ptys Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2015 witam mam problem dostałem bana VAC (powierzyłem moje konto pewnej osobie a ta używała cheatów w cs.go) teraz pytanie czy ban jest na konto steam czy tylko na grę, jeśli tylko na grę czy mogę kupić klucz i aktywować go na koncie steam aby pozbyc się tego bana ? sprawa strasznie głupia bo to moje konto które mam ładnych kilka lat sporo gier na nim a teraz przez barana mam na nim bana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2015 masz za swoje jak debilowi dałeś passy... ja tam widzę pozew cywilny o kasę potrzebną na uzupełnienie nowego konta o tytuły, które miałeś na swoim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blood_brother Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2015 Na upartego możesz spróbować napisać, że ukradli Ci konto, ale szanse raczej marne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
410N Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2015 VAC jest na wszystkie serwery zabezpieczone przez ten system, jedyne co możesz zrobić to utworzyć nowe konto, zakupić na nim gry i nie pożyczać go byle komu (to samo tyczy się funkcji pożyczania gier). Valve nie daje unbanów, więc pisanie do supportu z typowymi argumentami nic tutaj nie pomoże. Usunięcie gry (nowa opcja), a potem odkupienie jej, to też nietrafiony pomysł. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2015 Valve w ogóle nie ma jakoś super rozbudowanego supportu w grach, więc u nich nic nie wskórasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2015 A już na pewno uwierzą w śpiewkę, że to nie Ty cheat-owałeś, tylko ktoś zupełnie inny, kto korzystał z Twojego konta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maker3 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2015 (edytowane) Załóż nowe konto, kup CSa, gry ze starego udostępnij sobie przez Steam Family Sharing. CS akurat nie dziala w Family Sharing, więc musisz kupić nowego, pewnie jakieś inne gry też nie, ale większość powinna działać. Wysłano z Lumia 920 Edytowane 7 Grudnia 2015 przez maker3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2015 Neguje, CS dziala w trybie family sharing. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maker3 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2015 Możesz rozwinąć swoją wypowiedź? Ponoć kiedyś można było, ale potem zablokowali. Brak matchmakingu, jedynie można pograć offline. No chyba, że w ostatnich miesiącach coś się zmieniło. Wysłano z Lumia 920 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2015 Na wiosne dzialalo. Moze teraz cos sie zmienilo, nie gram bo mam pingi 200+ z tej egzotyki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2015 Pytanie czy dzielenie dziala z kontem na ktorym jest vac? P.S. Teraz boostowanie jest ryzykowne bo masa jest bootow krecacych sie na respie. Takze bosterzy maja w d czy Ciebie potem zbanuja. A potem i tak sie zbiera opierdziel ze jest sie boostowanym shi... by Lumia 925 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maker3 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2015 Rzeczywiście, konta VAC nie mogą dzielić gier. http://steamcommunity.com/groups/familysharing/discussions/0/846965882691848618/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...