Skocz do zawartości
joshua

Ożeniłem Radka i myślę o ...Nvidii ,he he UWAGA KUPIŁEM !!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem ponownie , he he. Obraz jak żyleta (niestety stary poczciwy GF3Ti wymiękł). W porównaniu do Gigabyte Radeon 8500 nie widzę żadnych różnic !!! Obraz 2D jest perfekcyjny. Poniżej wyniki z 3DMarków. Spodziawałem się jednak złapać z 15000 punktów w 2001SE... :wink:

3DMark 2003

3DMark 2001SE

Największe wrażnenie robią poszczególne elemnty w 2003 bo obraz jest płynny a w poprzednim Radku był to niestety pokaz slajdów. KARTA ZOSTAJE - JEST GIT !!!

Dajcie jakieś linki do swoich wyników (Radki 9700)...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem ponownie , he he. Obraz jak żyleta (niestety stary poczciwy GF3Ti wymiękł). W porównaniu do Gigabyte Radeon 8500 nie widzę żadnych różnic !!! Obraz 2D jest perfekcyjny. Poniżej wyniki z 3DMarków. Spodziawałem się jednak złapać z 15000 punktów w 2001SE... :wink: 

3DMark 2003

3DMark 2001SE

Największe wrażnenie robią poszczególne elemnty w 2003 bo obraz jest płynny a w poprzednim Radku był to niestety pokaz slajdów. KARTA ZOSTAJE - JEST GIT !!!

NO wynik z 3D Mark2001 rzeczywiście coś słaby. I taki pocesor ! Hmmmm słabiutko. Ja mam 12600 z GF4Ti(po przerasowaniu 14100)!!! Kumpel ma taki wynik jak twój na 9500Pro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3DMark 2003

3DMark 2001SE

NO wynik z 3D Mark2001 rzeczywiście coś słaby. I taki pocesor ! Hmmmm słabiutko. Ja mam 12600 z GF4Ti(po przerasowaniu 14100)!!! Kumpel ma taki wynik jak twój na 9500Pro.

to teraz porównaj sobie wyniki w marku 2003 jak takie jesteś mocny :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyniki są normalne jak na niepodkręcony sprzęt...

A swoich wyników nie pamiętam, może jutro :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To teraz porównaj sobie wyniki w marku 2003 jak takie jesteś mocny :?

Widzę FumFel_20, ze sporo zmieniłeś w swoim sprzęcie no i wyniki całkiem, całkiem... Pozdro...

Cze :D

:?: Preciez tylko radka kupiłem i sprzedałęm 512 ramu :) .Aha i kupiłęm jeszcze DVD :lol:

UPDATE :

Aha mozliwe ze Cie nie było dawno na forum ale napewno pamietasz jeszcze jak smigałem na antku 2000+ 0.18 mirkona i miałem pamieći shity 256 333 elixir :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tylko czekam az ktos kupi tego Winfasta na pamieciach 2.0 ns !!!

Widzialem testy. Niby slabo sie podkrecaja te pamieci ale cos mi sie w to wierzyc nie chce. Przeciez jak by go wykrecic na FX 5800ultra to bedzie pogromca R9500pro. No ale to pewnie nie bedzie mozliwe :/ - no i ta cena. Narazie nie kupowalbym tej karty. Przy cenie 800-850 pln sie oplaca.

jakbym mial teraz grafe zmieniac to wlasnie ta karte bym kupil - ramy musza sie krecic na conajmniej 800 - tylko trza by pewnie chlodzenie przerobic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3DMark 2003

3DMark 2001SE

to teraz porównaj sobie wyniki w marku 2003 jak takie jesteś mocny :?
no sorry ale ja mialem 12300 na procku @ 1850MHz i niekreconym ti4200 - na wyzszym fsb na 2GHz procu i kreconym ti4200 to z 14k bym mial - wiec ten twoj radek 9500pro wcale taki super nie jest :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

genghiskhan odpal sobie na tym geforsiku swoim colina 3 1024x768 AAx4 i anozo x 8 to pogadamy :lol: .BTW muj kumpel ma gf4ti4200 na procu antku 2000+ niekręconym i na deflaut niema nawed 10000K marków wiec wątpie zebys tyle miał na deflaut.Pokaż test

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzialem testy. Niby slabo sie podkrecaja te pamieci ale cos mi sie w to wierzyc nie chce. Przeciez jak by go wykrecic na FX 5800ultra to bedzie pogromca R9500pro. No ale to pewnie nie bedzie mozliwe :/ - no i ta cena. Narazie nie kupowalbym tej karty. Przy cenie 800-850 pln sie oplaca.

