kamilo23 Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 @mak777 Nie lubie oglądać filmów w badziewnym kinie to po pierwsze po drugie to nawet jak bym ten film oglądał w kinie to by mi do gustu nie przypasił. :D A teraz skończyłem oglądać Dracula 3 Legacy jak dla mnie odena 7/10 rewelka film i Gabi super bryka 10/10 doskonały film troche śmiechu , zabawy itd :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 (edytowane) Fantastic Four - -2/5 nie polecam, film nudny, scenariusz a la spiderman, efekty takie sobie, czasami zabawny ale to tylko przez jedna postac.najbardziej co mi sie podoba to piosenka "everything burns" reszta sux! 1562577[/snapback] E tam ja bym obejrzał chociażby dlatego żeby popatrzeć na Albe :D :D :D Edytowane 27 Lipca 2005 przez neonone1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 American History X Stary ale jakże fajny :) Problemy rasowe w nowym wydaniu - czyli Skinhedzi i ich nie zawsze łatwe wyobry. Przemoc jako sposób na życie ? Oglądałem jakiś czas temu. Polecam kto jeszcze nie oglądał 9/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 American History X Stary ale jakże fajny :) Oglądałem jakiś czas temu. Polecam kto jeszcze nie oglądał 9/10 1569905[/snapback] Nie wiem dlaczego ale nie przypadł mi jakoś <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Przestancie juz z tym kinem i Wojna Swiatow !!! Wladce Pierscieni: Druzyna Pierscienia ogladalem w takiej wersji, ze nie dalo sie odroznic bohaterow, a byl to moj najlepszy film roku. Pozniej i tak sie wybralem do kina. Wymienilem wszystkie jego wady i nie bylo to audio-video wiec w kinie nic innego mi nie poleci i nie zmieni mojej oceny. Jedynie efekty specjalne mozna poogladac, ktore i tak mi sie podobaly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Ja bym mial taka prosbe...Żona qzyna mnie prosila o tytuly jakis filmow dla Niej czyli jakies filmy kobiece/romantyczne...ja nie gustuje w takich tematach to nawet nie znam tytulow...moglby ktos podsunac pare tytulow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 1. Wichry namietnosci 2. Slodki listopad (otatnio w TV lecial) 3. Miasto aniołów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 4. Apartament Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 (edytowane) Ok dzieki...jak ktos sobie jeszcze cos przypomni to prosze napisac :} Edytowane 28 Lipca 2005 przez szogo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 5. Troje do tanga - komedia romantyczna wg. TVN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 polecam ''CLOSER'' naprawde dobry film i to nie tylko dla żony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 "close" = " blizej" wylaczylem po 20 minutach, warto sie zabierac dalej>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 a ja powtorze Wasze poprzednie wypowiedzi - The Crash - REWELACJA ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 (edytowane) Buhahah :D Alien-Direcrors Uncut- rozczarowanie. Nie wiem dlaczego, ale ja nie zauważyłem poza jedną góra 3 minutową sceną ( gniazdo) nic nowego, a ponoć było tego na 20 minut. Film oczywiście mimo tego na 9.9/10 Monty Python- poszukiwacze zaginionego grala- poprzedni zbiór skeczy był super, ten nie przypadł mi zanadto do gustu. Pare fajnych momentów, ale niestety - tylko 4/10. Doom - O_o Widziałem zapowiedź. Wygląda mi to na kolejną wersję Resident Evil 1, całkowiecie zgnębił mnie koleś jak tarzan walący w ryj kukłę z glanów. Rock nie wydaje mi się aż tak beznadziejny, żeby filmu nie obejżeć, ale rewelacji się nie spodziewam- w grze nie było latarek przy gnatach jak w filmie, ale to szczegół. Za to będą portale i potworki rodem z piekła :D Pójdę do kina :) A jak tam Duke Nukem- the movie? Ktoś czyta to forum? ;) A i gdzieś na emule widziałem film LOBO po hiszpańsku z Jackiem Nicholsonem ( gra LOBO? :blink: :lol: ) :D Ale to chyba nie ma nic wspólnego z komiksem jak sądzę. Update- a jednak, gra LOBO :lol: Film z 1994 :) Edytowane 28 Lipca 2005 przez Slayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Monty Python- poszukiwacze zaginionego grala- poprzedni zbiór skeczy był super, ten nie przypadł mi zanadto do gustu. Pare fajnych momentów, ale niestety - tylko 4/10.A moim zdaniem to najlepsza pelnometrazowka Pythonow (no i oczywiscie "live at hollywood bowl") Doom -(...) w grze nie było latarek przy gnatach jak w filmie, ale to szczegół.Jak to nie? Trojka to tez Doom [; A i gdzieś na emule widziałem film LOBO po hiszpańsku z Jackiem Nicholsonem ( gra LOBO? :blink: :lol: ) :D Ale to chyba nie ma nic wspólnego z komiksem jak sądzę. Update- a jednak, gra LOBO :lol: Film z 1994 :)daj info bo jakos na imdb tego nie widze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 