costi Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2015 Mam szybkie pytanko: czy Corsair VS450 da radę zestawowi: - Core i5-4460 - MSI GTX 980 Gaming - 2x4 GB RAM - MSI B85M-G43 - Crucial M500 + WD Blue 500 GB Jeśli nie, to jaki zasilacz w jego miejsce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2015 Oczywiście że bez najmniejszego kłopotu da radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZUY_BEZCZELNY_CHAM Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2015 (edytowane) Tak - PSU robione przez CWT - porządne bebechy itp. Z tym że zgodność z HASWELL'em dopiero chyba w trakcie certyfikacji - klik ja bym jednak brał jakąś 500/550 (rozbudowa o kilka HDD/SSD itp) - ale to moja subiektywna opinia ;] Edytowane 26 Czerwca 2015 przez ZUY_BEZCZELNY_CHAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzymo Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2015 To może od razu tysiąc W - tak na wszelki wypadek? :) Bez przesady, dodatkowe dyski w ilości kilku sztuk to tylko kilkanaście watów ekstra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2015 @ZUY_BEZCZELNY_CHAM Jak Costi dawał by do tego 20-30 HDD i/lub 100-150 SSD to może i by potrzebował PSU o mocy 500-550W . Do tego co on ma ten Corsair spokojnie wystarczy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makun Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2015 Możliwe, że trafiła mi się jakaś wadliwa sztuka ale mi R9 290 nie chciał wstać na VS450. Zresztą tak na chłopski rozum wsadzanie niskobudżetowego zasilacza do takiego zestawu za kilka kafli :D , ja bym wolał dopłacić tą stówkę i kupić coś lepszego, nie martwię się wtedy czy starczy prądu, mam możliwość rozbudowy zestawu no i mogę spać spokojnie, ale to tylko moje zdanie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2015 Dla ustalenia uwagi: znajomy już posiada zestaw jak powyżej, ino z GTX 660 i chce zmienić grafikę pod Wieśka 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...