Fallout Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Czy Pentium4 2.4B jest dobry??? to jest dokladnie ten co ma 512 L2 i szynę 533 ... i prosiłbym bez takich uwag jak np. "wolałbym amd ...." lub " lepszy bedzie athlon...." tak szczerze czy ten procesor jest obecnie dobrym procesorem i czy nie trzeba bedzie go szybko zmieniac?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablor Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Czy Pentium4 2.4B jest dobry??? to jest dokladnie ten co ma 512 L2 i szynę 533 ... i prosiłbym bez takich uwag jak np. "wolałbym amd ...." lub " lepszy bedzie athlon...." tak szczerze czy ten procesor jest obecnie dobrym procesorem i czy nie trzeba bedzie go szybko zmieniac?? a zastanowiles sie wogole nad sensem Twojego pytania? :twisted: to ja zadam inne pytanie, czy kupiles ten procek dla siebie czy dla innych? a moze zatysfakcjonuje Cie odpowiedz, ze ten procek juz nie dlugo bedzie "zly", bo wychodzi P4-3.2 i roznica 800MHz do najszybszego procesora z serii P4 to juz akurat tyle, ze trzeba zmieniac. Czlowieku! procek tak szybko zmienisz, jak zadecydujesz, ze Tobie jest juz nie wystarczajacy, bo pewnie znajdzie sie ktos na forum taki, dla kogo Twoje P4 jest za wolne. Jezeli komputer dla Ciebie to tylko maszynka do pisania textow, to nie musisz zmieniac; a jezeli jest to maszynka do robienia rekordow w 3DMarku, to musisz zmienic i to jak najszybciej! PS. Najlepsza odpowiedz na Twoje pytanie z topic-u brzmi: P4 jest dobry, a najlepszy z cukrem i smietaną :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 dobry procek nie jest zly procek ten jest dobry - jak cie na niego stac to kup a bedziesz zadowolony jak nie to nie kupuj chyba ze lubisz AMD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 nie az tak dobry by usprawiedliwic jego cene co do tego jak szybko go trzeba bedzie zmienic to Pablor juz napisal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 tiaaa p4 jest bardzo dobrym procesorem, jego jedyną moim zdaniem wadą jest wysoka cena. Spokojnie ci wystarczy na 1,5 -2 lat bez wymienianaia go na nowszy. Ale jak już brać to tylko p4 z HT jest o 100 zł droższy od zwykłego p4 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallout Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 no ok.. nie chodzi mi glownie o to... poprostu nie wiem czy mam sie szykowac na ponownąmoernizacje czy nie... dopiero co kupilem tego pentiuma i myslalem ze moglibyscie mi cos powiedziec na temat tego czy jest to pożądny proc czy nie... powiedzmy nie zważajc na cenę??? czy taki pentium moze wystarczyc na dłuższy czas???? pomyslalem tez o kupnie coolera do tego pentiuma tylko wlasnie chce wiedziec co wy na ten temat sądzicie czy warto w niego inwestowac??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 nie warto jak masz mozliwosc to zmien go na p4 c obsluguje HT i ma szyne 800 Mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 niektórym wystarcza celeron 333 lub coś wolniejszego. pytanie jest co najmniej bez sensu ale tak, ten procesor jest dobry i szybki tylko że chol.... drogi. dlatego pewna firma, której nazwa (skrót) zaczyna się na A a kończy na D z M w środku jest bardziej rozsądnym wyborem. ale jak kupiłeś to wystarczy ci na długo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 No to zalezy od Ciebie jak urzywasz jakiegoś oprogarowania ktore potrzebuje giga mocy tp nie pchaj się dalej w tego PIV tylko zbieraj już na PIV 3,2 albo na Prescotta i kup go jak tylko wyjdzie. A jeśli nie masz wymagań z ksiązyca to posłuże ci ten procek jeszcze przez 1-1,5 bez najmniejszego bólu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 nie warto jak masz mozliwosc to zmien go na p4 c obsluguje HT i ma szyne 800 Mhz A do tego jeszcze zmień płytę i pamięci na DDR400 :roll: Nie przesadzasz QbaS? Fallout --> to jest proc, który jeszcze na bardzo długo ci starczy. Najwyżej coraz więcej ludzi będzie wyprzedzało cię w testach. Po co takie pytania - zacina ci się coś? Masz problemy z jakimiś programami? Sam sobie odpowiedz. Mam takiego samego i jakoś nie narzekam na brak mocy - raczej czuję jeszcze duży zapas. Do nowych gier wystarczy zmiana grafiki i dorzucenie RAMu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonis Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Czy Pentium4 2.4B jest dobry??? to jest dokladnie ten co ma 512 L2 i szynę 533 ... i prosiłbym bez takich uwag jak np. "wolałbym amd ...." lub " lepszy bedzie athlon...." tak szczerze czy ten procesor jest obecnie dobrym procesorem i czy nie trzeba bedzie go szybko zmieniac?? Taa, szczegolnie zapiekany z jablkami i popity zimnym piwkiem. Co to za pytanie ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 moze byc ciezko strawny ale do odwaznych swiat nalezy :-) smacznego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Proc jest dobry. Jesli liczyles ze ktos cie rozczaruje to sie pomyliles, na twoje pytanie zawsze uslyszysz odpowiedz jakiej oczekujesz, czyz nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Proc jest zaj.ebi.sty !!! A czy starczy na długo??? Hmmm na bardzo długo w większości firm w biurach i różnych urzędach są komputery z '96 '98 itp czyli od P166 P200 w górę ale raczej nie więcej niż P3 750. Więc jeśli potrzebujesz do pracy i nauki to P4 2,5GHz starczy Ci na jakieś 3-6lat :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 No a jeśli urzywasz kompa do grania to i tak pierwsze bedziesz musiał grafike wymienić i ramu dokupić. No chyba że masz nie ograniczone fundusze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 zakladajac ze postep bedzie szedl w takim tempie to ci wystarczy na 3-4 lata ja w tej chwili mam jeszcze 3-letniego durona i nawet do najnowszych gier wystarcza w detalach na high i rozdzielczosci 1024x768(nie licze przesadzonego w detale UT 2003 gdzie musialem grac w low detal) a przeciez ten procek ma spory potencjal do OC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallout Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 hehe co wy chcecie od mojej grafy?:P kupilem dzisiaj i co ma do gier nie starczyc?? pooprzednio na gf4 mx 440 jechalem a teraz na Ti :P wiec mowicie ze na baaardzo długo mi wystarczy tak??? no ok.. to się cieszę a co do wydajności to czy poradzi sobie z najnowszymi grami??:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallout Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 chodzi mi czy proc sobie poradzi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallout Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 chodzi mi czy proc sobie poradzi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Czy Pentium4 2.4B jest dobry??? to jest dokladnie ten co ma 512 L2 i szynę 533 ... i prosiłbym bez takich uwag jak np. "wolałbym amd ...." lub " lepszy bedzie athlon...." tak szczerze czy ten procesor jest obecnie dobrym procesorem i czy nie trzeba bedzie go szybko zmieniac??No co Ty... Nie sluchaj ich wszystkich :wink: P4 jest beznadziejny, zupelna kicha, ja nie wiem co to w ogole jest, nie powinien ujrzec swiatla dziennego :wink: :roll: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 jest dobry co to wogole za pytanie nie potrzebna nam tu nastepna wojna :? :evil: zastanowcie sie ludzie co piszecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...