costi Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2012 Zapytaj się pracodawcy czy ma takie samo zdanie na ten temat. Już nie wspomnę o tym, że rzucasz się na mnie, jakbym miał szklaną kulę i wiedział dokładnie gdzie pracujesz, i na czym, na podstawie jednego Twojego zdania. Może weź głęboki oddech i spauzuj trochę? 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2012 Tak się składa, że nikt, kompletnie nikt nie miał nic przeciwko instalacji tego oprogramowania. Po co w ogóle poruszać tematy, które nia mają nic wspólnego z właściwym tematem? O szklanej kuli nie było mowy, to Ty wyciągasz niezwiązane z tematem wnioski, typu, że mam włączone 4PC tylko dla gomeza więc mieszkam z rodzicami, czy że stworzyłem ogromne niebezpieczeństwo instalując to w pracy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2012 Zamykam bo nie ma sensu 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...