ki3x3k Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 poradzcie mi jakim progsem mozna sprawdzic pod win xp czy dysk ma bady ? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 start - uruchom i wpisz po wybraniu odp litery dysku... "chkdsk /?" W sumie wystarcy samo chkdsk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ki3x3k Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 i [gluteus maximus] tak jak mowisz to nic sie nie dowiedzialem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 disc doktor rulez jest de beścior do sprawdzania dysku przynajmniej wg mnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Odpala sie wiersz poleceń. Wpisuje CHKDSK x: ,gdzie x to dysk i po sprawdzeniu dysku wyświetli czy są jakieś bady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 ehehe jak to? :| Hm no tak.. sory zapomniałem ze po start - uruchom abys wszedl do konsoli. Wiec w uruchom wpisz "cmd" i tak dopiero np. d: i wpisujesz chdksk z parametrem /? zyli zapytaniem (chkdsk /?) Wyswietli to tobie wszytkie dostepne opcje tego programu. Lecz wsytarczy samo chkdsk zeby uzyskac inf czy na dysku sabady itp Start - uruchom - wpisz "cmd" - tak wklep (wybierz dysk) chkdsk .... i co tak chesz.. :) eh zmeczony jestem :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ki3x3k Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 no dobra zrobilem tak i teraz gdzie to psize ze sa bady? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 no dobra zrobilem tak i teraz gdzie to psize ze sa bady? :D Czy ty umiesz czytać? Przykładowo wpisuje chkdsk d: Program sprawdza dysk i wyświetla podsumowanie a tam jest napisane 0 KB w uszkodzonych sektorach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 jak dla mnie to najlepszy disc doctor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 jak dla mnie to najlepszy disc doctor Dla mnie też był dobry dopuki nie skasował mi 2 partycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...