Destiny Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Witam, Używał ktoś z Was tego kleju co był w komplecie?? Jak idze później jego odklejanie i jaką ma przewodność cieplną?? Będe go instalował na SB w Abitku NF7-S i jestem ciekaw czy wystarczy ten klej czy lepiej przymocować klejem na rogach i w środeczku dać ASIII. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Ja uzylem tego kleju wlasnie do przyklejenia Zalmana na SB. Trzyma jak dziki, ale nie wiem jak sie spisze w mniejszej ilosci. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 cieplo dobrze przewodzi ,nie wiem czy da sie oderwac,ale watpie mam nim przyklejone radiatory do pamieci na Voodoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 ja przykleilem sobie tym klejem radiator na NB i w celu sprawdzenia "odklejalnosci" dwa kawalki mosieznego katownika. powierzchnia spoiny ok 4cm^2 (2cm*2cm) i nie ma bata, zeby to rozkleci, chlodzilem to i grzalem i trzyma jakby byla to jedna czesc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trixxie Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Ja do przyklejenia Zalmana zużyłem połowę kleju i temperaturę przewodził całkiem nieźle, a z oderwaniem nie było większych problemów - trzeba go po prostu ukręcić. Z chipa klej schodzi w całości, natomiast z tym składnikiem, który przypada na radiator trzeba się pomęczyć, ale z pomocą acetonu da się go całkowicie pozbyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...