maxymili Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2015 Mój syn lat 9 bardzo chciał by stworzyć grę. Nie ma o tym zielonego pojęcia póki co. Jest jednak inteligentny i wyczułem zapał. Dobra, niech próbuje, może się czegoś nauczy. Jakiego softu powinien na początek używać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgit Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2015 (edytowane) Mój syn lat 9 bardzo chciał by stworzyć grę. Nie ma o tym zielonego pojęcia póki co. Jest jednak inteligentny i wyczułem zapał. Dobra, niech próbuje, może się czegoś nauczy. Jakiego softu powinien na początek używać? Może Game Maker Studio Edytowane 17 Listopada 2015 przez mgit 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pazura Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 RPG Maker ? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 Clickteam Fusion 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorowikSzlachetny Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2016 Construct 2. Bardzo prosta sprawa, na pewno dużo radości z tworzenia, nie wymaga wiedzy programistycznej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bysiu21k Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2016 RPG Maker bo jest po polsku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...