jakbym mial teraz grafe zmieniac to wlasnie ta karte bym kupil - ramy musza sie krecic na conajmniej 800 - tylko trza by pewnie chlodzenie przerobic

no oczywiscie przecierz kazdy wie ze FX 5600 ultra rulez :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No fumfel jest mozliwe. Ja na FSB 190x11 i GF4 275/650 mialem 13600 ,wiec jezeli on moze wiecej rdzen podniesc (bo ja nie moglem wogole) to ma szasne osiagnac 14k. Zreszta co z tego jak teraz majac radka i majac troszke wiecej pkt wydajnosc w grach jest o wiele lepsza. genghiskhan zagraj w ut2k3 na twoim GF4 na AAx4 Aniso x8 o powiedz czy da sie komfortowo grac?? Ja ci powiem ,ze na moim radku spokojnie i to z Aniso x16 :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No fumfel jest mozliwe. Ja na FSB 190x11 i GF4 275/650 mialem 13600 ,wiec jezeli on moze wiecej rdzen podniesc (bo ja nie moglem wogole) to ma szasne osiagnac 14k. Zreszta co z tego jak teraz majac radka i majac troszke wiecej pkt wydajnosc w grach jest o wiele lepsza. genghiskhan zagraj w ut2k3 na twoim GF4 na AAx4 Aniso x8 o powiedz czy da sie komfortowo grac?? Ja ci powiem ,ze na moim radku spokojnie i to z Aniso x16 :P

Ale on napisał że na nie kręconym ma takie wyniki.Zreszta marka2001 jest do bani :) niech sie popisze ile ma markó 2003 :P .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no oczywiscie przecierz kazdy wie ze FX 5600 ultra rulez :)

Taaaaaa... ;) :D

Jak chce niech kupuje, jego kasa :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja właśnie zamówiłem z allegro radeona 9600TX :D (nareszczie będzie można pograć :D).

Czy ktoś widział toto w akcji, czy rzeczywiście jest porównywalne z radeonem 9500pro (jeśli chodzi o wydajność i jakość obrazu na monitorze) :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja właśnie zamówiłem z allegro radeona 9600TX :D (nareszczie będzie można pograć :D).

Czy ktoś widział toto w akcji, czy rzeczywiście jest porównywalne z radeonem 9500pro (jeśli chodzi o wydajność i jakość obrazu na monitorze) :?:

TU znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale on napisał że na nie kręconym ma takie wyniki.Zreszta marka2001 jest do bani :) niech sie popisze ile ma markó 2003 :P .

mowilem ze proc z 1.53ghz na 1.82ghz a geforce byl 300/600 chyba, wiet troche krecony

a na defaulcie tez mam jakies 12k

co do ut - to gralem i calkiem spoko sie gralo jeszcze na tulipanie 1.7ghz:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe jeszcze linka zapomnialemhttp://service.futuremark.com/compare?2k1=6657843

Coś z tym wynikiem nie teges bo albo nie ukończyłeś testu albo coś kombinowane było bo Twój wynik jest wyliczony tylko na podstawie pierwszych 7 testów bez uwzględnienia reszty. Więc jak to jest naprawdę z tymi 14000???

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3DMark 2003

3DMark 2001SE

Podaj linki do tych wyników!!! Jaka wersja 3DMarka2001???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ofkoz ze pozostale testy sie nie licza i bardzo dobrze bo komu by sie chcialo ogladac 17 testow 5 razy np :D linki do moich wynikow

www.vline.pl/~sebastian/3dmark2k1.jpg

www.vline.pl/~sebastian/3dmark2k3.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

genghiskhan odpal sobie na tym geforsiku swoim colina 3 1024x768 AAx4 i anozo x 8 to pogadamy :lol: .BTW muj kumpel ma gf4ti4200 na procu antku 2000+ niekręconym i na deflaut niema nawed 10000K marków wiec wątpie zebys tyle miał na deflaut.Pokaż test

ja na zlomie z podpisu nic nie krecone mam 12500 w 3dmark2001 ... co do colina to nie pomoze mu nawet AAx1000000 i anizo x20000000 bo ta gra to kicz ...

co do 3dmark03 to prawie zadna gra nie kozysta z tych bajerow a nawet jezeli to i tak bedzie chodzic na gf... wiec wywalac kupe siana zeby sie pochwalic wynikiem ktory i tak niema narazie nic wspolnego z dzisiejszymi grami ... jak wyjda gry ktore beda potrzebowac takiego wsparcia to i tak te wszystkie obecne karty beda <span style="color:red;">[ciach!]</span>a warte co najwyzej wery low detale pociagna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...