniki , ale wlasnie nie wiem jak to sprawdzic czy co ;[ trochu blada jestem z takich rzeczy xd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2012 Spróbuj może oficjalnego programu Sony - Sony PC Companion. Download for PC - Sony Smartphones (Global UK English) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Victoria Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2012 Zadziałało! :D Bardzo dziękuję za pomoc muah ;* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierotez Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2013 A czy ten PC Companion przeczyta z nokii 6700cl, wiadomo nie symbian?!- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2013 na 99% nie, bo nie jest to program napisany przez nokię, a jej konkurencję, czyli SE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KukuD Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2014 A podpowie ktoś, jak przerzucić smsy na komputer, jeśli mam LG G2? Jest jakiś program specjalnie dla LG? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2014 Szukaj rozwiązań dla Androida. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montex Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2014 Np. Airdroid Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...