narcyz Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Spuść trochęz tonu. Bo jeśli chcialibyśmy być tacy drobiazgowi, to by się trzeba czepiać wszystkiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Co myślicie o Nokia 6230i SE (czarna) ... warto za 799zł brać ? Miałem SE K750i i denerwował mnie bo był niestabilny jak cholera, miał głupi dżoistik oraz trzeszczał cały - wrrr ! Oczywiście szukam jakiegoś niedużego telefonu, nie musi mieć super funkcji, byle nie był zbyt duży. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Generic Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Spuść trochęz tonu. Bo jeśli chcialibyśmy być tacy drobiazgowi, to by się trzeba czepiać wszystkiego. czyli jak mnostwo ludzi sie myli to trzeba udawac ze nic sie nie dzieje? ale kiedy ktos palnie blad ortograficzny na forum to poprawianie go jest fajne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Dla wielu osób rozkładany telefon to telefon "z klapką", chociażby dlatego że musi mieć jakąś klapkę skoro się rozkłada. Nie każdy potrzebuje wiedzieć jak się nazywa rodzaj telefonu, skoro go interesuje tylko konkretny model. Poza tym nie mam zamiaru z Tobą dłużej dyskutować na ten temat, ponieważ moja uwaga była skierowana do Ciebie ze względu na ton Twojej wypowiedzi, a nie zawartość merytroczyną, która akurat może być niektórym pomocna. Jeśli masz ochotę, to dalsza dyskusja tylko na PW, ponieważ w żaden sposób nie dotyczy to wyboru telefonu. EOT! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Nowy k300i za 300 zł - opłaca się?? ile kosztuje zdjęcie simlocka z tego fonika? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Teoretycznie opłaca, ale właśnie tylko w przypadku gdy jest on nowy. Koszt simlocka z tego telefonu to jakieś 15zł- tu już mogą być małe wachania w zależności od serwisu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 @humax5400 Nie spotkałem się z N6230i czarną, jeśli czarna to bez "i", a różnica to brak joysticka o ile dobrze pamiętam. Jeśli miałeś K750 i coś nie pasował to ta Nokia jest gorsza troche, karty pamięci się wyjmują głupio, słabiutka mp3, aparat gorszy, wyświetlacz jeszcze ujdzie. Za 800zł to nie opłaca się brać w ogóle tego tela czy to jest wersja z "i" czy bez "i". Nówka z "i" za 600zł jak dobrze poszukasz, a jak nie to za 700zł pełno jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 6230i ma matryce bodajze 208x208 a 6230 128x128. O ile sie nie myle, ale raczej nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L!z@rD Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) Nokia 6230 i 6230i sporo sie roznią: mam porownanie bo ja mam 6230 a brat ma 6230i i "I"ma niewielka przewagę m.in wiekszy wyswietlacz,JOYSTIK(ten przycisk w 6230 wymaga duzego przyzwyczajenia),"I"jest wykrywana przez kompa jako Storage driver(cos jak pendrive),push to talk(nadal nie działajacy w polsce),wiecej pamieci(32mb vs 7mb),lepszy aparat (1.3vs VGA),lepsza polifonia,tylko mp3 razi w tych modelach,6230 moze ma brzydszy odtwarzacz ale za to wygodniejszy,lepsza bateria (900mAh vs 850) No to chyba tyle,moze mało stylistycznie ale chyba całkiem niezle :D.Osobiscie polecam oba telefony ze wskazaniem w strone I. LINK: http://www.telepolis.pl/porownanie.php?akcja=porownaj co do roznice pomiedzy 6230 a 6230i to cos wiecej niz tylko nowy przod, jest tego sporo, postaram sie wypisac najwazniejsze: - aplikacje java 3d - olepszona ksiazka adresowa - aparat z matryca 1.3mpix - wiekszy ekran z rodzielczoscia 208x208 - zmienione menu - push to talk - dyktafon nagrywa godzine dzwieku - tematy - wiecej profili bt - 32mb wbudowanej pamieci - 64-tonowa polifonia - lepsza klawiatura - mms do 300kb - usb mass storage (komp widzi tela jako dysk usb) (Jest to tekst Szumiego0 LINK do tematu http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=151448&hl= ) Edytowane 9 Lipca 2006 przez L!z@rD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Polecam także 6230i, miałem ten sam dylemat i wziołem właśnie 6230i. Telefon jest fajny, klasyczne kształty. Sprawuje się bardzo dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 wie ktoś jaka max karta wchodzi do Noki 9300? Musze sobie taką kupić jako drugi telefon do obsługi emaila i allegro bo wakacje i duzo podrozuje a przy okazji bym sobie wrzucil karte zeby zrobic z niego 'pendrive' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veXus Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Co polecicie do 500zł/600zł z allegro na chwile obecna? Chcialbym aby telefon mial: - mp3 - wymienne karty