Finchy Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2014 witam.Ostatnio noszę się z myślą zakupu SSD do mojego laptopa z podpisu. Używany głównie do gier, czasem jakaś nieskomplikowana robota - będzie odczuwalny wzrost wydajności? Gra jest warta świeczki? Szukam czegoś jak najtańszego, żeby nie dokładać do starszego już laptopa (bądź co bądź ma 3 lata). Co sądzicie o wyborze GoodRAM C40 120Gb? HDD chodzi na SATA3 bodajże, więc DVD też jest na SATA3, right? (w miejsce DVD chciałbym podpiąć SSD)Screen z HWinfohttp://scr.hu/4tx/ai131 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2014 Po cholerę dublujesz posty? Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2014 HDD chodzi na sata2 (3Gb/s) - sata3 ma przepustowość 6Gb/s. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2014 DVD i tak by nie było podłaczone pod Sata 6 nawet gdyby było - bo po co?.. Ale tak, warto kupić SSD. 3 letni laptop to nie jest taki stary laptop (mojej żony ma 8 i z SSD działa sporo lepiej). A jaki to masz w temacie podklejonym + świeży test SSD na stronie portalu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...