Sebastian_Bach Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Do rzeczy: AXDA1700DLT3C JIUHB 0307TPAW 9231856270132 Abit NF7-S 2.0, Volcano 7+ Low itp :) Wyniki: 2000 Mhz (200 x 10) @ 1,5v. Prime 3h stabilny, 2100 Mhz (200 x 10.5) @ 1,5v. Prime 3h stabilny, 2200 Mhz (200 x 11) @ 1,525v. Prime 3h stabilny, 2300 Mhz (200 x 11.5) @ 1,525. Prime 2h stabilny. Reszta wkrótce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Hmmm napisz jakie mobo i pamiatki :) to tez ciekawe... aha no i jedz mnoznikiem w gore! ile max wyciszniesz? daj od razu 1,6V i 200x12,5 :P ciekawe, czy wstanie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 ahhh sorry :) nie doczytalem dokladnie :) jest napisane jaka plyta :) napisz tylko jakie pamiatki :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 co znaczy 2h stabilny ?? tylko tyle testowales czy dalej sie wywala ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Jestem spragniony dalszych informacji...i napisz jakie masz temperatury...koniecznie. Jiuhb KILLER ... LOL (dzisiaj mam dobry humor) LOL ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian_Bach Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Są następne wyniki: Dalej jest niestety troszkę gorzej. Trzeba wyskoko jechać z napięciem. 2400 (200 x 12) @ 1,675 v 2500 (200 x 12.5) @ 1,7v temp. windows: 37 C, prime 43 C RaF --> 2 godziny testowałem i było ok MeHow --> 2x256 MB TwinMOS pc3200 na winbondach bh-5 Zaraz przełączam Vulcano na medium i jade dalej, także proszę nie regulować odbiorników :)Są następne wyniki: Dalej jest niestety troszkę gorzej. Trzeba wyskoko jechać z napięciem. 2400 (200 x 12) @ 1,675 v 2500 (200 x 12.5) @ 1,7v temp. windows: 37 C, prime 43 C RaF --> 2 godziny testowałem i było ok MeHow --> 2x256 MB TwinMOS pc3200 na winbondach bh-5 Zaraz przełączam Vulcano na medium i jade dalej, także proszę nie regulować odbiorników :)Są następne wyniki: Dalej jest niestety troszkę gorzej. Trzeba wyskoko jechać z napięciem. 2400 (200 x 12) @ 1,675 v 2500 (200 x 12.5) @ 1,7v temp. windows: 37 C, prime 43 C RaF --> 2 godziny testowałem i było ok MeHow --> 2x256 MB TwinMOS pc3200 na winbondach bh-5 Zaraz przełączam Vulcano na medium i jade dalej, także proszę nie regulować odbiorników :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 daj jakieś dowody (wcpuid+prime ?), bo mi sie wierzyć nie chce że masz takie temperaturki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian_Bach Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 no i koniec. 2600 mhz nie wstaje. odpalałem nawet na 1.9v i nic. skończyło się na 2500 (200 x 12.5) @ 1,725v. W pełni stabilne. Temperatury (Volcano 7+ Low, temp otoczenia 17 C): windows 37 C prime 30 minut 44 C. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 jasssne, daj jakieś zrzuty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian_Bach Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Wiem, że temperatury niskie, ale temperatura otoczenia wynosi w tej chwili 17 C i odczyt z Abita NF7-S 2.0 także do jakichś super wiarygodnych nie należy. Tak nawiasem to jakie wyniki macie Wy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian_Bach Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 sorry jestem nowy. jak się daje zrzuty? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Tak: Po pierwsze: potestuj trochę dłużej primem. Po drugie: gdzie dostales TwinMOSY na Bh-5?? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMUNA Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 to co z tym zdjeciami?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Wiem, że temperatury niskie, ale temperatura otoczenia wynosi w tej chwili 17 C i odczyt z Abita NF7-S 2.0 także do jakichś super wiarygodnych nie należy. Tak nawiasem to jakie wyniki macie Wy?Zimno masz w tym pokoju. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian_Bach Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 tu jest 2400 (200 x 12) @ 1,675v IDLE: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian_Bach Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 uups sorry, zaraz bedzie screen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Lokalizacja w rozumieniu serwer jaki a nie tfuj dysk :]. Np. http://zoska.ma.duze.com/~cyce/wcpuid.jpg A co do malkontentow to przy otwartej budzie i takim chlodzie w pokoju jest mozliwe ze mu tak czujnik wskazuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Frost Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Sebastian napisz jakie masz napiecie +5V przy pełnym obciązeniu. Może ci po prostu już zasilacz nie wyrabia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Lipą mi wieje... Ale podrzuć zrzuty wcpuid i sandra, to pomyślimy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Lipą mi wieje... Ale podrzuć zrzuty wcpuid i sandra, to pomyślimy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian_Bach Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Kurcze sorry panowie. Nie mam jak podrzucic zrzutow. Moze uda sie dzisiaj wieczorem. Dr.Frost: Napiecie +5V w normie, tzn. 5.08 :) - Chieftec 360W :) twin: TwinMOSy na Winbondach BH-5 z zagranicy (nie ma to jak rodzina :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 czekamy na skriny jak chcesz to wyslij mi na mejla, a ja je wrzuce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plebs Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 No co z tymi screenami ??? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 ja nie dostalem :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plebs Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Sebastian_Bach => Sorry stary ale czy Ty sobie czasem nie lecisz w kulki :? ??? No chyba nie powiesz mi, że nie możesz zrzucić screena (albo lepiej kilka :) ) i wysłać go/(je) MeHow'owi ???.........bo albo nie zabardzo sobie jeszcze radzisz z kompem :P (chociaż jak go tak kręcisz to co to za sztuka dla Ciebie zrobić screena albo ze dwa, prawda ??) albo poprostu coś ściemniłeś z tym prockiem :?..... lub czegoś niedopatrzyłeś w wynikach i teraz......aż żal się przyznać :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Sebastian_Bach => Sorry stary ale czy Ty sobie czasem nie lecisz w kulki :? ??? No chyba nie powiesz mi, że nie możesz zrzucić screena (albo lepiej kilka :) ) i wysłać go/(je) MeHow'owi ???.........bo albo nie zabardzo sobie jeszcze radzisz z kompem :P (chociaż jak go tak kręcisz to co to za sztuka dla Ciebie zrobić screena albo ze dwa, prawda ??) albo poprostu coś ściemniłeś z tym prockiem :?..... lub czegoś niedopatrzyłeś w wynikach i teraz......aż żal się przyznać :P Nie on najpierw mi przesyla bo ja robie fotomontaz, za 2 browarki, ale jakos neimialem czysu, cierpliwosci troche.... Ps: tylko nikomu niemow :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 czyli kolejny FAKE :? A jak nie fake to dawaj mi screeny na maila fumfel_20@wp.pl WCPUID + PRIME95 + MBM lub jakisinny programik od temp. i napięć) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 cos sie ostatnio roji od "szpanerow" z szybkim sprzetem i wykreconymi w kosmos prockami, tylko jak przychodzi do prezentacji wynikow to sluch o nich ginie :lol: :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 cos sie ostatnio roji od "szpanerow" z szybkim sprzetem i wykreconymi w kosmos prockami, tylko jak przychodzi do prezentacji wynikow to sluch o nich ginie :lol: :?:lol: hehe tak jest właśnie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zip_macieq Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Chyba ktoś niedoczytał do końca... Czasu mu dajcie troche niech sie wykaże :) POZDRo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...