SpiderMAN Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Sorry, że dopiero dzisiaj wam daję znać o tym co sie wydarzyło. Mam Córke... :) Gabrysię Urodziła się we środę 19.06.2002. Waży 3760 g. 55cm długości. Najpiękniejsze dzieciątko na całym świecie. :D P.S Żona czuje sie dobrze. Dzisiaj je przywoże do domu ze szpitala. Córka Moddera... :) Poród rodzinny - przeżyłem, ale dwa dni się znieczulałem - ostro... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Sorry, że dopiero dzisiaj wam daję znać o tym co sie wydarzyło. Mam Córke... :) Gabrysię Urodziła się we środę 19.06.2002. Waży 3760 g. 55cm długości. Najpiękniejsze dzieciątko na całym świecie. :D P.S Żona czuje sie dobrze. Dzisiaj je przywoże do domu ze szpitala. Córka Moddera... :) Poród rodzinny - przeżyłem, ale dwa dni się znieczulałem - ostro... :P Zycze wszystkiego najlepszego na nowej drodze i zeby corka szybko poszla w twoje slady 8). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 uuuuu jak miło :mrgreen: Gratuluje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 100 LAT 100 LAT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 phehehehe, to zacnie :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 GRATULUJĘ :-) Chociaż z drugiej strony współczuję tych nieprzespanych nocy, uszkodzonych mechanicznie odstających kawałków kompa (jak np tacka od Cdromu), zalanej kaszką klawiatury i tak dalej i tak dalej... :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Również Gratuluje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULUJĘ :-) Chociaż z drugiej strony współczuję tych nieprzespanych nocy, uszkodzonych mechanicznie odstających kawałków kompa (jak np tacka od Cdromu), zalanej kaszką klawiatury i tak dalej i tak dalej... :P :PHehe. Może nie będzie aż tak źle :-), ale te nieprzespane noce :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 gratulacje i powodzenia. Spox sie urodzic w czasie mistrzostw swiata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 To i tu pogratuluje :). Wszystkiego naj mlodej Gabrysi Pająk :) 100 LAT 100 LAT niech zyje i sie z nami napije ;). PS: Juz wiem czemu Michał ma Amd...teraz nie bedzie musial od kompa odchodzic zeby corce mleko zrobic...polozy na obudowie i sie samo zagrzeje :) to sie nazywa oszczednosc i nowoczesnosc i niech ktos mi powie, ze Amd nie jest wielozadaniowe :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Gratulacje i odemnie. Kiedy piewszy komputer Gabrysi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Gratulacje!! parwie 4kg i 55cm wzorstu zona musiala sie niezle na meczyc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 GRATULACJE ! Mozesz już kupować myszkę Baby Mouse polecam z Samsunga lub A4Techa :D PS Ja miałem 4,990 KG :D 8) i 64 cm 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Gratuluje CÓRKI ja urodzilem sie rowniez 19 czerwca :) 1985r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Też dołanczam się do gratulacji :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Gratulacje 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Gratuluje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 ha mój brat cioteczny się też urodził :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 w tym samym dniu i w tym roku oczywiścię Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 No to czadzik no i Gratulacje. Tylko jej mocno nie podkręcaj :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Gratulacje i wszystkiego najlepszego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 ja tez gratuluje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Wielkie gratulacje !!! Życzę żeby była zdrowa i nie łapała jak tatuś zbyt intensywnej opalenizny monitorowej 8) . Ludzie zobaczycie jak ta mała tatusia przetaktuje. Chłodzenie wodne mu nie pomoże. PS. Dzisiaj jest 23.06 więc w jej imieniu życzę Ci wszystkiego najlepszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Może trochę późna ale w sumie lepiej niż wcale.GRATULACJE!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRZYN Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 I ja tez dołączam sie do życzen 100lat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 No to 100 lat przynajmniej nie będziesz się musiał przejmować że komp jest głośny bo Ktoś będzie głośniejszy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 rowniez gratuluje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 poozno, ale zawsze, gratoolki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 GRATULACJE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 No ja tez troche poxno ale GRATULACJE !! i zdrowia i szczescia dla Gabrysi SpiderWomen :PPPP !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 Wszystkiego naj naj naj najlepszego!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...