Skocz do zawartości
Pandzitsu

Jaką używaną kartę graficzną do 700zł

Rekomendowane odpowiedzi

Ponieważ jest to staroć w starym opakowaniu, w odróżnieniu od R 280X (staroć w nowszym opakowaniu) czy R 300 (staroć w najnowszym opakowaniu).

Za 600 zł świadomy użytkownik nie powinien 7970 kupować od obcej osoby (99% brak gwarancji, 90% wykopała wiele bitcoinów lub podobnego badziewia, 100% teselacja do [gluteus maximus]).

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie przesadzajcie z tym zasilaczem. Fakt, że to budżetowa jednostka za ~150pln. Ale są to dość popularne w Niemczech tanie zasilacze. Xilence to niemiecka firma, produkująca zasilacze w Chinach. Na Niemieckich i nie tylko serwisach jest trochę testów tych zasilaczy. Do mocnego OC może i się nie nadają, ale takiego gtx 960 spokojnie pociągnie.

W dniu 22.06.2015 o 09:14, adashi napisał(a):

Na R9 270 mógł kopać tylko skrajny desperat także raczej ono nie będzie pokoparkowe.

Swojego czasu r9 270 to była najpopularniejsza karta wśród początkujących kopaczy. Bo była tania i osiągała całkiem niezłe efekty. Więc bardzo dużo ludzi zaczynało swoją przygodę z kopaniem od właśnie koparki 3-4x r9 270/270x

Edytowane przez lukadev
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tyle że te zasilacze do 2012 to był syf pokroju Tracera , Tronje , Take Me , Codegena itp.

Dopiero po 2012 roku coś się ruszyło i ich konstrukcje prezentują poziom Modecomów Feel III czy Premium .

Autor tematu nie napisał jaki dokładnie ma zasilacz oraz ile ma on lat .

Proponuję aby uzupełnił te informacje .

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kilka BTC na polmine ukopałem i z tego co pamiętam prawie nikt na tym nie kopał. W epoce HD7870 to może i tak, ale jak to zrebrandowali to głównie R9 290 względnie 280X, niżej nikt nie schodził bo było to bardzo nieopłacalne zarówno dla tych którzy kradli prąd, jak i dla tych którzy płacili za niego.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dużo ukopałem i nie tylko btc, siedziałem w tym prawie od początku i uwierz, że to była bardzo popularna karta.

Dowód: wpisz 270 w wyszukiwarkę na forum

https://forum.polmine.pl/index.php?action=search2

Edytowane przez lukadev
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi