kucyk Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 A oto LINK do szczegółów... Tpsa zaczyna "łapankę" na klientów... Czują oddech zachodnich firm na plecach :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spedy Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 hehheh oby tak dalej :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Kurna też to widziałem.Jutro ide do BOK do znajomej (bo umowa jest na matke a matka za granicą) żeby coszrobic w tej sprawie (mam sdi) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Zaraz mnie wielki murzyński juch strzeli. Mam tydzień Neo i... zapłaciłem 400zł i bede płacił za abonament nornalnie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Zaraz mnie wielki murzyński juch strzeli. Mam tydzień Neo i... zapłaciłem 400zł i bede płacił za abonament nornalnie :( już jest topic o tym na forum o tu http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=36115 tutaj też sie żalą ale strasznego wałka wam odwalili tzreba było założyć dsl'a nie dostlibyście promocji i było by sprawiedliwe ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 :) jeszcze gdyby tylko abonament po tym wrzesniu obnizyli to bylyby tabuny ludzi!! :) ale nie...bo po co :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 wlasnie sam zakladalem topic o tej #$# promocji :!: :( jak ja nienawidze tej ciachnietej telekomuny! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 sorry za replay 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 spoko ;) tylko sie zastanawialem, dlaczego tam tak malo ludu pisze :P juz wiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Wczoraj przyszli do mnie agenci tej „szanowanej” firmy przez domofon powiedziałem im ze nie posiadam i nie jestem zainteresowany założeniem telefonu, a oni ze i tak wchodzą otwieram drzwi a koleś pyta czy chce aktywować pocztę głosową, no to ja mu powtarzam ze nie posiadam telefonu z TPSA, ubiegłem jego następne pytanie i powiedziałem, że internet tez mnie nie interesuje, bo mam z kablówki, to on czy nie wolałbym pakietów internetowych z TPSA. Ludzie czy oni tam zatrudniają opóźnionych umysłowo czy jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 co prawda zaskoczony jestem że tepsa podniosła przepustowość do 640/160 ale 200 za abonamet mnie troche dobija, mam nadzieje ze obniżą go troche :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Gdzie ty te 640/160 widzisz? Chyba progsie od modemu. Zobacz sobie na progs od tepsy - tam masz rzeczywisty transfer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Gdzie ty te 640/160 widzisz? Chyba progsie od modemu. Zobacz sobie na progs od tepsy - tam masz rzeczywisty transfer. wszędzie widze 64kb/s czy to sciągam z ftpa, czy emulem, czy dapem stały transfer jest 64kb/s czasem wiekszy ale nie mniejszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Pretorian niech zgadne... masz lucenta, albo siemensa prawda :?: wszystkie siemense sa na 640/160 i wiekszosc lucentow (tez maja byc wszystkie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Sorry, ale o ile mi wiadomo w neo jest przepustowość 512kb/s. bajt to 8 bitów więć 512kb /8 daje własnie 64 kB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 arg.... ciach ciach! w neo+ nie dzieli sie przez 8 tylko przez 9 :!: to Ci daje ~57kB :!: nie pytaj sie czemu, po prostu tak jest :!: (jak chcesz sie dowiedziec szczegolow to poszukaj na sieciach, albo wal na priv do PIT'a, on Ci wyjasni) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Pretorian niech zgadne... masz lucenta, albo siemensa prawda :?: wszystkie siemense sa na 640/160 i wiekszosc lucentow (tez maja byc wszystkie) zgadza sie mam lucenta no i właśnie od jakiegoś miesiące mam te lepsze transfery :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 arg.... ciach ciach! w neo+ nie dzieli sie przez 8 tylko przez 9 :!: to Ci daje ~57kB :!: nie pytaj sie czemu, po prostu tak jest :!: (jak chcesz sie dowiedziec szczegolow to poszukaj na sieciach, albo wal na priv do PIT'a, on Ci wyjasni) Nie przez 9, a przez 10, więc daje to równiutkie 64kB/s. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 arg.... ciach ciach! w neo+ nie dzieli sie przez 8 tylko przez 9 :!: to Ci daje ~57kB :!: nie pytaj sie czemu, po prostu tak jest :!: (jak chcesz sie dowiedziec szczegolow to poszukaj na sieciach, albo wal na priv do PIT'a, on Ci wyjasni) Nie przez 9, a przez 10, więc daje to równiutkie 64kB/s. czemu przez 10 :?: bit stopu jest jeden :!: w sdi sie dzieli przez 10 :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 niech obniża ten abonament chociaz ;) do tych 120-150 zł / miesiąc i zamawiam neo na bank, a tak.. niech się w d*** ugryzą. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...