pietio Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2012 Mam pytanie czysto ciekawe przy tej obudowie Elite 334 - Cooler Master ja tu sie wyciaga nagrywarke itp ?Chodzi mi o przod ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zdejmuje się przedni panel. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2012 A ja mam pytanie - czy posiadanie statusu początkujący użytkownik zwalnia z myślenia i używania strony prostej jak budowa cepa jeśli chodzi o czytanie instrukcji? Zrobię to za ciebie: Podstawowe zagadnienia nie są kolebką niepełnosprytności 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2012 Podoba mi się to, że natrudziłeś się ze screenshotami ale linka do .pdf nie dałeś. Złośliwiec ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...