HeyItsChris Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2015 Witam, szukam dobrego monitora, niedługo będę składał kompa z segmentu za 7000zł z Zestawy na czerwiec i zastanawiam się nad monitorem Benq XL2411Z oraz nad innym ale nie wiem jakie to są dokładnie. Widziałem gdzieś w necie jakiś czas temu, monitory nad wymiar szerokie, że jest naprawdę większy ekran do pracy, ktoś coś wie? Czy może jednak z takim zestawem ruszać po monitor 4k? Fajnie by było mieć monitor tak jak ten co wymieniłem BenQ z DVI-D / D-Sub / HDMI lub dwoma HDMI, bo chciałbym go podłączyć pod PC oraz konsolę. Pozdrawiam oraz życzę miłego dnia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2015 Większość ci powie, że od 27" szukaj czegoś 1440p w górę. 4K wymaga już potężnej grafiki, a pewnie i dwóch, musisz rozważyć w co chcesz grać i przy jakich parametrach, to podstawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2015 Bierz Benq GW2765, lub droższego Della u2715. Dell ma więcej wejść (ale Ty i tak potrzebujesz tylko 2-óch) oraz np. hub USB3, ale Benq ma za to gamut trochę bardziej poszerzony ponad standard. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2015 Większość ci powie, że od 27" szukaj czegoś 1440p w górę. 4K wymaga już potężnej grafiki, a pewnie i dwóch, musisz rozważyć w co chcesz grać i przy jakich parametrach, to podstawa. Z drugiej strony większa gęstość pikseli = wystarczy ustawić niższy AA, dla zachowania wysokiej jakości krawędzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...