mikaelus Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 www.transportgiant.com Hmm.... jeśli Chris przy tym nie robi to nie wiem co z tego będzie :? Ale miejmy nadzieję, że będzie to jednak dobra gra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 no giera zapowiada sie fajnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_emak Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Naraszcie wychodzi nastepca Transport Tycon Deluxe, tylko kiedy? :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garstek Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 A ja się jednak boję (może nie potrzebnie), że z tej gry nie wiadomo co wyjdzie (a raczej co JoWood z nią zrobi, bo jak narazie się zapowiada całkiem nieźle).......ale jak mikaelus powiedział, że jak Chris przy tym nie pracuje to można się wszystkiego spodziewać........w tym niestety patentowanego badziewia :evil: (ale mam nadzieję że się mylę :? ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 zapowiada sie dobrze , nie krakac mi tu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 ja tam do dzisiaj mam TTD na dysku i czasem lubie do tego wrocic :) drugiej tak wciagajacej gry chyba nie widzialem... az normalnie chyba sobie niedlugo znowu ja przejde :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Ok panowie i panie... wyszlo wlasnie demko: http://www.tg-demo.de.vu/ Co prawda wersja niemiecka, ale od czego sa fani... http://www.transportgiant.prv.pl/ Mi sie jak narazie podoba, chociaz jeszcze nie wiem jak stworzyc szlak komunikacjny :D (wyskakuje jakis blad po niemieckiemu, ktory to nie zostal przetlumaczony i nie wiem co on oznacza) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Hmm.... W sumie to spodziewałem się czegoś lepszego. Jest to tylko jakby ulepszony Transport Tycoon. Graficzka taka sobie. Najgorzej denerwuje mnie to, że wszystkie drogi są idealnie pod kątem prostym. No ale poczekajmy na pełną wersję........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Drogi moze pod katem prostym (zreszta w TTD tez tak bylo, wiec nie jest gorzej), ale za to tory to juz wieksze pole do popisu: http://www.transportgiant.com/images/ss/TG...shot_Branch.jpg http://www.transportgiant.com/images/ss/TG...t_Curves_US.jpg Jesli chodzi o grafe to mi starcza (zreszta starcza mi nawet taka z TTD), jesli grywalnosc bedzie choc troche tak dobra jak TTD to super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garstek Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 A kiedy będzie premiera ?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 hehe a dopiero co sie komus zalilem ze nie ma nastepcy TTD a tu prosze. tak czy siak trzeba bedzie sobie zalatwic. ps ja pitole. ladny sklad na tej fotce. ciekawe ile trwa zaladunek/rozladunek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 o fajna gra chyba, dobre jest to laczenie wszystkich drog transportu, szkoda ze juz nie gram... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 czy ktos namierzyl juz dobrze przetlumaczona wersje tego dema na ludzki jezyk pl/ang ? (no offense :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Tak. Jest przeciez wersja Eng na strone domowej :) http://www.fragland.net/index.php?page=dow...nloads&did=1461 BTW demko juz przeszedlem.. troche szkoda ze tylko koniami mozna sobie pojezdzic, ale zapowiada sie ciekawie.. czekam na demko z pociagami :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 hmm...szukalem ale jakos mi umknelo...tak to jest jak sie spi po 4h. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Wymagania sprzętowe Minimalne Pentium III-500, 64 MB RAM, karta grafiki 3D 32MB, DirectX 8.1, CD-ROM, Win 98/Me/2000/XP Optymalne Pentium III-800 (lub lepszy), 256 MB RAM, karta grafiki 3D 64 MB, karta dźwiękowa zgodna z DirectX, DirectX 8.1 (lub nowszy), Win 98/Me/2000/XP. Zalecamy uruchamianie gry na komputerach o konfiguracji optymalnej - umożliwi to granie z najwyższą ilością detali przy najwyższych rozdzielczościach. Nawet mnie nie wk...wiajcie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 ;] BTW 256 ramu to nie jest wystarczajaca ilosc do tej gry... Jade teraz chwilowo na jednej kosci 256 i podczas grania co jakis czas byly dosc nieprzyjemne kilkusekundowe doczytki. A nie mozna raczej o mapce z demka powiedziec, ze jest skomplikowana, wiec strach sie bac co bedzie dalej... BTW czytalem ze maja byc calkiem duze mapki, na tyle ze najszybszy pociag cala przejezdza w 8 minut :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Pograłem dzisiaj trochę i strasznie mnie wciągnęło. Nie mogę się doczekać pełnej wersji. A w międzyczasie chyba w Transport Tycoon Deluxe pogram :wink: :) BTW. Na stronie oficjalnej jest napisane, że niemiecka wersja już jest w sklepach. http://transportgiant.