bigzzgib Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Jak wam się widzi ta gierka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 a co to jest?? czy to nie jest przypadkiem inna nazwa toci race drivera?? bo jezeli tak to bardzo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 nie gralem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 a co to jest?? czy to nie jest przypadkiem inna nazwa toci race drivera?? bo jezeli tak to bardzo :)Nie nie to gierka z EAsportu ale właśnie w stylu toci http://www.electronic-arts.com.au/easports...?product_id=191 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 oo giera moze byc wypasiona :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neuro Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Przeciez ta gra jest stara. Nie powiem nie jest zla tylko troszke dziwnie rozwiazano sterowanie - po przekroczeniu pewnej predkosci zupelnie jak w Toca auta nierelanie zyskuja na nadsterownosci co prowadzi do dziwnych zdarzen - a ze przy okazji wiekszosc sprzetu w tej grze to RWD to juz mozecie sobie wyobrazic co sie dzieje na torze :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 nie gralem, ale z checia zagram jak ktos mi na PW poda namiary :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Stare i mi do gustu nie przypadlo. Jakies takie dziwne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Stare i mi do gustu nie przypadlo. Jakies takie dziwneNikt nie mówił że to nowe 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 nie grajcie w to jak dla mnie to jedna wielka kupa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 wrrrrr nie lubie RWD :P O grze cos slyszalem ale niezbyt duzo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...