ememiks Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2013 Witam Potrzebował bym dysk twardy do codziennego użytkowania gdzie będą zainstalowane gry i programy pojemność to min 1 TB cena im tańszy tym lepiej. Mam dysk SSD i tam mam system. Wiem że jako magazyn poleca się WD green. A co byście doradzili do gier i programów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2013 Seagate ST1000DM003 http://proline.pl/?p=SEAGATE+ST1000DM003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2013 (edytowane) Jak komp będzie pracował w większości bez wyłączania, to może też być WD Red. Edytowane 25 Lipca 2013 przez Dammeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...