pl00b00 Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 czasami jak wchodze do jakichs programow (np. opera, albo gier: colin 3) to wyskakuje mi taki oto komunikat: instrukcja spod "0x0050b9a5" odwoluje sie do pamieci pod adresem "0x00000000". Pamiec nie moze byc "read". z tym, ze opera po drugim uruchomieniu jusz odpale ale colina caly czas probuje i nie chce isc. sprzet jak w podpisie, system win 2000+sp3. aha i mam ustawiona pamiec wirtualna na stala- 512 mb. moze to przez to ?? :( [/code] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Bycmoze program odwoluje sie do zarezerwowanego obszaru pamieci, wykorzystywanego przez jakies urzadzenie w systemie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Pozamykaj wszytkie programy i procesy i zobacz czy problem nadal występuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 wydaje mi sie ze pamięci wirtualnej powinieneś wiecej ustawić. A najlepiej to zobacz czy gdy ustwiasz zeby windows kontrolował pamięc wirtualną dalej bedą problemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Ten błąd jest częsty przy za ostrych timingach pamięci, zwłaszcza CL, gdy ustawisz je wyżej niż nominalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 u mnie to jest odpowiednik "artefaktow" przy bledach odczytu z pamieci na grafice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...