Skocz do zawartości
narcyz

Kupujemy telefon komórkowy, czyli co wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

hmmm dużo esemesuje i żeby nie ta klawiatura :( a normlanie przez głośniki grają mp3? jednak bym wolał coś innego...

klawiature da sie przezyc. co do glosnikow nie rozumiem. sluchawki - graja, musku ci basy nie rozwala ale jako tako idzie sluchac.

moto e398@e1

brak symbiana to raz, ten kom ssie na calej linii to dwa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poszukuje najtańszego telefonu z symbianem (dość nowym symbianem ;) ) i sterofoniczym odtwrzaczem mp3 (żeby dudniło przez głosniki heh :) ) wymagam dość ładnego wyglądu, kart pamięci i chyba wszystko :) myślałem nad 6680 ale sprzęt troche przydrogi :sad: Pozdro

Nokia 6670 warta ceny na allegro w granicach do 500zł :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lechu1777

Witam. Kumpel ma Motke E398@E1 (endriu) i jak się włącza czy wyłącza telefon to jest taka laska z napisem hellomoto i normalne ta tapeta jest wypas na maxa. Ma ktos może ją albo wie jak to z tela wyciągnąć? MAm na szczescie rozdzielke w SE K750 jak w E398. Plisss ja musze mieć tą tapete ! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lechu1777

Ale to nie jestem tapeta itd tylko obrazek ktory sie pokazuje kiedy się włącza telefon (on tego nie ustawił).... takto każdy głupi umie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

miałem 7650 (z symbianem) i teraz wogle żałuje że sprzedałem chodź mi się popsuła :) symbian to mas możliwości i telefon szybko mi się nie znudzi :) ponawiam pytanie szukam telefonu z symbianem, odtwarzaczem mp3 (mp3 żeby grały przez głośnik nie tylko przez słuchwaki np jak w 6230, e398) dość ładnym wyglądem, nieduże wymiary, wydajna bateria cena max 700zł Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lechu1777

Co Ty gadasz ?? E398 gra przez głośniki (specjalnie do tego stworzone głośniki 3D). Za 700zł to taka cena na pograniczu, za 800zł dorwiesz gdzies chyba K750, bez symbka, ale mp3 gra przez głośnik (jak prawie kazdy ... ), bateria trzyma długo, nawet bardzo długo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lechu1777

Głośniki ma i stereo i 3D :) GRa świetnie, jeszcze są monstery które są przeznaczone właśnie dla mp3-maniaków i karty wysoko pamięciowe obsługuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lechu1777

Za 400 oczywiście E398 czyli E1 RokR ;) 6680 ma baterie słabą i mało oszczędnie korzysta z niej...wiem co to symbian, każdy tel jak ma mp3 to raczej stereo bo o mono nie słyszałem...ODtwarzacz mp3 w 6680 jest słaby jak i w 6230i...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciężko coś doradzić mając jedynie 2 informacje (cena i aparat). Napisz więcej czego spodziewasz się po telefonie, nowy czy używany itp.

Oczywiscie uzywany. Do tego oprocz aparatu i dosc przyzwoitego wyswietlcza to duzo nie wymagam - najlepiej jakby wszystkie standardowe opcje byly (na mp3 mi nie zalezy). Ale jesli jest jakis telefon do 400zl, ktory posiada fajne opcje to bym sie nie obrazil :D

Kolega polecal mi rowniez Sony Ericsona k300i/500i. Co o tym myslicie ?

Edytowane przez FrIkO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam pytanko, co myślicie o wymianie k700i =>> na 6600 albo sx1 (który jest lepszy potrzebuje wszytskiego za i przeciw), koniecznie chce telefon z symbianem (zwykłe softy jakoś mi sie już przejadły). na mp3 mi nie zależy bo mam creativa...

Edytowane przez iqmax

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi