Aurora001 Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2014 Jak w temacie. Nie wiem od kiedy newegg realizuje wysylki do PL, ale to swietna wiadomosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2014 Hm... od zawsze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2014 Napewno nie od zawsze,... Kiedys bylo tylko USA/Kanada Pozniej dodali kawalek ameryki poludniowej i kilka innych panstw. Wiec lista krajow gdzie dostarczaja sprzet rosnie od jakiegos czasu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2014 (edytowane) Ciekawe ilu zadowolonych klientów przestanie być zadowolonych po naliczeniu cła ;) Fakt, cło 0%, vat dobija. Edytowane 27 Listopada 2014 przez Klaus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2014 Cło to grosze... diabeł tkwi w VAT ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2014 Cło to nawet nie grosze bo z tego co wiem cło na elektronikę wynosi 0% . Gorzej z VAT - 23% więcej liczone od ceny sprzętu + przesyłka może trochę zaboleć . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2014 (edytowane) Kto ma VAT ten ma ;) Ja sprowadzam do PL i potem na kanarki 7% VAT :DPytanie, ktos widzi cos ciekawego warte zamowienia? Cholera poki co nie mam czasu nic poszukac Edytowane 27 Listopada 2014 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...