tukamon Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 hmmm dużo esemesuje i żeby nie ta klawiatura :( a normlanie przez głośniki grają mp3? jednak bym wolał coś innego...klawiature da sie przezyc. co do glosnikow nie rozumiem. sluchawki - graja, musku ci basy nie rozwala ale jako tako idzie sluchac. moto e398@e1brak symbiana to raz, ten kom ssie na calej linii to dwa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 poszukuje najtańszego telefonu z symbianem (dość nowym symbianem ;) ) i sterofoniczym odtwrzaczem mp3 (żeby dudniło przez głosniki heh :) ) wymagam dość ładnego wyglądu, kart pamięci i chyba wszystko :) myślałem nad 6680 ale sprzęt troche przydrogi :sad: Pozdro Nokia 6670 warta ceny na allegro w granicach do 500zł :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 chce żeby mp3 grało nie tylko przez słuchwaki ale i przez głośniki, żeby mogło troche więcej osób posłuchać :) np jak w 6230 Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 ulatwie ci zadanie: http://www.symbian.com/phones/index.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Ile masz kasy ? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 max 700zł poszukuje poprostu telefonu z symbianem, odtwarzaczem mp3 który gra przez głośniki i karty pamięci :mur: Pozdrawiam p.s myśle nad d750i, chodź jest bez symbiana :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siuks Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 6630. Sam sprzedaje swojego k750i i ją biorę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 6630 już mi się podoba :) mp3 grają głośno przez głosnik w niej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siuks Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Tego niewiem. W 6670 grało dosyć głośno ale tam był tylko softwarowy player. Chce ktoś kupić mojego k750i ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 a 6630 to nie jest już softwarowy player? może jeszcze ktoś dla mnie znajdzie coś tańszego niż 6630 z mp3 które lecą przez głośnik :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Witam. Kumpel ma Motke E398@E1 (endriu) i jak się włącza czy wyłącza telefon to jest taka laska z napisem hellomoto i normalne ta tapeta jest wypas na maxa. Ma ktos może ją albo wie jak to z tela wyciągnąć? MAm na szczescie rozdzielke w SE K750 jak w E398. Plisss ja musze mieć tą tapete ! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 niech ci przesle przez irde czy tam blutootha albo mms :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Ale to nie jestem tapeta itd tylko obrazek ktory sie pokazuje kiedy się włącza telefon (on tego nie ustawił).... takto każdy głupi umie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 poszukaj na necie może coś znajdziesz :) a ja nadal szukam taniego telefonu z symbianem i mp3 które gra przez głośnik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Po co Ci symbian... Kup fajny tel bez symbka (E398@E1) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 miałem 7650 (z symbianem) i teraz wogle żałuje że sprzedałem chodź mi się popsuła :) symbian to mas możliwości i telefon szybko mi się nie znudzi :) ponawiam pytanie szukam telefonu z symbianem, odtwarzaczem mp3 (mp3 żeby grały przez głośnik nie tylko przez słuchwaki np jak w 6230, e398) dość ładnym wyglądem, nieduże wymiary, wydajna bateria cena max 700zł Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Co Ty gadasz ?? E398 gra przez głośniki (specjalnie do tego stworzone głośniki 3D). Za 700zł to taka cena na pograniczu, za 800zł dorwiesz gdzies chyba K750, bez symbka, ale mp3 gra przez głośnik (jak prawie kazdy ... ), bateria trzyma długo, nawet bardzo długo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pvl Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 nie 3d tylko stereo a to jest roznica. Jakosc mp3 w e398 jest naprawde swietna i jest niewiele telefonow w tym przedziale ( do 400-450 ) ktore mu jakoscia dorownuja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Głośniki ma i stereo i 3D :) GRa świetnie, jeszcze są monstery które są przeznaczone właśnie dla mp3-maniaków i karty wysoko pamięciowe obsługuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 ludzie ale ja chce symbiana :( jak nic nieznajde sensownego to kupie d750 ale dołoże do 6680... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 6680 lol, jego gabaryty są boskie i ta bateria, mocna jak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 gabaryty nie są boskie ale bateria dość mocna... stereofoniczny mp3 i symbian ma :) a Ty chyba niewiesz co to symbian który oferuje wiele możliwości :) e398 poprostu niechce juz za to wole 6230 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Jaki polecacie fajny telefonik z aparatem do 400zl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Ciężko coś doradzić mając jedynie 2 informacje (cena i aparat). Napisz więcej czego spodziewasz się po telefonie, nowy czy używany itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Za 400 oczywiście E398 czyli E1 RokR ;) 6680 ma baterie słabą i mało oszczędnie korzysta z niej...wiem co to symbian, każdy tel jak ma mp3 to raczej stereo bo o mono nie słyszałem...ODtwarzacz mp3 w 6680 jest słaby jak i w 6230i... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Jaki polecacie fajny telefonik z aparatem do 400zl ? Motka V360 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 (edytowane) Ciężko coś doradzić mając jedynie 2 informacje (cena i aparat). Napisz więcej czego spodziewasz się po telefonie, nowy czy używany itp. Oczywiscie uzywany. Do tego oprocz aparatu i dosc przyzwoitego wyswietlcza to duzo nie wymagam - najlepiej jakby wszystkie standardowe opcje byly (na mp3 mi nie zalezy). Ale jesli jest jakis telefon do 400zl, ktory posiada fajne opcje to bym sie nie obrazil :D Kolega polecal mi rowniez Sony Ericsona k300i/500i. Co o tym myslicie ? Edytowane 20 Maja 2006 przez FrIkO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Kolega polecal mi rowniez Sony Ericsona k300i/500i. Co o tym myslicie ? Jeżeli ci poleca te teleofny to V360 bedzie idealna. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Dopnę się do tematu: Co sądzicie o telefoniku LG B2100 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boratsc Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 (edytowane) mam pytanko, co myślicie o wymianie k700i =>> na 6600 albo sx1 (który jest lepszy potrzebuje wszytskiego za i przeciw), koniecznie chce telefon z symbianem (zwykłe softy jakoś mi sie już przejadły). na mp3 mi nie zależy bo mam creativa... Edytowane 21 Maja 2006 przez iqmax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...