A i gdzieś na emule widziałem film LOBO po hiszpańsku z Jackiem Nicholsonem ( gra LOBO? :blink: :lol: ) :D Ale to chyba nie ma nic wspólnego z komiksem jak sądzę. Update- a jednak, gra LOBO :lol: Film z 1994 :) 1571563[/snapback] Co do Lobo to o tym nie wiedziałem, widziałem za to krótkometrażowy filmik LOBO i Święty Mikołaj :) Aaa i królik wielkanocny też tam był i jakieś konczity ;) OFfkoz Lobo rozpindolił wsio ;) HEhe więc chyba nikt mnie nie zlinczuje za zdradzenie fabuły ;P Kurcze, pamiętam jak byłem młodszy to Lobo i Aliens vs Predator to były moje dwa ulubione komisky :D Lobo vs Predator też był dobry :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 E tam ja bym obejrzał chociażby dlatego żeby popatrzeć na Albe :D :D :D 1569897[/snapback] e tam ;p nie ma na co patrzec, na Albe to mozna popatrzec w nadchodzacym "Into the blue" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Myślałem, że się domyślicie ;) Lobo oznacza po naszemu "Wilk"- było to w komiksie choćby "Portret ofiary". A ten film jest io wilkołakach- imho b. dobry, ale jak już napisałem- nie ma w nim nic, co by mogło przypominać komiks. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Ten Alien 3000 taki fajny ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Ten Alien 3000 taki fajny ??? 1571832[/snapback] To ironiczne pytanie ? :P bo nikt nie pisał, że fajny ;)) Slayer pisał o Alien-Direcrors Uncut a to co innego :> Pamiętajcie, że dziś "Godfather 2" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 (edytowane) To ironiczne pytanie ? :P bo nikt nie pisał, że fajny ;)) Slayer pisał o Alien-Direcrors Uncut a to co innego :> Pamiętajcie, że dziś "Godfather 2" :D 1572095[/snapback] Umiescil opis pod zdjeciem Alien 3000 i zobaczylem tylko notke 9,9/10 Gdzie Ojciec Chrzestny 2 ?? Edytowane 29 Lipca 2005 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 tego Aliena 3000 obejrze na dniach póki co mam za sobą film : http://www.imdb.com/title/tt0367594/ i na prawde polecam :) dawno tak nie odpocząłem przy filmie :) 8+/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 (edytowane) Umiescil opis pod zdjeciem Alien 3000 i zobaczylem tylko notke 9,9/10 Gdzie Ojciec Chrzestny 2 ?? 1572142[/snapback] Jak gdzie TVN 23:35 jakoś tak ;) ja już mam browarki i reszte przygotowaną :] w końcu ~200min trwa :> no + reklamy to będzie ze 230 :)) nie można przegapić! pozdro Edytowane 29 Lipca 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 no chyba nie na tvn, o tej porze leci jakis film briana de palmy, moze nie to jutro? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 (edytowane) to dzisiaj na bank ;) w necie przynajmniej na wp się mylą. W TO&OWO jest napisane, że GodFather 2 :] zresztą nawet ktoś już daty pisał tutaj, kiedy i która część leci. Na 99,9% dziś leci :) TVN 23:35 :> mogę fotke zarzucić z gazety hehe :P P.S. kurde sprawdzałem na onecie i też Brat Kain OMG. Jak w gazecie się pomylili to ich chyba potnę ;p a fotę najpierw wrzucę ;) :mur: No proszę fotkę ;) z szybciora ale widać na górze 29lipca a na dole opis Godfather 2 :> bodajże Crosis pisał, że pod koniec lipca będzie :> Edytowane 29 Lipca 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Faktycznie pisałem że ma być pod koniec lipca, a trzecia część miała być w sierpniu. Z tego wynika że TVN dało (_._) i nie pokaże dziś Godfathera tylko jakiś mega "wypasiony" film :angry: Może dadzą za tydzień. Jedno jest pewne - TVN woli dać jakiegoś gniota niż dobrej klasy film. A to Polska właśnie :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 tylko jakiś mega "wypasiony" film :angry: dać jakiegoś gniota niż dobrej klasy film 1572817[/snapback] nie bluznij DePalma gniotów nie robi , choc tego filmu jeszcze nie widziałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 nie bluznij DePalma gniotów nie robi , choc tego filmu jeszcze nie widziałem 1572834[/snapback] bartezjusz , Crosisowi chyba chodziło o "gniot" w odniesieniu do Ojca chrzestnego ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 zrobil jeden gniot, nie kojarze teraz tytulu, ale pamietam, ze slabiutki filmik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 nie bluznij DePalma gniotów nie robi , choc tego filmu jeszcze nie widziałem 1572834[/snapback] Ok film może będzie dobry... Jestem po prostu mocno wkurzony tym, że miał być Godfather, a zamiast niego dadzą inny film (mimo że Ojca zapowiadali już w czerwcu). Jeśli Cię lub kogoś innego uraziłem nazwaniem tego filmu gniotem, to serdecznie przepraszam :) W sobotę Hot Shots 2 ;) Będzie można się pośmiać :D Update: @wasiela Z Godfathera nie żartuj, bo to jeden z najlepszych filmów jakie kiedykolwiek powstały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...