pamieci, albo duza pamiec wewnetrzna - w miare dobry aparat (przynajmniej 1.3 Mpix) - raczej klasyczny wyglad Podoba mi sie SE w800i, jednak brakuje mi na niego funduszy :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Polece Ci k600i, jego minusem jest to że nie ma wymiennych kart pamięci, ale ma 30MB wewnętrznej, jeżeli to dla Ciebie za mało to wybierz coś innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veXus Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Telefon calkiem fajny, ale tej pamieci jest stanowczo za malo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Ile Waszym zdaniem warta bylaby Motorola A1000 z normalnymi sladami uzytkowania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Ile Waszym zdaniem warta bylaby Motorola A1000 z normalnymi sladami uzytkowania? MAx 900zł :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 to za 2 miesiace jak skonczy mi sie umowa to puszcze go za 780 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 to za 2 miesiace jak skonczy mi sie umowa to puszcze go za 780 :) A nie lepiej za BCM to wtedy napewno osiągnie większa kwote B-) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 (edytowane) ale ja widze w jakim stanie on jest. Wyglada swietnie, ale np. z tylu dwa rogi sa przytarte i szybka tez nie jest pierwszej nowosci. Nie ma zadnych rys ale takie mikroskopijne sa od normalnego czyszczenia:) EDIT: Fota Edytowane 15 Lipca 2006 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Co polecicie do 500zł/600zł z allegro na chwile obecna? Chcialbym aby telefon mial: - mp3 - wymienne karty pamieci, albo duza pamiec wewnetrzna - w miare dobry aparat (przynajmniej 1.3 Mpix) - raczej klasyczny wyglad Podoba mi sie SE w800i, jednak brakuje mi na niego funduszy :/ Jedyny telefon który mi przychodzi na myśl to e398, e1. Z Nokii może być 6600, 6630. Bardzo polecam Siemensa S65. Do wyboru do koloru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 @djsilence, jak to mawiają "niewielkie ślady użytkowania" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 @ narcyz Hehehe, no niewielkie :) Niestety aparacik makro nie robi świetnego i wszelkie slady sa rozmyte do duzo wiekszych rozmiarow niz naprawde są. Sprobuje zrobic lepsze foty i sie zobaczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 (edytowane) jaki telefon polecacie do 1300zł !koniecznie nowy! zastanawiam sie miedzy nokia 9300i a E61 musi mieć koniecznie WIFI ! i MP3, aparat mi jest zbedny. ---- jak jest z sim lockiem na E61 , da sie zdjąć bez problemu Edytowane 17 Lipca 2006 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 jak jest z sim lockiem na E61 , da sie zdjąć bez problemuNie da się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Szukam jakiegos telefonu do gdzies 300zł. Generalnie nie używam go do niczego innego niz dzwonienia i smsów. Może jakis Samsung? c210 jest nawet nawet. Generalnie moze byc z klapką lub bez. Jedno wiem, nie chce Siemensów bo się mulą... Przydałyby sie jakies zabzepieczenia np. na skrzynke sms, ale nie są konieczne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 No dobra, ale napisz konkretniej. Duży, mały? Jakiw yświetlacz? Bo z tego co napisałeś, to ja mogę polecić jeden i ten sam telefon co zawsze Nokia 6310(i). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Aktualnie mam 6610(i interesuje mnie cos podobnej wielkosci), chciałbym na coś lepszego wymienic. Generalnie kolorowy wyświetlacz, ale mam w związku z tym pytanie jak te tansze samsungi trzymają? Zależy mi też na "pancernosci", nie chciałbym żeby po jednym upadku sie rozpadł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Generic Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 hmm skoro glownie do dzwonienia i smsow a chcesz 6610 wymienic na cos "lepszego" to w takim razie pod jakim wzgledem ma to bym lepsze? sadzac po wymaganiach to pewnie nie chodzi o wiekszo mozliwosci telefonu wiec zostaje solidna budowa, wygodna klawiatura, dluzej trzymajaca bateria... nic wiecej mi na mysl nie przychodzi... a w takiej sytyuacji w gre wchodzi praktycznie tylko 6310/i a moze nawet 6210? choc ja fanem nokii nie jestem i za bardzo sie nie znam o-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 (edytowane) Co możecie powiedzieć o SE K510i? Bo miałem brać K700i ale w Erze juz go nie ma :/ Edytowane 18 Lipca 2006 przez michu98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Nokia 7370, ktos ma może ten telefonik. Mam okazje go dostać za symboliczne 50zł od Ery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...