LuZaczek Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Jestem ciekaw czy rowniez kobiety dzialaja na naszym forum??!! Pozdrufka @ll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Miope :D I kilka innych. Zreszta jest to w archiwum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Oj mało mało.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 byl podobny topic , gdzie mialy sie odezwac wszystkie kobiety z forum , ale okazalo sie ze sami faceci w nim gadali :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Boże drogi ile to tych tematów?? Nudne to już siem robi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablica Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 hehehe pozdrawiam - jest nas tu mało ponieważ niektóre gady uppss sorki niektórzy faceci nas tu poprostu dyskryminują Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 hehehe pozdrawiam - jest nas tu mało ponieważ niektóre gady uppss sorki niektórzy faceci nas tu poprostu dyskryminująDoprawdy? W kwestii komputerów nie zauważyłam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Miope, bo pewnie nie wiedza zes niewiasta..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 oj wiedza wiedza ;) a co do dyskryminacji masz chyba namysli post Asi K. czy jak to szlo :P pozdrawiam Was dziewczeta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Ja jestem :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Ja dyskryminuje ludzi którzy głupoty gadają (diablica) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AVENGER Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Doprawdy? W kwestii komputerów nie zauważyłam. W kwestii komputerów....chyba zbyt szerokie pojecie....nieuwazasz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Kontekst, AVENGER, kontekst. ;) A powiem nawet: konsytuacja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AVENGER Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Faktycznie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Ja dyskryminuje ludzi którzy głupoty gadają (diablica) Nicky nie gadaj glupot lepiej bys uszanowal fakt ze wsrod nas jest kilka rodzynkow (czyt. kobiet) :) a nie z takimi tekstami wyjezdzal :/ pozdr :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablica Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Ja dyskryminuje ludzi którzy głupoty gadają (diablica) ZNOWU SIE CZEPIASZ?????????? :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 bijcie sie (żart) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 usuncie ten topic bo juz sie zygac chce :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Wyluzujcie ludzie! To ośla łączka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziewica Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 podoba mi sie stylistyka zapytania wychodzi na to ze sam odpowiadasz sobie na pytanie ( czy kobiety na tweaku - moze z tego wynikac ze jednak sa tutaj jakies panie ) nasuwa sie drugie , co prawda panie sa obecne (zarejestrowane) ale czy korzystaja z tweaka.pl tak wiec wg mnei pytasz czy panie mimo ze sa zarejestrowane to korzystaja z tweaka a wydaje mi sie ze chodzilo ci raczej o to czy wogole jakiekolwiek panie maja jakakolwiek stycznosc z tym serwisem ok wiem nudzi mi sie ; pppp ale zaraz pojde cos poczytac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Ech ;] I znów się zacznie wojna o byle co ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 ej na luzie ja nie czytalem czesniej takiego topsa Hejka wszystkim paniom jak milo ze jestescie :-D Pozdro 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 podoba mi sie stylistyka zapytania wychodzi na to ze sam odpowiadasz sobie na pytanie ( czy kobiety na tweaku - moze z tego wynikac ze jednak sa tutaj jakies panie ) nasuwa sie drugie , co prawda panie sa obecne (zarejestrowane) ale czy korzystaja z tweaka.pl tak wiec wg mnei pytasz czy panie mimo ze sa zarejestrowane to korzystaja z tweaka a wydaje mi sie ze chodzilo ci raczej o to czy wogole jakiekolwiek panie maja jakakolwiek stycznosc z tym serwisem ok wiem nudzi mi sie ; pppp ale zaraz pojde cos poczytac troche to skroce :wink: - to pytanie rzeczywiscie jest dziwne :D ja to odebralem tak - czy panie korzystajace z tweaka zamieszkuja nasza planete :?: LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...