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 ...no właśnie, wie ktoś kiedy wyjdzie to w Polsce, jak będzie z ceną, bo na amazonie 50 euro... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Narazie jest wersja niemiecka (aczkolwiek jest do niej "patch" ktory zmienia wiekszosc na angielski i sprawuje sie calkiem niezle) i wypuszczone chyba tylko w Niemczech i Austrii, wersja dla reszty swiata ma byc jakos w ciagu 2-3 miechow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 ...kurde, trochę długo... :? hope, że ze względu na nasze wejście do unii nie będzie bezpośredniego przełożenia cenowego... :( Ostatnia "taka gierka" z Jowood którą miałem, Traffic G. był do kupienia za gazety... wiem, że to nierealne, ale pomarzyć można... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 I jak? Grał ktoś już w tą "niemiecką" wersję?? Nadaje się? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 mocno zbugowana bym rzekl :S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 O tak !! Następca TTD mocno poszukiwany :) I z tego co widzę będzie taki jak być powinien: więcej pojazdów, większe mapy, poprawiona graficzka (choć lubię starą - ma smaczek) i garść poprawek. Żadnego udziwniania i silenia się na orginalność ;) Martwi mnie tylko to że JoWood ma już na końcie próby/ę stworzenia czegoś takiego ... Traffic Giant ... niestety raczej nieudaną ... Tak czy innaczej czekam z niecierpliwością :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Na razie gra jest mało udana. Dużo niedociągnięć, chociarz widać potencjał. Najbardziej denerwuje mnie brak pomocy/tutoriala/hints'ów, działanie prawego przycisku myszy i niewygodne wyznaczanie tras pojazdom. Budowanie szlaków też nie należy do przyjemności, nie da się budować ich pod kątem! Zawsze albo z góry na dół albo z lewej do prawej! Dziwne jest zachowanie pociągów. Sama lokomotywa jeździ szybko, na oko widać że osiąga prędkość jak w opisie (przy zakupie). Wystarczy jednak dodać jeden wagon i porusza się w takim tempie, że można likwidować już linię. Na razie lipa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Jesli chodzi o TG to jak dla mnie lipa... nie postarali sie. Ale niose tez dobre wiesci.. wyszlo wlasnie zupelnie znienacka (nie widzialem zadnych zapowiedzi..) demko nowej gierki Locomotion. A kto ja zrobil? Nikt inny jak zyjaca legenda tycoon'ow czyli Chris Sawyer! Graficznie bardzo podobna do TTD (czego nie uwazam bynajmniej za wade), wiec mam nadzieje poczuje sie jak w domu. Jesli ktos ma zrobic gre, ktora dorowna lub przebije TTD, to moze to byc tylko Krzysiek :) Wiecej info: http://www.atari.com/us/games/locomotion/pc oraz niesmiertelne google ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeR Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Witam, a zna ktoś link do jakiejś strony gdzie jest opisane, co jak robić, jak w ogóle ruszyć czymkolwiek i tp. bo o samouczek się nie postarali w grze, na co dzień nie gram w takie gry dlatego trudno mi jest rozwikłać uruchomienie całego transportu. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź. DeR. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 TG jak dla mnie ma fatalny interfejs. Wszystko trzeba za każdym razem potwierdzać, a jak klikniesz obok to trzeba robić od nowa :? Nie wiem, jakoś do mnie nie przemówiła. Natomiast Locomotion zapowiada się nieźle, bo w końcu robił je sam Wielki Miszcz Sawyer :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawko123 Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Transport Giant pod względm grywalności nie dorasta do Transport Tycoona. :angry: Grafika może być i nic poza tym!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Transport Giant jest na 100% lepsze od Locomotion, każda recka to mieszanie z błotem tego drugiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...